Артикул:
22707

Постільна білизна TAC DIGITAL SATEN Lorraine

Немає балів за цей товар, оскільки знижка вже є.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Красиве постільна білизна TAC DIGITAL SATEN Lorraine, наповнить розкішшю вашу спальню. Кожна господиня хоче створити затишок в своєму будинку за допомогою різних елементів декору і текстильних виробів. І з цим легко впорається цей чудовий комплект білизни.

Турецький виробник TAC давно здобув популярність і визнання серед покупців за відмінний домашній текстиль і високу якість продукціі.Іспользованіе виробником натуральних барвників, дозволить Вам не турбуватися про втрату насиченості малюнка після прання. Спеціальна технологія нанесення малюнка, призводить до глибокому просочуванню волокон тканини, що забезпечує збереження квітів навіть після двохсотий прання.

Гарний малюнок, виглядає дуже оригінально і цікаво. Насичений червоний колір подарує вам достатньо енергії для нових досягнень кожен день. Даний комплект не боїться частих прань, так як при виробництві даного постільної білизни використовуються натуральні барвники, які глибоко вбираються в волокна тканини, і забезпечують насиченість кольорів на тривалий час.

Постільна білизна TAC DIGITAL SATEN Lorraine з мякого сатину , Ви можете в нашому спеціалізованому інтернет-магазині Sweet Home. Наш магазин спеціалізується на продажі якісного текстилю для дому, і ми завжди готові запропонувати Вам краще постільна білизна для вашого затишку і комфорту. Для наших покупців ми пропонуємо широкий вибір якісного турецького текстилю від найвідоміших турецьких брендів і виробників.

Комплект білизни представлений в нашому інтернет-магазині в розмірі «Євро» і має стандартну комплектацію:

  • підодіяльник - 200 х 220 см,
  • простирадло - 240 х 260 см,
  • наволочка - 50 х 70 + 5 см - 2 шт.,
  • наволочка - 50 х 70 см - 2 шт.

Це постільна білизна створено, для вашого комфортного сну і відпочинку, які, безсумнівно, принесуть вам тільки приємні емоції і повноцінний відпочинок.

Наші рекомендації по догляду за постільною білизною з сатину, щоб ваш новенький комплект радував вас довгий час:

  1. Прати постільна білизна з сатину, краще при температурі води не більше 30 градусів.
  2. Використовуйте перевірені якісні порошки, для збереження мякості тканини і насиченості квітів.
  3. Прати це постільна білизна бажано в режимі делікатного прання, з щадним віджиманням на рівні 600 - 700 оборотів. Це дозволить і досить віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  4. Сушити такий комплект бажано на свіжому повітрі в розправленому вигляді, але також можна і на батареї, якщо вона не сильно гаряча. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  5. Гладить постільна білизна з сатину бажано не сильно розжареною праскою. Також ви можете і не гладити його зовсім, від цього він не стане менш привабливим.

Наш інтернет-магазин давно займається оптово-роздрібному продажі текстилю для дому, і ми завжди раді запропонувати нашим покупцям кращі турецькі вироби високої якості і за доступною ціною.

постільна білизна TAC DIGITAL SATEN Lorraine від турецького виробника, можна оптом і в роздріб, в інтернет-магазині Sweet Home, по всій Україні.

Наш асортимент постійно зростає і оновлюється. У нас завжди є в наявності постільна білизна, ковдри, подушки простирадла і наволочки, набори для сауни та лазні, рушники і халати, а також покривала на ліжко і чохли на дивани.

Ми здійснюємо доставку в будь-яке місто і населений пункт, будь-якої транспортної компанією, крім Укрпошти. Наші менеджери завжди допоможуть Вам з вибором розмірів, повідомлять про умови оплати і знижки, і порадять кращу транспортну компанію.

Деталі товару
22707

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Склад
бавовна
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
Цифрові технології
Малюнок
набивний (друкований)
Упаковка
картонна упаковка від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Love You Детский-ясли cr 454
rating 0 відгуків
1 291,00 грн
Потрібно купити постільна білизна для самих маленьких дітей? Тоді комплект постільної білизни від відомого турецького виробника текстильної промисловості створено для Вас. Для пошиття білизни використовували...
Комплект постільної білизни Love You сатин "Родзинка"
rating 0 відгуків
2 645,00 грн
Цей набір постільної білизни Love You стане "Родзинкою" Вашої спальні! Лицьова поверхня підодіяльника виконана в різних відтінках бежевого кольору, прикрашена світло-каштановими квітами. Зворотний бік...
Постельное белье Love You сатин лайт TL 171196
rating 0 відгуків
1 744,00 грн
Якісна постільна білизна від відомого виробника, зроблене з мякого сатину і прикрашене сучасним принтом. Приємна забарвлення прикрасить вашу спальню, чудова мякість сатиновою тканини подарує комфортний сон і...
TAC BEBEK SIRINLER BABY
rating 0 відгуків
1 217,00 грн
Купити гарний комплект дитячої постільної білизни від турецького виробника торгової марки ТАС, прикрашений героєм мультфільму "Смурфики" - подарувати справжню насолоду і комфортний сон Вашій дитині. Комплект...
Постільна білизна Tac Digital Orient Kahve
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
3 831,50 грн 3 950,00 грн
Постільна білизна Tac Digital Saten Orient Kahve виглядає шикарно в спальні з темними стінами, такий комплект по достоїнству оцінять люди, які люблять поєднання чорного і білого. Гарний орнамент квітів виглядає...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти