Артикул:
22226

Постільна білизна Cotton Box ROYAL SATEN HAZAL

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра: 200 х 220 см.

Простирадло: 240 х 260 см.

Наволочки: 50 х 70 см - 4 шт

Комплект постільної білизни Cotton Box ROYAL SATEN HAZAL від відомої торгової марки. Виробник турецького походження славиться високою якістю своєї продукції і цікавими дизайнерськими рішеннями в оформленні. Текстиль з сатиновою тканини на 100% складається з натуральної бавовни. Яскравий дизайн білизни припаде до душі активним людям, тим, хто не стандартно мислить. Комплект виконаний в насичених червоних відтінках, окремі елементи чорного і білого кольору. Поверхня наволочок, підковдри і простирадла прикрашена дамаським малюнком, який має як великі візерунки, так і дрібний принт. Інтерєр спальні заграє новими фарбами з таким білизною, придбає королівський шик і розкіш. Текстиль красиво упакований в подарункову коробку від виробника.

Пропонована модель з високоякісно сатину допоможе створити сприятливі умови для здорового сну і відпочинку. Забезпечить гігієнічність і подарує масу приємних тактильних відчуттів. Натуральне білизна не викликає алергії і подразнень. Поверхня білизни антистатична, що позитивно відбивається на серцево - судинній системі. Пориста структура бавовни наділяє білизна високу гігроскопічність і повітропроникність. Шкіра буде в повній мірі насичуватися киснем, що виділяється фізіологічна рідина швидко вбирається і абсорбується. Комплект буде комфортно використовувати, не залежно від пори року. У спекотне літо поверхня не буде парити, а взимку допоможе зігрітися.

Сатин - це щільна тканина з прекрасними споживчими характеристиками. Для виготовлення матеріалу використовують два види ниток. Більш товсті волокна використовують для основи, а для лицьової сторони беруть тонкі кручені нитки. Лицьова сторона виходить гладенька і блискуча, а виворітна - шорстка, завдяки чому, білизна не сковзається по ліжку. Текстиль не мнеться і чудово драпірується.

Постільна білизна славиться своєю високою зносостійкістю і довговічністю. Виріб просто в побуті і добре переносить часті машинні прання. Рекомендована температура води становить 30 градусів, бажано використовувати неагресивні миючі засоби. Сушити білизну варто при природних умовах в провітрюваному місці. Поверхня залишається рівною і гладкою, рідко потребує прасування, це спрощує працю домогосподаркам.

Купити таку чудову продукцію можна в нашому інтернет магазині за демократичними цінами, як оптом, так і в роздріб . Високоякісний текстиль стане вигідним капіталовкладенням в сімейний бюджет і послужить прекрасним варіантом дорогого подарунка для друзів і родичів. Комплект постільної білизни, це універсальний подарунок на всі випадки життя, текстиль не має термінів придатності і не виходить з моди. Білизна можна піднести абсолютно всім, як близьким друзям, так і родичам.

Деталі товару
22226

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постельного белья TAC SATEN Diamond
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Зачаровує комплект постільної білизни відомої турецької марки Tac Saten Diamond притягує погляд. Дивовижні рожеві троянди, прикрашені витонченими візерунками чудово виглядають на ліжку. Легкий і приємний сатин...
Комплект постільної білизни HOBBY ранфорс Caillou Magic
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Красиве дитяче постільна білизна від торгової марки ТМ Hobby приємно обрадує Вашої дитини яскравими фарбами і смішними мультиплікаційними героями. Комплект виконаний з ранфорса високої якості з використанням...
Комплект постільної білизни Romance жаккард Peony
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Поєднання візерунків і мякого блиску в комплекті постільної білизни Romance жаккард Peony дарує розкіш і чарівну теплоту. Жаккард високої якості задовольнить найвищі вимоги і буде довго радувати комфортом і красою....
TAC SATEN  LANDER  SIYAH
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Гарний комплект постільної білизни має стильний дизайн і стане родзинкою Вашого сучасного інтерєру. Виконаний турецьким виробником ТАС з кращих матеріалів, він подарує Вам чудовий сон і відпочинок після плідної...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти