Артикул:
22299

Постільна білизна TAC saten Rain

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 155 бали. Ваш кошик буде загальним 155 бали який можна перетворити на ваучер на 155,00 грн.

3 113,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

З радістю пропонуємо Вам чудове постільна білизна TAC saten Rain від відомого турецького виробника. Модель представлена в красивій забарвленням і виконана з сатину, на основі стовідсоткового бавовни, що забезпечить вам приємну мякість і комфорт під час сну і відпочинку. Тканина сатин має високу стійкість до зминання і пошкоджень, що робить вироби з неї дуже популярними серед покупців домашнього текстилю.

Це постільна білизна зроблено з мякої тканини сатин, на основі стовідсоткового бавовни, що, безсумнівно, подарує вам гарне настрій з ранку і заряд бадьорості на цілий день, а приємні відчуття і комфорт під час сну і відпочинку будуть радувати кожен раз. Висока щільність тканини і особлива технологія сплетення ниток надає сатин достатню стійкість до зминання і утворенню заломів. Тому вироби і постільну білизну на основі мякого і гладкого сатину, так популярні серед покупців домашнього текстилю від торгової марки ТАС.

Постільна білизна від турецького виробника TAC завжди цінується за приємну мякість, висока якість і яскраве оформлення. Будь-який з них залишить в вас незабутні враження, зроблений він з сатину або ранфорса. Все дитяче постільна білизна на цій фабриці робиться переважно з цієї тканини, це забезпечує високу практичність і довговічність кожного комплекту.

Порадуйте себе приємною покупкою, купивши постільна білизна TAC saten Rain. У нашому спеціалізованому інтернет-магазині Sweet Home завжди кращі моделі і вибір, зручний каталог і доступна ціни на будь-який товар, що дозволить вам заощадити час і гроші. Для покупців нашого магазину ми завжди можемо запропонувати новинки якісного турецького текстилю для дому від найвідоміших турецьких брендів і торгових марок.

Дана модель постільної білизни представлена в нашому каталозі в розмірі «Євро», і має стандартну комплектацію:

  • підодіяльник - 200 х 220 см,
  • простирадло - 230 х 260 см,
  • наволочка - 50 х 70 см - 2 шт.

Така комплектація і розмір відмінно підходять для великому ліжку. Ми впевнені, що сон і відпочинок на такому ліжку принесуть вам тільки найкращі емоції і повноцінний відпочинок.

Рекомендації по догляду за постільною білизною з бавовняної тканини, гранично прості і зручні:

  1. Перш за все, прати постільну білизну з сатину, краще при температурі води не більше 30 градусів.
  2. Використовуйте перевірені якісні порошки, для збереження мякості тканини і насиченості квітів.
  3. прати це постільна білизна бажано в режимі делікатного прання, з щадним віджиманням на рівні 600 - 700 оборотів. Це дозволить і досить віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  4. Сушити такий комплект бажано на свіжому повітрі в розправленому вигляді, але також можна і на батареї якщо вона не сильно гаряча. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  5. Гладить постільна з сатину бажано не сильно гарячою праскою. Також ви можете і не гладити його зовсім, так як сатин досить стійкий до деформації.

В інтернет-магазині Sweet Home в широкому асортименті представлені розкішні жакардові покривала. Такий виріб виглядає дорого і ніколи не виходить з моди. Вони легко прикрасять інтерєр вашої спальні і стануть бажаним подарунком в будь-якому будинку на будь-якому святі.

Купити комплект постільної білизни TAC saten Rainпо доступною ціною в Україні, можна оптом і в роздріб в нашому інтернет-магазині.

В асортименті інтернет-магазину Sweet Home кожен покупець може знайти широкий вибір постільної білизна і домашнього текстилю. У нас завжди можна купити подушки, ковдри, рушники, покривала і пледи за найкращими цінами.

Ми здійснюємо доставку по всій Україні, в будь-яке місто і населений пункт будь-якої транспортної компанією, крім Укрпошти. Наші менеджери завжди допоможуть Вам з вибором розмірів, повідомлять про умови оплати і знижки, і порадять кращу транспортну компанію.

Деталі товару
22299

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни Love You сатин "Пристрасть"
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
2 248,25 грн 2 645,00 грн
Барвистий набір постільної білизни Love You сатин "Пристрасть" стане яскравим акцентом Вашої спальні! Комплект червоного кольору, прикрашений бежевими і червоно-білими квітами, і світло-червоним візерунком у...
TAC 3D saten Ocean
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити оригінальне постільна білизна TAC 3D saten Ocean від турецького виробника - внести красиву деталь в інтерєр Вашої спальні. Виконано з сатину високої якості, мяке, міцне, відмінно вбирає вологу. Витримує велику...
Комплект постільної білизни мікрофібра 3D, Ранок BV M 0030
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудове постільна білизна 3D з мікрофібри подарує Вам відмінний настрій на цілий день. Мяка мікрофібра дозволить Вам відпочити і виспатися після важкого трудового дня. Красиве реалістичне зображення лебедів на озері...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти