Артикул:
21378

Постільна білизна Cotton Box Majestik Cocco

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 132 бали. Ваш кошик буде загальним 132 бали який можна перетворити на ваучер на 132,00 грн.

2 658,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Постельного білизни в будинку мало не буває! Наприклад, приїхали довгоочікувані гості і залишилися з ночівлею, а у Вас є гарний і якісний комплект на такий випадок. І з нашого широкого асортименту постільної білизни ми хочемо запропонувати чудову новинку від відомого турецького виробника - комплект Cotton Box Majestik Cocco.

Cotton Box давно відомий своїми якісними домашнім текстилем за межами Туреччини. І особливо затребувані його комплекти постільної білизни. Є як дорогі з сатину, так і бюджетні варіанти з ранфорса. Саме доступна ціна і виділяє сьогоднішній комплект Cocco з серії Majestik. При цьому комплект вийшов якісним, із красивим малюнком і приємною забарвленням.

В цьому постільній білизні використовується тканина ранфорс, вона виконана повністю з 100% бавовни, що забезпечить Вам комфортний сон і відпочинок. Адже бавовна, крім свого натурального походження, легко пропускає повітря, швидко вбирає вологу, не викликає подразнень і висипу на шкірі. Ранфорс відмінний вибір тих покупців, хто цінує простоту, натуральність і звичайно ж якість.

З особливостей даної серії білизни хочеться відзначити оригінальний малюнок і поєднання кольорів. Таке нейтральне оформлення та використання елементів природи, наприклад листя і квіти, буде доречно виглядати на будь-якого ліжка в будь-який час року. А така приємна забарвлення прикрасить інтерєр будь-якої спальні.

Купити такий комплект, це відмінна можливість, щоб поповнити або оновити гардероб вашого постільної білизни, якісної моделлю від відомого виробника. Тим більше по такій чудовій ціні. Доставка здійснюється протягом 2 - 3 днів, що дуже зручно і швидко.

Розмір комплекту «Євро», в нього входить: простирадло 240 х 260 см, підодіяльник 200 х 220 см, і наволочки 50 х 70 см , в кількості 4 штуки. Даний комплект відмінно виглядає на будь-якого ліжка, і на двоспальному, і на одномісній, полуторним.

Переться це постільна в стандартних умовах, до того ж на бирці вказані всі рекомендації від виробника. Сохне дуже швидко, так як це 100% бавовна.

Одним словом, постільна білизна Cotton Box Majestik Cocco , це чудовий, затишний і бюджетний варіант для комфортного сну і відпочинку. При цьому красиво виглядає, виконаний на високому рівні якості з мякою і міцною тканини ранфорс, яка не боїться частого прання і служить довгі роки.

Кожен наш покупець має можливість купити цей комплект і інші варіанти постільної білизни, як оптом, так і в роздріб. Наш інтернет-магазин надає найширший асортимент домашнього текстилю в Україні. Ми створили всі умови, щоб Ви могли швидко і зручно зробити замовлення, при цьому значно заощадили час і гроші.

Доставка товару здійснюється усіма транспортними компаніями, по території України. Умови оплати та вибір служби доставки, можна уточнити у наших менеджерів.

Деталі товару
21378

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Love You КПБ  Жаккард  2-10
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити елітний комплект постільної білизни Love You Жаккард 2-10 - вигідно прикрасити будинок, підкреслити Ваш бездоганний смак і подарувати комфортний сон. Таке постільна білизна додасть спальні розкішний і багатий...
TAC DIGITAL SATEN  SHARON
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
3 276,66 грн 3 378,00 грн
Постільна білизна TAC DIGITAL SATEN SHARON - подарувати неймовірну мякість і затишок під час сну. Красиві квіти і коричневі візерунки прикрашають цей комплект постільної білизни. Відмінно виконано з сатину високої...
Комплект постільної білизни Love You Магнолія
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Гарний комплект постільної білизни прикрашений великим яскравим квіткою магнолії. Купити таке постільна білизна - прикрасити Вашу спальню і наповнити її приємним відчуттям тепла. Постільна білизна зроблено з сатину...
Комплект постільної білизни Arya друкований дитячий Sydney
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
2 435,25 грн 2 865,00 грн
Дитяча постільна білизна Arya Sydney з веселими мультиплікаційними героями як не можна краще підійде хлопчикові чи дівчинці. Друкований сатин високої якості від Турецького виробника, і при багаторазових праннях...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти