Артикул:
22704

Постільна білизна TAC DISNEY MICKEY SCRIBBLE PLAY BABY

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Ми з радістю хочемо запропонувати вам гарний, зроблений з натуральної бавовняної тканини комплект білизни TAC DISNEY MICKEY SCRIBBLE PLAY BABY. Ця серія постільної білизни від турецького виробника TAC, відома своєю високою якістю, оригінальними та яскравими малюнками. Кожен такий комплект стане самим приємним подарунком для вашої дитини чи підлітка. Воно не схильне до сильного зімяту і скочування, легко прасується, і не втрачає привабливість після безлічі прань, даруючи вашій дитині здоровий сон і відпочинок.

Ранфорс це міцна тканина з 100% бавовни, дуже щільна, зносостійка, тому постільна білизна на її основі таке мяке і невибаглива в догляді. Дитяча постільна білизна ТАС стійко до прасування і прання, здатне на довгі роки зберігати яскравий і насичений колір малюнка. Також дитячу білизну з ранфорса дарує комфортний сон дитині в будь-який час року, оскільки підлаштовується під температурні особливості тіла - влітку на ньому не жарко, а взимку досить тепло.

Постільна білизна від турецького виробника TAC завжди цінується за приємну мякість , висока якість і яскраве оформлення. Будь-який з них залишить в вас незабутні враження, зроблений він з сатину або ранфорса. Все дитяче постільна білизна на цій фабриці робиться переважно з цієї тканини, це забезпечує високу практичність і довговічність кожного комплекту.

Постільна білизна TAC DISNEY MICKEY SCRIBBLE PLAY BABY, можна будь-яким зручним способом в нашому інтернет-магазині Sweet Home . У нас оптимальні умови оплати, а доставку ми здійснюємо в будь-яке місто всіма транспортними компаніями України, крім Укрпошти. Також, ми завжди можемо запропонувати широкий вибір будь-якого домашнього текстилю для спальні і вдома від найвідоміших турецьких і українських виробників.

Дана модель постільної білизни представлена в нашому асортименті в стандартній комплектації, простирадло на гумці, підодіяльник і одна наволочка на євро подушку, більш точно за розмірами:

  • підодіяльник - 100 х 150 см,
  • простирадло - 120 х 180 см,
  • наволочка - 35 х 45 см 2 шт.

Ми підготували кілька рекомендацій по догляду за постільною білизною з ранфорса. Щоб дитяче постільна білизна радувало вашої дитини тривалий час, зверніть увагу на кілька порад від нашого магазину:

  • Прати постільна білизна з бавовняної тканини, краще при температурі води не більше 30 градусів.
  • Використовуйте перевірені якісні порошки, для збереження мякості тканини і насиченості квітів.
  • Прати це постільна білизна бажано в режимі делікатного прання, з щадним віджиманням на рівні 600 - 700 оборотів. Це дозволить і досить віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  • Сушити такий комплект бажано на свіжому повітрі в розправленому вигляді, але також можна і на батареї, якщо вона не сильно гаряча. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  • Гладить постільна білизна з ранфорса бажано не сильно розжареною праскою. Також ви можете і не гладити його зовсім, від цього він не стане менш привабливим.

Постільна білизна TAC DISNEY MICKEY SCRIBBLE PLAY BABY можна оптом і в роздріб. Наш інтернет-магазин завжди стежить за новинками сезону і готовий запропонувати краще постільна білизна високої якості для вашого будинку.

Також в нашому каталозі Ви завжди зможете вибрати і придбати подушки і ковдри, рушники та інші махрові вироби, покривала і пледи від найвідоміших турецьких виробників.

Інтернет-магазин SweetHome пропонує широкий вибір постільної білизни та інших видів текстильних виробів для дому, які допоможуть Вам доповнити і прикрасити ваш будинок, створити атмосферу достатку, затишку і краси.

Доставка здійснюється усіма транспортними компаніями, крім Укрпошти.

Деталі товару
22704

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни ARYA Шовк Однотонний Blue
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Прекрасні переливи блакитного шовку заворожують і притягають погляд. А комфорт і делікатність відчуттів шовкового постільної білизни забезпечують міцний і здоровий сон всю ніч. Купити постільну білизну ARYA Blue і...
TAC DELUX SATEN  ASPEN  kirmizi
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
4 570,64 грн 4 712,00 грн
Купити яскраве постільна білизна TAC DELUX SATEN ASPEN kirmizi від турецького виробника - подарувати дивну красу і мякість на довгі роки. Відмінна якість виконання, ексклюзивний дизайн, яскрава абстракція сприяють...
Комплект постільної білизни Arya Magestic Бамбук жаккард з вишивкою Delisa
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Витончена постільна білизна Arya Magestic Delisa з вишивкою огорне Вас магією снів і мрій. Ваш відпочинок стане незабутнім, завдяки якісним турецьким виробам. Зважившись придбати постільну білизну Ви переконаєтеся...
TAC DELUX SATEN Maja
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
4 570,64 грн 4 712,00 грн
Купити чудове постільна білизна TAC DELUX SATEN Maja - подарувати справжнє розслаблення і комфортний відпочинок. Прекрасний дизайн, соковиті кольори і красивий блиск тканини створять у Вашій спальні затишну...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти