Артикул:
22308

Постільна білизна TAC DELUX SATEN Leopard

Немає балів за цей товар, оскільки знижка вже є.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Подаруйте собі комфортний сон і відпочинок разом з красивим постільною білизною TAC DELUX SATEN Leopard! Зроблене відомим турецьким виробником, це постільна білизна порадує також високим рівнем якості, прикрашене оригінальним малюнком на бежевому тлі, воно стане одним з кращих прикрас вашої спальні.

Комплект виконаний з мякої тканини сатин, на основі стовідсоткового бавовни, що робить його дуже мяким, при цьому міцним і довговічним. Сон і відпочинок на такій білизні подарують вам приємні відчуття комфорту і затишку. Висока щільність тканини надає комплекту достатню стійкість до зминання і частого прання, тому білизна з мякого і міцного сатину користується високою популярністю серед покупців домашнього текстилю від відомого бренду ТАС.

Турецький виробник TAC давно здобув популярність і визнання серед покупців за відмінний домашній текстиль і високу якість продукціі.Іспользованіе виробником натуральних барвників, дозволить Вам не турбуватися про втрату насиченості малюнка після прання. Спеціальна технологія нанесення малюнка, призводить до глибокому просочуванню волокон тканини, що забезпечує збереження квітів навіть після двохсотий прання.

Постільна білизна TAC DELUX SATEN Leopard, можна в нашому зручному інтернет-магазині Sweet Home. Кожен наш покупець має можливість купити цей комплект і інші варіанти постільної білизни, як оптом, так і в роздріб. Наш інтернет-магазин надає найширший асортимент домашнього текстилю в Україні. Ми створили всі умови, щоб Ви могли швидко і зручно зробити замовлення, при цьому значно заощадили час і гроші.

Комплект білизни представлений в нашому інтернет-магазині в розмірі «Євро», і має стандартну комплектацію:

  • Підковдра - 200 х 220 см,
  • Простирадло - 240 х 260 см,
  • Наволочка - 50 х 70 + 5 см - 2 шт.,
  • Наволочка - 50 х 70 см - 2 шт.

Це чудове постільна білизна з мякого і шовковистого сатину створено, для вашого комфортного сну і відпочинку, які, безсумнівно, принесуть вам тільки приємні емоції і повноцінний відпочинок.

Рекомендації по догляду за постільною білизною з сатину, дуже пости. Щоб ваш новенький комплект радував вас довгий час треба:

  • Прати постільна білизна з сатину, краще при температурі води не більше 30 градусів.
  • Використовуйте перевірені якісні порошки, для збереження мякості тканини і насиченості квітів.
  • Прати це постільна білизна бажано в режимі делікатного прання, з щадним віджиманням на рівні 600 - 700 оборотів. Це дозволить і досить віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  • Сушити такий комплект бажано на свіжому повітрі в розправленому вигляді, але також можна і на батареї, якщо вона не сильно гаряча. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  • Гладить постільна білизна з сатину бажано не сильно розжареною праскою. Також ви можете і не гладити його зовсім, від цього він не стане менш привабливим.
  • Зберігати постільна білизна рекомендуємо в добре провітрюваному і сухому приміщенні

Наш інтернет-магазин Sweet Home Завжди готовий запропонувати краще постільна білизна для вашого будинку. Купити цей постільний комплект TAC DELUX SATEN Leopard можна як оптом, так і в роздріб за найкращою і доступною ціною.

Також Ви завжди зможете придбати подушки і ковдри, рушники та інші махрові вироби, покривала і пледи від самих відомих турецьких і українських виробників в нашому зручному каталозі.

Ми здійснюємо доставку по всій Україні, будь-транспортною компанією. Наші менеджери можуть допомогти Вам з вибором моделі, розкажуть про умови оплати і підберуть зручну транспортну компанію.

Деталі товару
22308

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Склад
бавовна
Тканина
сатин deluxe
наволочки
50 * 70
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Малюнок
набивний (друкований)
Упаковка
картонна упаковка від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
КПБ  Arya Печатное  Padborg
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Надзвичайно ніжний комплект постільної білизни Padborg створив відомий турецький виробник текстильної промисловості Arya. Його виготовили з сатину, який виділяється своїми гігроскопічними здібностями. Сатин відмінно...
Постельное белье Cotton Box SATEN FASHION MAVI
rating 0 відгуків
3 134,00 грн
Ніжно блакитний відтінок, прикрашає якісне турецьке постільна білизна Cotton Box SATEN FASHION MAVI. Вам безсумнівно сподобається цей комплект, своїм якісним виконанням, мякістю сатиновою тканини і наявністю чотирьох...
Комплект постільної білизни Love You сатин "Букетик"
rating 0 відгуків
2 645,00 грн
Що може бути особливого в простих польових квітах? Подивіться на цей радісний комплект білизни, як він гарний! Відчуття свята, наповненою приємними подіями життя, гарний настрій принесе він в кімнату. Сонячні тони...
Комплект постільної білизни сатин з мереживом, TF B 0013 N
rating 0 відгуків
2 772,00 грн
Ніжний і практичний комплект постільної Беля з сатину з мереживом подарує комфорт під час сну або відпочинку. Купити таке постільна білизна - створити незабутню атмосферу в спальній кімнаті. Тканина мяка, приємна на...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти