Артикул:
22296

Постільна білизна TAC DISNEY Spiderman Into the Spider-verse

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 90 бали. Ваш кошик буде загальним 90 бали який можна перетворити на ваучер на 90,00 грн.

1 809,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Для комфортного сну та відпочинку ваших дітей ми хочемо запропонувати чудовий комплект постільної білизни TAC DISNEY Spiderman Into the Spider-verse, зробленого одним з кращих турецьких виробників ТАС. Таке постільна обовязково сподобається вашій дитині, своїм яскравим зовнішнім виглядом і героями мультфільму.

Комплект виконаний з тканини ранфорс, на основі стовідсоткового бавовни, що обовязково принесе вам приємну мякість, легкість і комфорт під час сну і відпочинку. Дана тканина має більш високу щільність, і мякша в порівнянні з аналогами. При створенні такої тканини використовується натуральне бавовняне волокно, що надає їй мякість і міцність одночасно. А постільна білизна з тканини ранфорс, від відомого турецького виробника текстилю для дому, заслуговує на особливу увагу.

Турецький виробник TAC завжди приділяє увагу впровадженню кращих технологій у виробництві, використовує якісні матеріали та сировину, і відомий високою якістю домашнього текстилю по всьому світу. В основному, у виробництві дитячої постільної білизни використовується тканина ранфорс на основі натуральної бавовни, що робить білизну мяким, міцним і довговічним, а комфортний сон і відпочинок дітей - завжди варто в високий пріоритет у керівництва даної фабрики.

Купити постільна білизна TAC DISNEY Spiderman Into the Spider-verse, можна будь-яким зручним способом в нашому інтернет-магазині Sweet Home. У нас оптимальні умови оплати, а доставку ми здійснюємо в будь-яке місто всіма транспортними компаніями України, крім Укрпошти. Також, ми завжди можемо запропонувати широкий вибір будь-якого домашнього текстилю для спальні і вдома від найвідоміших турецьких і українських виробників.

Звертаємо вашу увагу на те, що в нашому каталозі модель постільної білизни представлена в одному розмірі, і нижче можна побачити комплектацію:

  • підодіяльник - 160 х 220см,
  • простирадло на гумці, на матрац - 100 х 200 см,
  • наволочка - 50 х 70 см - 1 шт.

Наші рекомендації по догляду за дитячим постільною білизною з ранфорса, допоможуть Вам зберегти гарний зовнішній вигляд комплекту на довгі роки:

  • Прати постільна білизна з ранфорса, краще при температурі води не більше 30 градусів.
  • Використовуйте перевірені якісні порошки, для збереження мякості тканини і насиченості квітів.
  • Прати це постільна білизна бажано в режимі делікатного прання , з щадним віджиманням на рівні 600 - 700 оборотів. Це дозволить і досить віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  • Сушити такий комплект краще на свіжому повітрі в розправленому вигляді, але також можна і на батареї, якщо погода на вулиці не дозволяє. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  • Гладить постільна білизна з сатину бажано не сильно розжареною праскою. Також ви можете і не гладити його зовсім, від цього він не стане менш привабливим.

Ми займаємося продажем текстилю вже більше 10 років, працюємо на пряму без посередників з відомими турецькими фабриками і виробниками, щоб наші клієнти могли купити якісний текстиль для дому.

купити комплект постільної білизни TAC DISNEY Spiderman Into the Spider-verse за доступною ціною в Україні, можна оптом і в роздріб в нашому спеціалізованому магазині.

доставка замовлень здійснюється усіма відомими транспортними компаніями по всій Україні, в будь-яке місто як Київ, Дніпро, Запоріжжя, Львів, Чернігів та інші.

Для жителів Харкова можлива курєрська доставка від 1 - 2 одиниць.

Деталі товару
22296

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни ARYA Сатин Dakota
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
3 315,85 грн 3 901,00 грн
Купити красиву постільну білизну з сатину від турецької торгової марки Arya - подарувати чудовий сон і відпочинок. Мяка сатинова тканина прикрашена набивним малюнком пари лелек на тлі світанку. Такий комплект...
Комплект постільної білизни ARYA сатин Cc 01
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Яскраве і стильно постільна білизна ARYA прикрасить Вашу спальню. Оригінальне поєднання кольорів доведеться Вам за смаком. Виріб виконаний з якісного сатину, який не втрачатиме лиску через велику кількість прань. Ваша...
Сатин друкований, комплект постільної білизни BV S 0043
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Гарний дизайн і приємні відтінки в новому постільній білизні від турецького виробника, неодмінно прикрасять інтерєр Вашої кімнати, додадуть їй затишку і наповнять відчуттям ще більшого комфорту. Чудовий друкований...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти