Артикул:
21858

Постільна білизна Love You сатин лайт TL сто вісімдесят одна тисяча сто вісімдесят вісім

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис
Комплектація розміру "Півтора"
Простирадло 180 x 230 см - 1 шт
Підковдра (і) 160 x 220 см - 1 шт
Наволочка (і) 70 x 50 см - 2 шт
Комплектація розміру "Євро"
Простирадло 220 x 230 см - 1 шт
Підковдра (і) 200 x 220 см - 1 шт
Наволочка (і) 50 x 70 см - 2 шт
Комплектація розміру "Сімейний"
Простирадло 220 x 230 см - 1 шт
Підковдра (і) 160 x 220 см - 2 шт
Наволочка (і) 50 x 70 см - 2 шт

Постільна білизна грає важливу роль в загальній атмосфері будь-якої спальні, так як несе основний посил на створення комфорту і затишку. Постільна білизна Love You сатин лайт TL сто вісімдесят одна тисяча сто вісімдесят вісім , яке пропонується в різних розмірах, випускається від виробника з Туреччини, воно приваблює своєю красою і неабиякою композицією. Виконано постільна білизна з 100% бавовни, завдяки особливому способу плетіння ниток, являє собою тканину - сатин лайт. Характеризується сатин лайт високою щільністю і міцністю, такий ефект був досягнутий за рахунок переплетення і перекручування ниток під час виробництва. А висока зносостійкість, дає можливість експлуатувати виріб тривалі роки. Незважаючи на такі показники, тканину дуже легка і повітряна, при цьому не потрібно складний догляд.

Під час користування допустима прання та сушіння в машинці, так як тканина стійка до деформацій, що спрощує його використання. Також сатин-лайт стійкий до вицвітання і вигорання, тому кольори і малюнок зберігають свій первозданний вигляд, чіткі контури візерунка, протягом тривалого часу.

Постільна білизна Love You пошито в декількох колірних гамах, основними відтінками є волошковий, білий і королівський рожевий. Виконана композиція створює милий вигляд, повязаний з веселими кошенятами, симпатичності додають дрібні візерунки у вигляді сердечок і зірочок. Використання різноманіття в візерунку, робить білизну миловидним, по дитячому райдужним, за рахунок двобічності постільної (зовнішня сторона з великим малюнком, а внутрішня - однотонна в дрібний візерунок) можна по різному формувати зовнішній вигляд ліжка, надаючи погляду кожен раз новий дизайн білизни. Такий текстиль дозволяє відмовитися від покривала, так як постільна білизна повністю виконує його функції. На додаток, приємна на дотик текстура постільної білизни зрадить максимального комфорту і блаженства під час відпочинку.

Спальна кімната по новому заграє, постільна білизна підкорить своїй куртуазністю, подарує чудовий настрій. Трудносмінаемость тканини зберігає охайний зовнішній вигляд постільної і ліжка.

Купити такий чудовий товар можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб, за доступною ціною. Що зробить покупку ще більш приємною. Характеристики білизни задовольнять навіть найвибагливіших споживачів.

Пропонується комплект постільної білизни в подарунковій упаковці від виробника, що дозволяє піднести його на будь-яке торжество. Текстиль завжди залишається в моді, обовязково буде використовуватися. Порадуйте себе і дорогих Вам людей чудовим сюрпризом від Love You, придбаного в нашому магазині.

Деталі товару
21858

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
postelnoe-bele-tivolyo-home-crisantem
rating 0 відгуків
4 871,00 грн
Пропонуємо вам гарне постільна білизна від турецького виробника з оригінальним дизайном і високою мякістю тканини. Постільна зроблено з мякого і міцного сатину-люкс для вашого максимально приємного сну і...
Постельное белье Love You  сатин лайт TL 12141
rating 0 відгуків
2 048,00 грн
Цікавий комплект постільної білизни турецького бренду Love You сатин лайт буде піднімати Вам настрій. Натуральний турецька бавовна прекрасно переносить прання і зберігає свої властивості і яскравість малюнка....
Постельное белье с покрывалом Cotton Box Major
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Для Ваших дітей ми раді запропонувати якісне бавовняну постільну білизну від відомого турецького виробника, доповнене красивим стебнованим покривалом. Гарний малюнок і забарвлення безсумнівно сподобаються хлопцям...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти