Артикул:
22300

Постільна білизна TAC saten Justine

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

З радістю пропонуємо Вам чудове постільна білизна TAC saten Justine від відомого турецького виробника. Модель представлена в красивій забарвленням і виконана з сатину, на основі стовідсоткового бавовни, що забезпечить вам приємну мякість і комфорт під час сну і відпочинку. Тканина сатин має високу стійкість до зминання і пошкоджень, що робить вироби з неї дуже популярними серед покупців домашнього текстилю.

Турецький виробник TAC використовував кращі технології і 100% натуральна бавовна, щоб ви могли насолоджуватися комфортом лежачи на цьому чудовою постільній білизні. Завдяки спеціальній обробці тканина сатин має високу мякість, щільність і міцність, а також ефект шовку, з легким блиском. Натуральні барвники міцно закріпилися в тканини, створюючи химерний і оригінальний малюнок з приємною забарвленням

Комплект виконаний з тканини сатин, на основі стовідсоткового бавовни, що обовязково принесе вам приємну мякість, легкість і комфорт під час сну і відпочинку. Дана тканина має більш високу щільність, і мякша в порівнянні з аналогами. При створенні такої тканини використовується натуральне бавовняне волокно, що надає їй мякість і міцність одночасно. А постільна білизна з сатиновою тканини, від відомого турецького виробника текстилю для дому, заслуговує на особливу увагу.

Постільна білизна TAC saten Justine, можна легко і швидко в нашому зручному інтернет-магазині Sweet Home. Кожен наш покупець має можливість купити цей комплект і інші варіанти постільної білизни, як оптом, так і в роздріб. Наш інтернет-магазин надає найширший асортимент домашнього текстилю в Україні.

Дана модель постільної білизни представлена в нашому каталозі в розмірі «Євро», і має стандартну комплектацію:

  • підодіяльник - 200 х 220 см,
  • простирадло - 230 х 260 см,
  • наволочка - 50 х 70 см - 2 шт.

Така комплектація і розмір відмінно підходять для великому ліжку. Ми впевнені, що сон і відпочинок на такому ліжку принесуть вам тільки найкращі емоції і повноцінний відпочинок.

Рекомендації по догляду за постільною білизною з бавовняної тканини, гранично прості і зручні:

  1. Перш за все, прати постільну білизну з сатину, краще при температурі води не більше 30 градусів.
  2. Використовуйте перевірені якісні порошки, для збереження мякості тканини і насиченості квітів.
  3. прати це постільна білизна бажано в режимі делікатного прання, з щадним віджиманням на рівні 600 - 700 оборотів. Це дозволить і досить віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  4. Сушити такий комплект бажано на свіжому повітрі в розправленому вигляді, але також можна і на батареї якщо вона не сильно гаряча. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  5. Гладить постільна з сатину бажано не сильно гарячою праскою. Також ви можете і не гладити його зовсім, так як сатин досить стійкий до деформації.

Наш інтернет-магазин Sweet Home завжди стежить за новинками сезону і готовий запропонувати краще постільна білизна високої якості для вашого будинку . Купити комплект постільної білизни TAC saten Justine можна як оптом, так і в роздріб за доступною ціною.

Наш інтернет-магазин надає найширший асортимент домашнього текстилю в Україні. У нашому каталозі Ви завжди зможете вибрати і придбати подушки і ковдри, рушники та інші махрові вироби, покривала і пледи від найвідоміших турецьких виробників.

Доставка товару здійснюється усіма транспортними компаніями, по території України. Умови оплати та вибір служби доставки, можна уточнити у наших менеджерів.

Деталі товару
22300

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
TAC Ranforce Clementine mint
rating 0 відгуків
3 534,00 грн
Постільна білизна TAC Ranforce Clementine mint - прикрасити спальну кімнату і підкреслити Ваш вишуканий смак. Чудово виконано з якісного ранфорса, подарує Вам відчуття мякості, ніжності і комфорту під час відпочинку....
Комплект постільної білизни ARYA Сатин Peacock
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити комплект постільної білизни ARYA Сатин Peacock - порадувати красою тропіків і чудовою ніжністю Ваших близьких. Комплект виготовлений з мякого і міцного сатину, подарує Вам неймовірний комфорт і красу на...
Комплект постільної білизни Arya Pure жаккард Lena
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Вишукане постільна білизна Arya Pure Lena з жаккарда і сатину вражає уяву прекрасними візерунками. Тканина мяко відбиває світло і створюється ефект приглушеного блиску. Такий комплект додасть вишуканості в спальну...
Комплект постільної білизни Love You сатин "Ніжність"
rating 0 відгуків
2 645,00 грн
Постільна білизна Love You "Ніжність" означає проявити турботу до близьких. На біло-блакитному тлі, схожому на небо, зображені світло-бузкові квіти. Простирадло і виворіт підодіяльника біло-блакитного кольору. У...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти