Артикул:
21855

Постільна білизна Love You сатин лайт TL 180851

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 105 бали. Ваш кошик буде загальним 105 бали який можна перетворити на ваучер на 105,00 грн.

2 100,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис
Комплектація розміру "Півтора"
Простирадло 180 x 230 см - 1 шт
Підковдра (і) 160 x 220 см - 1 шт
Наволочка (і) 70 x 50 см - 2 шт
Комплектація розміру "Євро"
Простирадло 220 x 230 см - 1 шт
Підковдра (і) 200 x 220 см - 1 шт
Наволочка (і) 50 x 70 см - 2 шт
Комплектація розміру "Сімейний"
Простирадло 220 x 230 см - 1 шт
Підковдра (і) 160 x 220 см - 2 шт
Наволочка (і) 50 x 70 см - 2 шт

Високоякісне постільна білизна Love You сатин лайт TL 180851 турецького виробництва, його складові являють собою повноцінний спальний комплект, який зрадить форму ліжка, зробить її завершеною, навіть без використання декоративного покривала . Незважаючи на те, що для пошиття використано досить багато колірних відтінків - сірий, коричневий, білий, чорний - постільна виглядати гармонійно, "просто і зі смаком". З таким текстилем в кімнаті відчувається атмосфера затишку і комфорту, при цьому зберігається стиль загального образу.

Матеріал, що був обраний для пошиття - бавовна, який виконаний особливим способом плетіння ниток - сатин лайт, відрізняється від класичного сатину використанням меншого кількості ниток. Це робить тканину бюджетної, більш доступною для широкого кола споживачів.

Такий спосіб виробництва тканини наділяє її високою щільністю і міцністю, відзначається висока зносостійкість. Експлуатаційні характеристики дуже високі, гарантовано пастельна прослужить не менше 10 років. А завдяки крученої нитки, лицьова частина сатину гладка, а виворітна - шорстка, що робить зчеплення з поверхнею ліжка більш надійним.

Сатин лайт досить часто порівнюють з шовком, адже він володіє мякістю і блиском, і чим сильніше скручена нитка, тим блиск більш насичений. Натуральність і екологічність тканини робить постільна з такого матеріалу ще більш затребуваним, адже воно гіпоалергенні, володіє гігроскопічністю і відмінною аерацією.

Купивши такий текстиль в нашому інтернет магазині, оптом або в роздріб, ви отримуєте ще один повноцінний елемент інтерєру. Він чудово декорує, надає меблям охайний і доглянутий вигляд, а головне, надає комфортний сон і відпочинок. А така властивість як трудносмінаемость, дозволяє постільній білизні залишатися в своєму первозданному вигляді, радуючи і задовольняючи естета всередині кожного з нас.

Наш сайт володіє величезним асортиментом постільної білизни даного виробника, який вражає своїми кольорами і наявністю всіх розмірів. Представлена модель унікальна, її колірна гамма універсальна, що дозволяє придбати її як чоловікові, так і жінці. Таке рішення з малюнком надає виробу певної атмосферности і ексклюзивності, зворотний бік підодіяльника і простирадло нагадують вафлю з морозива.

Прання пропонованого текстилю допустима, так як білизна стійко до деформацій, не боїться линьки і вигорання. Навіть після багаторазових машинних прань, постільна зберігає первинний вигляд. Достатньо лише дотримуватися рекомендацій, що вказані на етикетці. Сушка бажана в природних умовах, слід уникати джерел прямого тепла.

Представлений товар в упаковці від виробника, що має подарунковий вигляд. Послужить чудовим подарунком для близьких і важливих людей. Зробіть будь-яке свято особливим, вручивши такий сюрприз.

Деталі товару
21855

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни мікрофібра 3D, Ранок BV M 0030
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудове постільна білизна 3D з мікрофібри подарує Вам відмінний настрій на цілий день. Мяка мікрофібра дозволить Вам відпочити і виспатися після важкого трудового дня. Красиве реалістичне зображення лебедів на озері...
КПБ  Amour Paris Mona pembe
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Представляємо Вам постільний комплект кольору пудри турецької торгової марки Amour Paris Mona. Постільна білизна зроблено з мяко сяючого сатину, який прикрасить будь-який інтерєр спальної кімнати. Вироби прикрашені...
Love You КПБ вышивка  MX024
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити приємне постільна білизна від торгової марки Love You - наповнити кімнату відчуттями простору і свіжості. Комплект виконаний з мякого, білосніжного сатину і прикрашений чудовою вишивкою. Він легко впишеться в...
postelnoe-bele-tivolyo-home-crisantem
rating 0 відгуків
4 871,00 грн
Пропонуємо вам гарне постільна білизна від турецького виробника з оригінальним дизайном і високою мякістю тканини. Постільна зроблено з мякого і міцного сатину-люкс для вашого максимально приємного сну і...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти