Артикул:
22079-1

Постільна білизна Nazenin NAKISLI сатин з вишивкою HUMA

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 173 бали. Ваш кошик буде загальним 173 бали який можна перетворити на ваучер на 173,00 грн.

3 472,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
Вибір за номером
  • 1
  • 2
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

З радістю пропонуємо Вам турецька постільна білизна з сатину від торговельної марки Nazenin. Постільна білизна Nazenin Nakisli володіє красивим дизайном і високою якістю і відмінними характеристиками.

Турецька фабрика Nazenin (Назенін) відома якісним домашнім текстилем і спальними комплектами далеко за межами Туреччини. На виробництві використовуються тільки натуральні матеріали і кращі технології. Вироби, зроблені даним виробником, підкорили серця покупців, високою якістю і практичністю. Постільна білизна дана фабрика робить в основному з сатину на основі 100% бавовни. Кожна модель має оригінальний дизайн, здатний стати гідною прикрасою будь-якої спальні.

Приємна забарвлення тканини в моделі Nazenin Nakisliв поєднанні з вишивкою з легких і ніжних зображень квітів, легко прикрасить інтерєр вашої спальні, подарує мякість під час сну і відпочинку , і стане вишуканим доповненням декору. Дана модель спального білизни безперечно варто вашої уваги. Так як вона зроблена з гладкого і міцного сатину, має високу щільність тканини і відповідає високим стандартам якості, а насичені кольори і мякість будуть радувати довгий час, що, звичайно ж, відібється на максимально комфортних відчуттях від сну і відпочинку.

постільна білизна Nazenin Nakisli з вишивкою за доступною ціною, ви можете в нашому інтернет-магазині sweet-home.com.ua. Це білизну можна купити як оптом, так і в роздріб. Також ви завжди зможете підібрати до даного комплекту зручну подушку і ковдру. Для вашої зручності ми здійснюємо доставку будь-якої транспортної компанією, по всій території України.

Спальний комплект Nazenin Nakisliпредставлен в нашому магазині в розмірі «Євро», в його комплектацію входить:

  • підодіяльник - 200 х 220 см,
  • простирадло - 240 х 260 см,
  • наволочка - 50 х 70 + 5 см - 2 шт.,
  • наволочка - 50 х 70 см - 2 шт.

Комплекти від торгової марки Nazenin відповідають практично всім вимогам сучасного покупця. Різні види тканин, оригінальний дизайн, всілякі візерунки та орнаменти, дозволяють без праці вибрати той необхідний набір, який буде відповідати загальному стилю спальні.

Ми підготували кілька рекомендацій по догляду за постільною білизною з сатину, щоб ваш комплект радував вас тривалий час:

  • Прати постільна білизна з сатину, варто при температурі води не більше 30 градусів.
  • Використовуйте перевірені якісні порошки, для збереження мякості тканини і насиченості квітів.
  • Прати це постільна білизна бажано в режимі делікатного прання, з щадним віджиманням на рівні 600 - 700 оборотів. Це дозволить досить віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  • Сушити постільну з бавовняних тканин бажано на свіжому повітрі в розправленому вигляді, але також можна і на батареї, якщо вона не сильно гаряча. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  • Гладить постільна білизна з сатину рекомендуємо не сильно розжареною праскою. Також ви можете і не гладити його зовсім, від цього він не стане менш привабливим.

Ви можете придбати постільну білизну Nazenin Nakisli з вишивкою оптом і в роздріб в нашому інтернет-магазині будь-яким зручним для вас способом.

Ми пропонуємо найкращий турецький текстиль для дому високої якості від найвідоміших виробників вже більше 10 років, і наші покупці завжди повертаються до нас за новими покупками. Кращі і доступні ціни завжди були нашим відмінністю, а швидка доставка дозволяє отримати замовлення в стислі терміни.

Доставка здійснюється усіма транспортними компаніями, крім Укрпошти, в будь-який населений пункт і місто України.

Деталі товару
22079-1

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
однотонний
Малюнок
вишивка
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Постільна білизна Valeron Pike Larkin Gold
rating 0 відгуків
19 666,00 грн
Після довгого дня хочеться разлечься на шикарних присутніх і відмінно виспатися. Постільна білизна Valeron Pike Larkin Gold забезпечить комфортний відпочинок і сон Вам і Вашим близьким. Турецький виробник подбав...
Комплект постільної білизни Love You Сіті
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити комплект постільної білизни Love You Сіті з 3D малюнком - створити дуже стильний інтерєр. Комплект буде добре виглядати як в дитячій кімнаті, так і у Вашій спальні. Чорно-біле зображення лондонського моста...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти