Артикул:
22079-2

Постільна білизна Nazenin сатин з вишивкою Mihrimah

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 173 бали. Ваш кошик буде загальним 173 бали який можна перетворити на ваучер на 173,00 грн.

3 472,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
Вибір за номером
  • 1
  • 2
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

З радістю пропонуємо Вам турецька постільна білизна з сатину від торговельної марки Nazenin. Цей красивий комплект постільної білизни, зроблений відомим турецьким виробником за сучасними технологіями з використанням кращого бавовни і натуральних барвників. Основний рожевий і білий колір доповнений цікавою вишивкою з червоних вкрапленнями у вигляді листя, що створює гарний ансамбль.

Турецька фабрика Nazenin (Назенін) відома якісним домашнім текстилем і спальними комплектами далеко за межами Туреччини. На виробництві використовуються тільки натуральні матеріали і кращі технології. Вироби, зроблені даним виробником, підкорили серця покупців, високою якістю і практичністю. Постільна білизна дана фабрика робить в основному з сатину на основі 100% бавовни. Кожна модель має оригінальний дизайн, здатний стати гідною прикрасою будь-якої спальні.

Приємна забарвлення тканини в даній моделі в поєднанні з вишивкою з найкрасивіших зображень квітів, легко прикрасить інтерєр вашої спальні, подарує комфорт під час сну і відпочинку, і стане вишуканим доповненням декору. Ця модель спального білизни безперечно варто вашої уваги. Міцний сатин, має високу щільність і легко переносить часте прання, завдяки чому комплект залишиться незмінно мяким і буде радувати довгий час.

Постільна білизна Nazenin Nakisli з вишивкою за доступною ціною, ви можете в нашому інтернет-магазині sweet -home.com.ua. Це білизну можна купити як оптом, так і в роздріб за найдоступнішою ціною в Україні. Також крім даної моделі, ми завжди раді запропонувати великий асортимент домашнього текстилю та товарів з нашого каталогу.

Спальний комплект Nazenin Nakisli представлений в нашому магазині в розмірі «Євро», в його комплектацію входить:

  • підодіяльник - 200 х 220 см,
  • простирадло - 240 х 260 см,
  • наволочка - 50 х 70 + 5 см - 2 шт.,
  • наволочка - 50 х 70 см - 2 шт.

Комплекти від торгової марки Nazenin - це різні види тканин, оригінальний дизайн, всілякі візерунки та орнаменти, які дозволяють вибрати саме той набір, який буде відповідати загальному стилю спальні.

Ми підготували кілька рекомендацій по догляду за постільною білизною з сатину, щоб ваш комплект радував вас довгий час:

  • Прати постільна білизна з сатину, варто при температурі води не більше 30 градусів.
  • Використовуйте перевірені якісні порошки, для збереження мякості тканини і насиченості квітів.
  • Прати це постільна білизна ж елательно в режимі делікатного прання, з щадним віджиманням на рівні 600 - 700 оборотів. Це дозволить досить віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  • Сушити постільну з бавовняних тканин бажано на свіжому повітрі в розправленому вигляді, але також можна і на батареї, якщо вона не сильно гаряча. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  • Гладить постільна білизна з сатину рекомендуємо не сильно розжареною праскою. Також ви можете і не гладити його зовсім, від цього він не стане менш привабливим.

Купити комплект білизни Nazenin Nakisli з вишивкою за доступною ціною, ви можете в нашому інтернет-магазині. Зручна форма замовлення дозволить заощадити ваш час, а наші менеджери готові відповість на всі запитання щодо наявності товару, умов оплати та вибору транспортної компанії.

Доставка здійснює по всій Україні, всіма транспортними компаніями, крім Укрпошти. Середній термін доставки 2 - 3 дні.

Також ми постійно оновлюємо нашу вітрину, тому у нас завжди можна знайти новинки зі свіжих каталогів від відомих турецьких виробників.

Деталі товару
22079-2

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
однотонний
Малюнок
вишивка
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
КПБ Nazenin bamboo pike с летним покрывалом
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Хочете купити постільна білизна з непомітним кольором і однотонним способом забарвлення? Тоді зверніть увагу на комплект постільної білизни Nazenin bamboo pike з річним покривалом. Відмінної якості ранфорс чудово...
Комплект постільної білизни HOBBY Exclusive Sateen Valeron
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Постільна білизна з сатину від відомої торгової марки HOBBY з красивим і оригінальним малюнком - прикрасити Вашу спальню. Приємний колір виглядає мяко і не напружує зір, сатин високої якості здивує Вас своєю мякістю...
Комплект постільної білизни ARYA Сатин Jaguar
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
2 521,10 грн 2 966,00 грн
Чудовий і оригінальний комплект постільної білизни від турецького виробника Arya виконаний з мякого сатину і подарує Вам приємний сон і відпочинок. Постільна білизна прикрашено красивим малюнком чорного ягуара, такий...
Комплект постельного белья Love You сатин Баунти
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити чудовий комплект постільної білизни Love You сатин Баунті - подарувати повноцінний відпочинок і відмінний настрій. Виконано в синьо - зеленому кольорі із зображенням острова і парусника в океані. Зроблений з...
Постельное белье с покрывалом Cotton Box Debora
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудовий комплект постільної білизни, який просто створений для максимального комфорту і гарного настрою. Порадуйте себе справжнім турецьким якістю, мякістю сатиновою тканини і кращими відчуттями від сну і відпочинку....

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти