Артикул:
22079-3

Постільна білизна Nazenin NAKISLI сатин з вишивкою model 3

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 173 бали. Ваш кошик буде загальним 173 бали який можна перетворити на ваучер на 173,00 грн.

3 472,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

З радістю пропонуємо Вам турецька постільна білизна з сатину від торговельної марки Nazenin. Постільна білизна Nazenin Nakisli володіє красивим дизайном і високою якістю і відмінними характеристиками.

Турецька фабрика Nazenin (Назенін) відома якісним домашнім текстилем і спальними комплектами далеко за межами Туреччини. На виробництві використовуються тільки натуральні матеріали і кращі технології. Вироби, зроблені даним виробником, підкорили серця покупців, високою якістю і практичністю. Постільна білизна дана фабрика робить в основному з сатину на основі 100% бавовни.

Красива забарвлення моделі Nazenin Nakisliв поєднанні з вишивкою з ніжних зображень квітів, прикрасить інтерєр вашої спальні, подарує мякість під час сну і відпочинку, і стане вишуканим доповненням декору. Виріб виконаний на високому рівні якості, натуральна бавовна принесе мякість і комфорт. А гладкий і міцний сатин, завдяки високій щільності тканини легко переносить часте прання і не втрачає своїх властивостей, а насичені кольори і мякість будуть радувати довгий час, адже тут використовуються тільки натуральні барвники.

Постільна білизна Nazenin Nakisli з вишивкою ви можете в нашому інтернет-магазині, скориставшись зручною формою замовлення в один клік, що значно економить час. Доставка здійснюється по всій Україні, будь-транспортною компанією, в середньому термін доставки 2 3 дні з моменту оплати або передоплати замовлення

Спальний комплект Nazenin Nakisliпредставлен в нашому магазині в розмірі «Євро», в його комплектацію входить:

  • підодіяльник - 200 х 220 см,
  • простирадло - 240 х 260 см,
  • наволочка - 50 х 70 + 5 см - 2 шт.,
  • наволочка - 50 х 70 см - 2 шт.

Комплекти від торгової марки Nazenin відповідають практично всім вимогам сучасного покупця. Різні види тканин, оригінальний дизайн, всілякі візерунки та орнаменти, дозволяють без праці вибрати набір, який буде відповідати загальному стилю спальні.

Ми підготували кілька рекомендацій по догляду за постільною білизною з сатину, щоб ваш комплект радував вас довгий час:

  • Прати постільна білизна з сатину, варто при температурі води не більше 30 градусів.
  • Використовуйте перевірені якісні порошки, для збереження мякості тканини і насиченості квітів.
  • Прати це постільна білизна бажано в режимі делікатного прання, з щадним віджиманням на рівні 600 - 700 оборотів. Це дозволить досить віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  • Сушити постільну з бавовняних тканин бажано на свіжому повітрі в розправленому вигляді, але також можна і на батареї, якщо вона не сильно гаряча. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  • Гладить постільна білизна з сатину рекомендуємо не сильно розжареною праскою. Також ви можете і не гладити його зовсім, від цього він не стане менш привабливим.

Інтернет-магазин sweet-home.com.ua радий запропонувати кожному покупцеві якісний турецький текстиль на будь-який смак і достаток . Ми працюємо тільки з перевіреними постачальниками і фабриками, надаючи нашим покупцям кращий вибір текстилю.

Комплект білизни Nazenin Nakisli з вишивкою можна купити оптом і в роздріб за доступною ціною, тільки в нашому магазині. Також до даного комплекту можна купити подушки і обділяє, як турецького, так і вітчизняного виробництва.

Ми пропонуємо найкращий турецький текстиль для дому високої якості від найвідоміших виробників вже більше 10 років, і наші покупці завжди повертаються до нас за новими покупками.

Доставка здійснюється усіма транспортними компаніями, крім Укрпошти, в будь-який населений пункт і місто України.

Деталі товару
22079-3

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
однотонний
Малюнок
вишивка
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни Love You сатин "Почуття"
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Ваші емоції так само ніжні і природні, як ці приємні квіти на ліжку? Ласкаві і тендітні, вони розкажуть вашій другій половинці про глибокі почуття і бажання. Рожеві, блакитні тони вишуканого малюнка на білосніжному...
Комплект постільної білизни Bella Dona сатин B 0014
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Достаток квітів просто зашкалює в новому постільній білизні з сатину від турецької торгової марки Bella Dona . Постільна білизна зроблено чудово і порадує вас своїм відмінною якістю, а сон і відпочинок на такому...
Постельное белье Love You сатин лайт TL F017
rating 0 відгуків
2 048,00 грн
Представляємо Вам цікаве картате постільна білизна турецького виробництва фірми Love You. Комплект постільної білизни є в різних розмірах: "Півтора", "Євро", "Сімейний" на Ваш вибір. Якісний турецька бавовна не...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти