Артикул:
21848

Постільна білизна Love You сатин лайт TL сто вісімдесят одна тисяча шістсот шістьдесят два

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 87 бали. Ваш кошик буде загальним 87 бали який можна перетворити на ваучер на 87,00 грн.

1 744,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис
Комплектація розміру "Півтора"
Простирадло 180 x 230 см - 1 шт
Підковдра (і) 160 x 220 см - 1 шт
Наволочка (і) 70 x 50 см - 2 шт
Комплектація розміру "Євро"
Простирадло 220 x 230 см - 1 шт
Підковдра (і) 200 x 220 см - 1 шт
Наволочка (і) 50 x 70 см - 2 шт
Комплектація розміру "Сімейний"
Простирадло 220 x 230 см - 1 шт
Підковдра (і) 160 x 220 см - 2 шт
Наволочка (і) 50 x 70 см - 2 шт

Постільна білизна Love You сатин лайт TL сто вісімдесят одна тисячі шістсот шістьдесят дві вироблено в Туреччині. Бренд даного білизни давно відомий на текстильному ринку, має широке коло споживачів, є лідером в цій області. Продукція відповідає європейським нормам і якостям, все сертифіковане. Пропонований комплект постільної білизни виконаний з 100% бавовни, тканина виконання - сатин лайт. Дизайн в стриманих тонах білого, сірого і чорного кольору. Простирадло і тильна сторона підодіяльника пошиті в сірому кольорі з візерунком у вигляді "галочок". Інша частина комплекту - в білому кольорі, на поверхні виконаний шматочок лісової гущавини - різні листя папороті. Таке постільна білизна універсально, підійде в спальню як чоловікові, так і жінці, а також підліткам. Комплектується в подарункову упаковку від виробника.

Піклуючись про здоровя, слід не тільки дотримуватися правильного способу життя, а й оточувати себе якісними речами, що також будуть підтримувати організм. Високоякісне постільна білизна подарує повноцінний відпочинок, який обдарує бадьорістю, додасть сил і світлості думкам. Пропонований текстиль володіє неперевершеними властивостями, що обовязково зроблять сон міцним, комфортним і затишним.

Натуральність тканини сатин лайт, забезпечує безпеку в користуванні, адже вона гіпоалергенна, екологічна, під час виробництва відбирається тільки якісну сировину. Антістаічность матеріалу дозволяє відновитися нервовій і серцево системі під час сну, так як відсутні дрібні розряди.

Таке постільна білизна подарує тільки приємні тактильні відчуття, мяка, ніжна як шовк поверхню, огорне теплом і комфортом. Низька теплопровідність дозволяє використовувати білизну як взимку, так і влітку, в холод збереже тепло, а влітку подарує прохолоду. Повітропроникність і гігроскопічність забезпечують сухість тканини, дають можливість "дихати" тілу.

Висока міцність і щільність матеріалу гарантують тривалу експлуатацію текстилю з подальшим збереженням первозданного вигляду.

Догляд за комплектом постільної білизни простий. Досить машинного прання в делікатному режимі, з відповідними миючими засобами. Навіть після 300 прань, завдяки підвищеній зносостійкості, білизна не деформується, зберігає первинні кольори і візерунок. Тканина при сушінні не створює глибоких заломів, що спрощує процес прасування, а то і зовсім дозволяє від неї відмовитися.

Купити прекрасний комплект постільної білизни оптом і в роздріб, можна в нашому інтернет -магазин, за демократичною ціною. Порадуйте вигідним і потрібним текстилем себе і своїх близьких. Таке придбання завжди стане в нагоді, послужить відмінним подарунком до будь-якого свята.

Деталі товару
21848

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни BARBIE CHARM SCHOOL
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Вашим дівчаткам безсумнівно сподобається чудовий комплект постільної білизни з чарівною, всіма улюбленої, Барбі. Комплект зроблений чудово і якісно, адже турецька виробник ТАС по-іншому не виготовляє. Мякий ранфорс...
КПБ ARYA  Tencel Frumento
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
7 107,70 грн 8 362,00 грн
Витончений комплект постільної білизни Arya Tencel Frumento з малюнками на рослинну тематику на приємному блакитному тлі. Таке постільна білизна навіває нотки літа і викликає відчуття тепла і комфорту. Приємний і...
Love You  КПБ  Жаккард  2-07
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити гарний комплект постільної білизни Love You Жаккард 2-07 - подарувати мякість і ніжність під час відпочинку. Таке постільна білизна внесе ноту розкоші і благородства в Вашу спальню. Тканина міцна, гладка,...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти