Артикул:
21894

Постільна білизна TAC normal saten Drina

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 126 бали. Ваш кошик буде загальним 126 бали який можна перетворити на ваучер на 126,00 грн.

2 536,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Постільна білизна TAC normal saten Drina від відомого турецького виробника і найбільшої фабрики ТАС, стане приємним прикрасою вашої спальні і подарує комфортний сон.

Це постільна білизна заслуговує вашої уваги і місце у вашому гардеробі, так як воно зроблено з мякої тканини сатин, на основі стовідсоткового бавовни, що безсумнівно, подарує вам гарний настрій з ранку, приємні відчуття і комфорт під час сну і відпочинку. Висока щільність тканини і особлива технологія сплетення ниток надає сатин достатню стійкість до зминання і утворення катишек. Тому вироби і постільну білизну на основі сатину, так популярні серед покупців домашнього текстилю від торгової марки ТАС.

При виробництві цього постільної білизни використовуються натуральні барвники, які завдяки спеціальній технології нанесення малюнка, глибоко вбираються в волокна тканини, що забезпечує яскравість і насиченість кольорів навіть після декількох сотень прань. І ми впевнені, що цей комплект білизни буде радувати вас і дарувати свою мякість довгий час.

Постільна білизна TAC normal saten Drina можна оптом і в роздріб за доступною ціною по всій Україні. В інтернет-магазині Sweet Home для вас завжди новинки і кращі моделі білизни, а також величезний вибір, зручний каталог і доступні ціни на будь-який товар. Для кожного покупців нашого магазину ми завжди зможемо запропонувати відмінний турецька текстиль для дому від найпопулярніших і відомих брендів і торгових марок.

Модель постільної білизни TAC normal saten Drina представлена в нашому каталозі в декількох розмірах, нижче можна побачити комплектацію і розміри:

полуторний

Підковдра - 160 х 220 см,

Простирадло, на гумці - 100 х 200 см,

Наволочка - 50 х 70 см - 1 шт.

ЄВРО

Підковдра - 200 х 220 см,

Простирадло - 230 х 260 см,

Наволочка - 50 х 70 см - 2 шт.

СІМЕЙНИЙ

Підковдра - 160 х 220 см - 2 шт.,

Простирадло - 230 х 260 см,

Наволочка - 50 х 70 см - 2 шт.

Рекомендації від виробника по догляду за постільною білизною з тканини сатин:

  • Прати постільна білизна з сатину, краще при температурі води не більше 30 градусів.
  • Використовуйте перевірені якісні порошки, для збереження мякості тканини і насиченості квітів.
  • Стірат ь це постільна білизна бажано в режимі делікатного прання, з щадним віджиманням на рівні 600 - 700 оборотів. Це дозволить і досить віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  • Сушити такий комплект краще на свіжому повітрі в розправленому вигляді, але також можна і на батареї, якщо на вулиці сильно холодно або сиро. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  • Гладить постільна білизна з сатину бажано не сильно розжареною праскою. Також ви можете і не гладити його зовсім, від цього він не стане менш привабливим, адже сатин стійкий до зминання.
  • Зберігати постільна білизна рекомендуємо в добре провітрюваному і сухому приміщенні

Купити комплект постільної білизни TAC normal saten Drina можна оптом і в роздріб за доступною ціною в нашому магазині, в будь-якій точці України.

Інтернет-магазин Sweet Home пропонує своїм покупцям широкий вибір постільної білизна і текстилю для дому, від найвідоміших турецьких виробників. Тут Ви завжди зможете придбати подушки, ковдри, рушники, набори, покривала і пледи високої якості.

Ми здійснюємо доставку по всій Україні, в будь-яке місто і населений пункт будь-якої транспортної компанією, крім Укрпошти.

Деталі товару
21894

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
КПБ Halley 3D Ranforce
rating 0 відгуків
2 707,00 грн
Натуральне бавовняне постільна білизна Halley 3D Ranforce з ранфорса для справжніх цінителів краси. Постільні комплекти з різноманітними принтами: ніжні троянди, морська тематика, легкі пірїнки, квіткові візерунки -...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти