Артикул:
21849

Постільна білизна Love You сатин лайт TL 180904

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис
Комплектація розміру "Півтора"
Простирадло 180 x 230 см - 1 шт
Підковдра (і) 160 x 220 см - 1 шт
Наволочка (і) 70 x 50 см - 2 шт
Комплектація розміру "Євро"
Простирадло 220 x 230 см - 1 шт
Підковдра (і) 200 x 220 см - 1 шт
Наволочка (і) 50 x 70 см - 2 шт
Комплектація розміру "Сімейний"
Простирадло 220 x 230 см - 1 шт
Підковдра (і) 160 x 220 см - 2 шт
Наволочка (і) 50 x 70 см - 2 шт

Постільна білизна Love You сатин лайт TL 180904 від турецької марки, що багато років підкорює текстильний ринок якістю і дизайном продукту. Товар має всю відповідну сертифікацію. Представлений комплект постільної білизни складається з 100% бавовни, тканина виконання - сатин лайт. Пошитий комплект з тканин компаньйонів білого і волошковий кольори, як на простирадла, так і на підодіяльнику виконаний вінтажний Дамаску безшовний візерунок вектор. Таке розкішне постільну стане прикрасою спальні, елегантна структура привнесе в інтерєр королівський шик. Комплектується постільна білизна в подарункову упаковку від виробника.

Повертаючись додому, хочеться розслабитися і відпочити після трудодня. Насолодитися комфортом і міцним сном, на який можуть вплинути численні фактори. Погано вбрання постільна білизна може не тільки зіпсувати сон, а й зашкодить здоровю. Щоб таке не сталося, слід віддати перевагу даному білизни, яке володіє чудовими властивостями, що подбають про безпечне нічному відпочинку.

Сатинове білизна виготовлена з екологічно чистої сировини і є цілком натуральним, що дає можливість не турбуватися власникам чутливої шкіри, виключена поява подразнень і будь-яких потертостей на тілі, ці ж якості дозволяють текстиль використовувати дітям. Висока гігроскопічність і аерація надають можливість спати в сухості, забезпечують "дихаючий ефект" для тіла.

Матеріал також володіє теплорегуляції, тому той, хто лежить відчуває тепло під час сну в зимові холодні ночі, а влітку - прохолоду, так як зберігається природний біологічний тепловий баланс тіла.

Текстиль відрізняється міцністю і щільністю, що гарантує тривалу експлуатацію зі збереженням колишнього вигляду. А використання високоякісних барвників, робить білизну стійким до вицвітання і вигорання, візерунок зберігає чіткість ліній.

На дотик постільна білизна дуже приємне, так як володіє шовковистою мякою структурою, а за рахунок легкої шорсткості з виворітного боку, забезпечує надійне зчеплення з матрацом.

Доглядати за таким текстилем просто. Досить прати у пральній машині зі спеціальними миючими засобами, дотримуючись рекомендовану температуру для прання. Навіть після численних чисток, за рахунок підвищеної зносостійкості, матеріал стійкий до деформацій, зберігає первозданний вигляд. Сушити слід в природних умовах, не використовуючи додаткових джерел тепла. Трудносмінаемость виключає появу глибоких заломів, що дозволяє використовувати білизну без прасування.

Купити такий чудовий комплект постільної білизни можна в нашому інтернет-магазині, оптом і в роздріб, по найприємнішою ціною. Подаруйте шматочок розкоші свого будинку, або порадуйте близьких таким шикарним затребуваним подарунком.

Деталі товару
21849

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни ARYA жаккард Aloe Vera Gold
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Ще один красивий комплект постільної білизни з жаккарда серії Aloe Vera від відомої турецької торгової марки Arya. Приємний золотий відтінок додає постільній білизні розкоші, а якісна вишивка доповнює повну картину...
Постільна білизна TAC "Міккі Маус - Циркове Шоу"
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Комплект TAC "Міккі Маус - Циркове Шоу" подарують вашим малюкам тільки кращі і яскраві сни. Комплект постільної білизни в ліжечко від торгової марки ТАС, стане відмінним доповненням дитячої кімнати, і подарує вашим...
Постельное белье Cotton Box BEBEK CEZGİM MAVİ
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Рекомендуємо Вам якісне дитяче постільна білизна Cotton Box BEBEK CEZGİM MAVİ в ліжечко, яке ідеально підійде для хлопчиків. Тканина ранфорс, на бавовняній основі, подарує малюкові свою мякість і приємні відчуття від...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти