Артикул:
22184

Постільна білизна Le Jardin Saten однотонний

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 162 бали. Ваш кошик буде загальним 162 бали який можна перетворити на ваучер на 162,00 грн.

3 248,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
Вибір за номером
  • 1
  • 2
  • 3
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Гарний однотонний комплект постільної білизни Le Jardin Saten з приємною забарвленням - це відмінний спосіб прикрасити спальню і свою улюблену ліжко. З таким комплектом ваша кімната наповниться затишком, а сон і відпочинок заграють новими відчуттями від чудової мякості сатину.

Турецький виробник використовував кращі технології і 100% натуральна бавовна, щоб ви могли насолоджуватися комфортом, лежачи на цьому чудовою постільній білизні . Завдяки спеціальній технології виробництва, тканина сатин має високу мякість, щільність і міцність, а також ефект шовку, з легким блиском. Натуральні барвники міцно закріпилися в тканини, що забезпечує насичений колір навіть після сотні прань.

Постільна білизна Le Jardin Saten за доступною ціною можна оптом і в роздріб. Інтернет-магазин Sweet Home завжди готовий радувати вас широким вибором постільної білизни і домашнього текстилю. У нас зручний каталог і доступні ціни на будь-який товар, які не залишать байдужими будь-якого покупця, і ми завжди зможемо зробити вигідну пропозицію, порадувати новинками для будинку створених відомими турецькими брендами.

Ми впевнені, що такий набір стане хорошим придбанням для кожного покупця, хто цінує якість, натуральність та чудовий зовнішній вигляд. Безсумнівно, сон і відпочинок на такій білизні принесуть Вам і вашим близьким гарний настрій і заряд бадьорості на цілий день. Даний комплект представлений в одній забарвленням і одному розмірі «Євро», в комплектацію входить:

  • підодіяльник - 200 х 220 см,
  • простирадло - 240 х 260 см,
  • наволочка - 50 х 70 + 5 см - 2 шт.,
  • наволочка - 50 х 70 см - 2 шт.

Фірмова упаковка від виробника , виконана з щільного картону, вбереже постільна від будь-яких пошкоджень. І стане відмінною основою для подарунка близьким і рідним.

Щоб даний спальний комплект прослужив довше, ми рекомендуємо дотримуватися вимог зазначених на бирці від виробника. І підготували кілька порад:

  • Прати постільна білизна з сатину, краще при температурі води не більше 30 градусів.
  • Використовуйте перевірені якісні порошки, для збереження мякості тканини і насиченості квітів.
  • Прати це постільна білизна бажано в режимі делікатного прання, з щадним віджиманням на рівні 600 - 700 оборотів. Це дозволить і досить віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  • Сушити такий комплект краще на свіжому повітрі в розправленому вигляді, але також можна і на батареї, якщо погода на вулиці не дозволяє. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  • Гладить постільна білизна з сатину бажано не сильно розжареною праскою. Також ви можете і не гладити його зовсім, від цього він не стане менш привабливим, адже сатин стійкий до зминання.

Інтернет-магазин Sweet Home пропонує краще постільна білизна для вашого будинку. Купити комплект постільної білизни Le Jardin Saten однотонний можна оптом і в роздріб за доступною ціною тільки в нашому онлайн-каталозі.

Тут Ви завжди зможете придбати подушки і ковдри, рушники та набори рушників, покривала і пледи від найвідоміших турецьких виробників.

Ми здійснюємо доставку по всій Україні, будь-транспортною компанією. Наші менеджери можуть допомогти Вам з вибором моделі, розкажуть про умови оплати і підберуть зручну транспортну компанію.

Деталі товару
22184

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
однотонний
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни Bella Dona шовк "Лютіція"
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Гарний шовковий комплект приємно прикрасить Вашу спальню великими квітами і приємним золотистим відтінком. Шовк високої якості подарує відмінний сон в жарку пору року, на такому комплекті Ви завжди будете відчувати...
КПБ Love You сатин
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити прекрасне 3D постільна білизна Love You сатин Прайд - отримати гідне прикраса для Вашої спальні. Відомий турецький виробник зробив дивовижний комплект постільної білизни з кращого сатину і прикрасив його...
komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-rose-brodery
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Постільна білизна Tivolyo Home Rose Brodery стане відмінним придбанням для Вас і Ваших близьких. Зроблене турецьким виробником з мякою сатиновою тканини, це постільна подарує Вам кращі відчуття від комфортного сну...
КПБ ARYA жаккард  Catalina
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Шляхетний комплект постільної білизни ARYA жаккард Catalina зробить Вашу спальню вишуканою і нарядною. Рельєфний однотонний малюнок створений завдяки особливому плетіння ниток і виглядає по-царськи красиво. Тканина...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти