Артикул:
22307

Постільна білизна TAC DELUX SATEN Rebel

Немає балів за цей товар, оскільки знижка вже є.

Встигни купити за знижкою
4 567,73 грн 4 709,00 грн -3%
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Зверніть увагу на це чудове постільна білизна з сатину TAC DELUX SATEN Rebel. Сатинове постільна білизна - це кращий вибір для будинку, щоб порадувати себе і ваших близьких. Така білизна відрізняється мякою текстурою, шовкової гладдю і в той же час міцністю, а також тривалим терміном експлуатації.

В першу чергу хочемо відзначити, що сатин виготовляється з натуральної бавовни без додавання синтетичних волокон. Завдяки спеціальній технології скручування нитки тканину і виходить міцною, мякою з високою щільністю і стійкістю до зминання. Будь-яке постільна білизна з сатину на основі бавовни чудово пропускає повітря, влітку дарує приємну прохолоду, а взимку чудово зберігає тепло.

Турецький виробник TAC використовував кращі технології і 100% натуральна бавовна, щоб ви могли насолоджуватися комфортом лежачи на цьому чудовою постільній білизні. Завдяки спеціальній обробці тканина сатин має високу мякість, щільність і міцність, а також ефект шовку, з легким блиском. Натуральні барвники міцно закріпилися в тканини, створюючи химерний і оригінальний малюнок з приємною забарвленням.

Купити TAC DELUX SATEN Rebel Ви можете за доступною ціною в нашому інтернет-магазині Sweet Home. Для вас завжди широкий асортимент, ввічливі менеджери і кращий вибір текстилю за найкращою ціною. Для кожного покупців нашого магазину ми також пропонуємо ознайомитися з новинками текстилю для будинку зі свіжих каталогів найвідоміших брендів і торгових марок Туреччини.

Комплект білизни представлений в нашому інтернет-магазині в розмірі «Євро», і має стандартну комплектацію :

  • Підковдра - 200 х 220 см,
  • Простирадло - 240 х 260 см,
  • Наволочка - 50 х 70 + 5 см - 2 шт .,
  • Наволочка - 50 х 70 см - 2 шт.

Це чудове постільна білизна з мякого і шовковистого сатину створено, для вашого комфортного сну і відпочинку, які, безсумнівно, принесуть вам тільки приємні емоції і повноцінний відпочинок.

Рекомендації по догляду за постільною білизною з сатину, дуже пости. Щоб ваш новенький комплект радував вас довгий час треба:

  • Прати постільна білизна з сатину, краще при температурі води не більше 30 градусів.
  • Використовуйте перевірені якісні порошки, для збереження мякості тканини і насиченості квітів.
  • Прати це постільна білизна бажано в режимі делікатного прання, з щадним віджиманням на рівні 600 - 700 оборотів. Це дозволить і досить віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  • Сушити такий комплект бажано на свіжому повітрі в розправленому вигляді, але також можна і на батареї, якщо вона не сильно гаряча. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  • Гладить постільна білизна з сатину бажано не сильно розжареною праскою. Також ви можете і не гладити його зовсім, від цього він не стане менш привабливим.
  • Зберігати постільна білизна рекомендуємо в добре провітрюваному і сухому приміщенні

Наш інтернет-магазин давно займається оптово-роздрібному продажі текстилю для дому, і ми завжди раді запропонувати нашим покупцям кращі турецькі вироби високої якості і за доступною ціною.

Купити комплект постільної білизни TAC DELUX SATEN Rebel від турецького виробника, можна оптом і в роздріб , в інтернет-магазині Sweet Home, по всій Україні.

Інтернет-магазин Sweet Home пропонує кращі вироби з натуральних і синтетичних тканин від перевірених постачальників і відомих турецьких виробників. Наш асортимент постійно зростає і оновлюється. У нас завжди є в наявності постільна білизна, ковдри, подушки простирадла і наволочки, набори для сауни та лазні, рушники і халати, а також покривала на ліжко і чохли на дивани.

Ми здійснюємо доставку в будь-яке місто і населений пункт, будь-якої транспортної компанією, крім Укрпошти.

Деталі товару
22307

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Склад
бавовна
Тканина
сатин deluxe
наволочки
50 * 70
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Малюнок
набивний (друкований)
Упаковка
картонна упаковка від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
КПБ Love You сатин
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Яскраві червоні квіти подарують Вам чудовий настрій і допоможуть налаштуватися на романтичний лад. Постільна білизна зроблено з щільного, мякого сатину високої якості. Насичені кольори будуть радувати Вас тривалий...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти