Артикул:
21862

Постільна білизна Love You сатин лайт TL сто вісімдесят одна тисяча пятсот вісімдесят девять

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 125 бали. Ваш кошик буде загальним 125 бали який можна перетворити на ваучер на 125,00 грн.

2 506,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис
Комплектація розміру "Півтора"
Простирадло 180 x 230 см - 1 шт
Підковдра (і) 160 x 220 см - 1 шт
Наволочка (і) 70 x 50 см - 2 шт
Комплектація розміру "Євро"
Простирадло 220 x 230 см - 1 шт
Підковдра (і) 200 x 220 см - 1 шт
Наволочка (і) 50 x 70 см - 2 шт
Комплектація розміру "Сімейний"
Простирадло 220 x 230 см - 1 шт
Підковдра (і) 160 x 220 см - 2 шт
Наволочка (і) 50 x 70 см - 2 шт

Постільна білизна Love You сатин лайт TL сто вісімдесят одна тисяча пятсот вісімдесят девять від турецького виробника, який широко відомий тривалий час, а все завдяки випуску якісного товару, що знову і знову підкорює серця своїх покупців неперевершеним дизайном. Комплект постільної білизни складається з 100% бавовни, пошитий з - сатину-лайт. Текстиль має одноколірні рішення, полотно світло і темно-сірого кольору, яке по всій поверхні доповнено тонкими горизонтальними лініями білого кольору. Такий комплект постільної білизни безсумнівно прикрасить спальне місце чоловіки, подарує відчуття мужності, огорне міським стилем. Укомплектовано білизна в подарункову упаковку від виробника.

Чи траплялося з Вами, що прокинувшись вранці, відчувається втома, вся ніч пройшла в дискомфорті і незручність, якщо так, то висновок один, що використовується постільна білизна низькопробне, і його терміново потрібно замінити. Представлений комплект постільної білизни дивовижної якості, для його виготовлення було взято екологічно чиста сировина, що забезпечує безпеку у використанні - гіпоалергенність. Матеріалом для пошиття став сатин-лайт, який з меншою щільністю плетіння ниток, але при цьому нічим не поступається в своїх інших характеристиках.

Сатин часто використовують для створення текстилю, а повязано це з тим, що тканина досить міцна і щільна, характеризується високою зносостійкістю, але при цьому легка і повітряна. За відчуттями нагадує шовк, поверхня гладка і мяка, зворотний бік злегка шорстка, що забезпечує надійне зчеплення з наматрацником, що не совається.

Також сатин-лайт гигроскопичен, швидко вбирає і виводить назовні виділяється біологічну вологу, дозволяючи шкірі охолоджуватися. Аерація зберігає "дихаючий ефект". Таке постільна демісезонне, на ньому затишно спати і взимку, і влітку, низька теплопровідність зберігає природний тепловий баланс.

Сатинове постільна гарантує повноцінний нічний відпочинок, а також привабливий зовнішній вигляд, який підійде в будь-який інтерєр і стане його родзинкою. Більше не знадобиться додатково витрачатися на придбання зовнішнього декоративного покривала, так як його функцію цілком виконує даний набір постільної білизни.

Догляд за текстилем вельми простий. Досить проводити циклічні машинні прання, з відповідними миючими засобами. Білизна витримує більше 300 прань, зберігає свій початковий вигляд, не піддається деформації, виключає вигоряння квітів. Так як матеріал не мнеться, то якщо і утворюються складки, то вони не значні, легко піддаються прасування.

Купити такий виріб, можна в нашому інтернет-магазині, як оптом, так і в роздріб. Приємні ціни дозволять здійснювати покупки із задоволенням. Такий текстиль послужить прекрасним подарунком і для свого будинку, і для близьких друзів.

Деталі товару
21862

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
КПБ Minteks BENSON mavi
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудовий комплект постільної білизни Minteks BENSON mavi виділяється своєю колірною гамою і візерунками. Він виготовлений з натуральної сатиновою тканини, яка дозволяє шкірі дихати, вбирає вологу і не викликає...
Комплект постільної білизни ARYA жаккард Beatrice Blue
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Жакардове переплетення трохи більше темного тону на небесно блакитному тлі утворює надзвичайно ніжний і красивий малюнок. Такий романтичний комплект постільної білизни буде чарівно виглядати в спальній кімнаті і...
TAC DELUX SATEN  RİBBON Kahve
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити витончене постільна білизна TAC DELUX SATEN RİBBON Kahve від турецького виробника - подарувати красу і комфорт на довгі роки. Виконано з натуральної бавовни, гладке, повітряне, міцне, екологічно чисте, з...
Комплект постільної білизни Love You Грація
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудово пропозиція від інтернет - магазина Sweet Home . У Вас є чудова можливість купити якісну постільну білизну від турецького виробника Love You . Постільна білизна виконано з сатину високої якості. Мякий,...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти