Артикул:
22302

Постільна білизна TAC saten Jovi

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 155 бали. Ваш кошик буде загальним 155 бали який можна перетворити на ваучер на 155,00 грн.

3 113,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Зверніть увагу на це чудове постільна білизна з сатину постільна білизна TAC saten Jovi. Сатинове постільна білизна - це кращий вибір для будинку, щоб порадувати себе і ваших близьких. Така білизна відрізняється мякою текстурою, шовкової гладдю і в той же час міцністю, а також тривалим терміном експлуатації.

В першу чергу хочемо відзначити, що сатин виготовляється з натуральної бавовни без додавання синтетичних волокон. Завдяки спеціальній технології скручування нитки тканину і виходить міцною, мякою з високою щільністю і стійкістю до зминання. Будь-яке постільна білизна з сатину на основі бавовни чудово пропускає повітря, влітку дарує приємну прохолоду, а взимку чудово зберігає тепло.

Турецький виробник і відомий бренд TAC в своїй продукції завжди використовує натуральну сировину і матеріали, а разом з сучасними технологіями і високими стандартами якості, продукція даної торгової марки завжди буде в пошані в будь-якому будинку. Щоб ви могли отримати не лише задоволення від використання даної моделі пледа, а й могли подбати про комфорт своїх близьких і рідних.

Постільна білизна TAC saten Jovi, можна в нашому зручному інтернет-магазині Sweet Home. Кожен наш покупець має можливість купити цей комплект і інші варіанти постільної білизни, як оптом, так і в роздріб. Наш інтернет-магазин надає найширший асортимент домашнього текстилю в Україні. Ми створили всі умови, щоб Ви могли швидко і зручно зробити замовлення, при цьому значно заощадили час і гроші.

Дана модель постільної білизни представлена в нашому каталозі в розмірі «Євро», і має стандартну комплектацію:

  • підодіяльник - 200 х 220 см,
  • простирадло - 230 х 260 см,
  • наволочка - 50 х 70 см - 2 шт.

Така комплектація і розмір відмінно підходять для великому ліжку. Ми впевнені, що сон і відпочинок на такому ліжку принесуть вам тільки найкращі емоції і повноцінний відпочинок.

Рекомендації по догляду за постільною білизною з бавовняної тканини, гранично прості і зручні:

  1. Перш за все, прати постільну білизну з сатину, краще при температурі води не більше 30 градусів.
  2. Використовуйте перевірені якісні порошки, для збереження мякості тканини і насиченості квітів.
  3. прати це постільна білизна бажано в режимі делікатного прання, з щадним віджиманням на рівні 600 - 700 оборотів. Це дозволить і досить віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  4. Сушити такий комплект бажано на свіжому повітрі в розправленому вигляді, але також можна і на батареї якщо вона не сильно гаряча. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  5. Гладить постільна з сатину бажано не сильно гарячою праскою. Також ви можете і не гладити його зовсім, так як сатин досить стійкий до деформації.

Ми займаємося продажем текстилю вже більше 10 років, працюємо на пряму без посередників з відомими турецькими фабриками і виробниками, щоб наші клієнти могли купити якісний текстиль для дому.

постільна білизна TAC saten Jovi можна оптом і в роздріб, тільки в нашому інтернет-магазині. Де також ви знайдете якісний турецький текстиль для дому за найкращою, а саме: подушки, ковдри, постільна білизна, рушники та ін. Ми рекомендуємо текстиль від турецького виробника TAC, так як це чудова можливість порадувати себе і близьких комфортним сном і відпочинком.

доставка замовлень здійснюється усіма відомими транспортними компаніями по всій Україні, в будь-яке місто як Київ, Дніпро, Запоріжжя, Львів, Чернігів та інші.

Для жителів Харкова можлива курєрська доставка від 1 - 2 одиниць.

Деталі товару
22302

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
TAC DIGITAL SATEN Joel
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити барвисте постільна білизна TAC DIGITAL SATEN Joel від турецького виробника - створити чудовий настрій і затишну атмосферу у Вашій спальні. Неймовірно яскраві кольори і приголомшливий квітковий принт прикрасять...
Комплект постільної білизни HOBBY ранфорс Desire
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Набридли квіточки і візерунки? В такому випадку Вам сподобається цей комплект. Купити постільну білизну з геометричним малюнком буде відмінним рішенням. Яскраві кольори і мяка поверхня тканини створюють сприятливу...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти