Артикул:
22303

Постільна білизна TAC saten Jude

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Доповніть затишок у вашій спальні разом з красивим і яскравим комплектом білизни з нової колекції TAC saten Jude. Відомий турецький виробник TAC створив модель, яка легко буде дарувати відчуття весни і легке настрій, навіть якщо за вікном зима. Досить прилягти на мякий акрил і вас відразу наповнять приємні відчуття, що принесе гарний настрій.

Турецька фабрика TAC відома найкращим домашнім текстилем і спальними комплектами далеко за межами Туреччини. На виробництві використовуються тільки натуральні матеріали і кращі технології. Модельний ряд постільної білизни із серії Digital Saten виділяється серед інших, перш за все дизайном і щільністю тканини. Тому модель постільної виконана з сатину на основі 100% бавовни, так притягує до себе увагу. На дотик тканина дуже мяка, гладка з легким ефектом шовковистості, що неможливо зрадити на фото.

Цей комплект, зроблений з сатину, на основі стовідсоткового бавовни, подарує вам приємні відчуття і комфорт під час сну і відпочинку. Висока щільність і особлива технологія сплетення ниток надає тканині достатню стійкість до зминання і утворення катишек, саме за це цінуються вироби на основі сатину, і тому так популярні серед покупців домашнього текстилю від торгової марки ТАС.

Купити спальний комплект TAC saten Jude, можна оптом і в роздріб з доставкою по Україні. Інтернет-магазин Sweet Home реалізує домашній текстиль від найвідоміших турецьких виробників. Наш величезний асортимент товарів постійно оновлюється, і ми завжди зможемо запропонувати моделі пледів і покривал із різних матеріалів за найкращою ціною. Для вас завжди новинки і кращі моделі білизни, а також величезний вибір, зручний каталог і доступні ціни на будь-який товар.

Дана модель постільної білизни представлена в нашому каталозі в розмірі «Євро», і має стандартну комплектацію:

  • підодіяльник - 200 х 220 см,
  • простирадло - 230 х 260 см,
  • наволочка - 50 х 70 см - 2 шт.

Така комплектація і розмір відмінно підходять для великому ліжку. Ми впевнені, що сон і відпочинок на такому ліжку принесуть вам тільки найкращі емоції і повноцінний відпочинок.

Рекомендації по догляду за постільною білизною з бавовняної тканини, гранично прості і зручні:

  1. Перш за все, прати постільну білизну з сатину, краще при температурі води не більше 30 градусів.
  2. Використовуйте перевірені якісні порошки, для збереження мякості тканини і насиченості квітів.
  3. прати це постільна білизна бажано в режимі делікатного прання, з щадним віджиманням на рівні 600 - 700 оборотів. Це дозволить і досить віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  4. Сушити такий комплект бажано на свіжому повітрі в розправленому вигляді, але також можна і на батареї якщо вона не сильно гаряча. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  5. Гладить постільна з сатину бажано не сильно гарячою праскою. Також ви можете і не гладити його зовсім, так як сатин досить стійкий до деформації.

Купити комплект постільної білизни TAC saten Jude за доступною ціною в Україні, можна оптом і в роздріб в нашому інтернет- магазині.

В асортименті інтернет-магазину Sweet Home кожен покупець може знайти широкий вибір постільної білизна і домашнього текстилю. У нас завжди можна купити подушки, ковдри, рушники, покривала і пледи за найкращими цінами.

Ми працюємо без посередників з відомими фабриками, тому наші клієнти мають відмінну можливість придбати у нас гарне і якісну постільну білизну турецького виробництва по найкращими цінами, без додаткових націнок.

Ми здійснюємо доставку по всій Україні, в будь-яке місто і населений пункт будь-якої транспортної компанією, крім Укрпошти.

Деталі товару
22303

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни ARYA сатин Panda
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Популярне постільна білизна ARYA сатин Panda з зображенням панди прикрасить стильний інтерєр спальні підлітка або любителя незвичайних дизайнерських речей. Тканина надзвичайно легка, міцна з шовковим блиском. Чи не...
Love You постельное белье сатин лайт TL13009
rating 0 відгуків
2 048,00 грн
Представляємо Вашій увазі чудовий постільний комплект Love You від турецького бренду. Постільна білизна є в різній комплектації і різних розмірів. Для виготовлення цих виробів використаний найякісніший турецька...
Комплект постільної білизни First Choice Leena
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Інтернет магазин Sweet Home представляє нову серію постільної білизни від турецького виробника First Choice satin . Дані комплекти виконані з сатину за певною технологією, завдяки чому сатин виходить мякий і...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти