Артикул:
21378

Постільна білизна Cotton Box Majestik Delmor

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 132 бали. Ваш кошик буде загальним 132 бали який можна перетворити на ваучер на 132,00 грн.

2 658,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Що краще? Бязь або ранфорс? Звичайно ж ранфорс! Дана тканина має більш високу щільність, і мякша в порівнянні з нашими аналогами. При створенні такої тканини використовується натуральне бавовняне волокно, що надає їй мякість і міцність одночасно. А постільна білизна з тканини ранфорс заслуговує на особливу увагу, і ми хочемо порекомендувати для вас чудовий комплект Cotton Box Majestik Delmor, від відомого турецького виробника текстилю для дому.

Даний комплект виконаний в приємних відтінках. Поєднання білого і синього кольорів, дозволить вам створити у вашій спальні абсолютно розслабляючу і затишну обстановку. Вишуканий орнамент буде легко поєднуватися з будь-обстановкою і інтерєром. Завдяки технології нанесення малюнка, натуральні барвники міцно закріплені в волокнах тканини, що забезпечує стійкість до вистіриванію і втрати кольору, навіть після двохсотий прання.

Серія постільної білизни Cotton Box Majestik відома своєю високою якістю, а також красивим оформленням, з нехитрих малюнків, які дозволяють прийти думкам в рівне русло, і насолодитися комфортними відчуттями від сну і відпочинку. Також ця серія білизни, проводиться з міцної тканини ранфорс, на основі 100% бавовни. Турецький виробник Cotton Box давно здобув популярність і визнання серед покупців за відмінний домашній текстиль і відмінна якість продукції.

Купити або замовити даний комплект білизни Ви можете будь-яким зручним способом. У нас зручні умови оплати і доставку ми здійснюємо в будь-яке місто всіма транспортними компаніями України, крім Укрпошти.

Також, хочемо зазначити, що це постільна білизна має розмір «Євро», і в його комплектацію входить:

  • простирадло 240 х 260
  • підодіяльник 200 х 220
  • наволочки 50 х 70 - 4 штуки

Завдяки таким розмірами, цей комплект легко прикрасить будь-яку велику ліжко, але слід враховувати висоту матраца, якщо він занадто високий даний комплект може виглядати не зовсім презентабельно. Але на стандартній ліжка, він виглядає відмінно.

Особливих вимог по догляду за даними комплектом немає. Стирається він легко, головне дотримуватися рекомендацій від виробника. Це стандартна низька температура 30 про С, легкий віджимання 600 - 700 оборотів, сушка в розгорнутому вигляді, поза гарячих батарей і обігрівачів і відмовтеся від використання відбілювачів. Дотримуючись цих простих умов, Ви без зусиль зможете насолоджуватися мякістю і красою даного білизни довгі роки.

Постільна білизна Cotton Box Majestik Delmor можна оптом і в роздріб. Зручна форма замовлення дозволить Вам швидко оформити заявку, а наші менеджери із задоволенням дадуть відповідь на всі питання.

Інтернет-магазин Sweet Home пропонує широкий вибір постільної білизни та інших видів текстильних виробів для дому, які допоможуть Вам доповнити і прикрасити ваш будинок, створити атмосферу достатку, затишку і краси.

Деталі товару
21378

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
КПБ  Amour Paris Solo bej
rating 0 відгуків
5 910,00 грн
Представляємо Вам постільний комплект Amour Paris Solo бежевого кольору від турецького виробника. У комплекті простирадло, підодіяльник і чотири наволочки в єдиному стилі. Високоякісний мякий сатин дозволить Вам...
komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-ella
rating 0 відгуків
6 796,00 грн
Пропонуємо Вам чудовий комплект постільної білизни Tivolyo Home ELLA від відомого турецького виробника. Оригінальний малюнок прикрашає мяку шовкову тканину, простирадло зроблена з сатину на основі кращого...
Комплект постельного белья Love You жаккард  2-17
rating 0 відгуків
3 959,00 грн
Яскраві рослини прикрашають золотисте полотно чудового постільного комплекту з жаккарда від торгової марки Love You . Комплект виконаний в розмірі "Євро", має велику простирадло і пододельнік і дві наволочки. Цей...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти