Артикул:
21847

Постільна білизна Love You сатин лайт TL сто вісімдесят одна тисяча шістсот пятьдесят два

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 105 бали. Ваш кошик буде загальним 105 бали який можна перетворити на ваучер на 105,00 грн.

2 100,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис
Комплектація розміру "Півтора"
Простирадло 180 x 230 см - 1 шт
Підковдра (і) 160 x 220 см - 1 шт
Наволочка (і) 70 x 50 см - 2 шт
Комплектація розміру "Євро"
Простирадло 220 x 230 см - 1 шт
Підковдра (і) 200 x 220 см - 1 шт
Наволочка (і) 50 x 70 см - 2 шт
Комплектація розміру "Сімейний"
Простирадло 220 x 230 см - 1 шт
Підковдра (і) 160 x 220 см - 2 шт
Наволочка (і) 50 x 70 см - 2 шт

Постільна білизна Love You сатин лайт TL сто вісімдесят одна тисячі шістсот пятьдесят-дві від турецького виробника, який відомий широкому колу споживачів, завдяки якісній продукції та великому асортименту продукції. Товар має відповідну сертифікацію, виконаний в актуальних кольорах. Пропонований комплект постільної білизни складається з 100% бавовни, пошитий - сатин лайт. Постільна виконано в декількох колірних гамах. Зворотний бік підодіяльника і простирадло - кремового кольору з рослинним візерунком, зовнішня половина - кобальтового відтінку, з візерунком листя монстери, а також з побажаннями "Доброго ранку". Такий незвичайний дизайн впишеться в інтерєр будь-якої спальні, внесе шматочок природи в будинок. Комплектується в фірмову упаковку від виробника в подарунковому форматі.

Щоденна суєта вимотує, створює стрес і втому, саме тому дуже важливий вечірній відпочинок, що дозволить повноцінно зануритися в атмосферу затишку і спокою. Такий результат забезпечить тільки якісну постільну білизну, що дозволить забути про будь-якому дискомфорті. Дана модель є відмінним представником текстилю, завдяки своїм неперевершеним характеристикам огорне свого власника турботою і ніжністю.

Постільна білизна пошито з сатину лайт, який поступається класичному сатин, лише по щільності, але по порівняно з іншими тканинами, він набагато щільніше і міцніше. Зносостійкість досить висока, дозволяє експлуатувати текстиль тривалі роки, залишаючи його в первозданному вигляді.

Таке постільна білизна під час сну обволікає своєю шовковистістю, поверхня дуже ніжна і мяка. Тканина володіє легкістю і легкістю, відпочиваючи на білизну, відсутня "парниковий ефект" і пітливість, завдяки гігроскопічності і аерації. Ці властивості дають можливість швидко абсорбувати біологічну рідину і виводити її назовні, миттєво осушуючи тканину, тим самим не дозволяючи розмножуватися патогенних мікроорганізмів.

Низька теплопровідність матеріалу забезпечує в холодну пору сон в теплі, а в літній, за рахунок збереження природного температурного балансу тіла, в затишній для організму температурі.

У догляді білизна не примхливо. Підійде класична машинне або ручне прання, при температурному режимі в 30-40 градусів, використовуючи чистячі, миючі засоби. Навіть після численних прань, текстиль стійкий до деформацій, вигоряння і линьки. Тканина трудносмінаема, тому при сушінні відсутні глибокі заломи.

Купити прекрасний комплект постільної білизни можна в нашому інтернет-магазині, як оптом, так і в роздріб. Представлений текстиль порадує свого власника не тільки якостями і зовнішнім виглядом, але і бюджетною ціною.

Деталі товару
21847

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
КПБ Love You сатин Лунная соната
rating 0 відгуків
0,00 грн
Купити комплект постільної білизни Love You сатин Місячна соната - внести в інтерєр Вашої спальні яскраву деталь і подарувати незабутній сон. Постільна білизна виконано в червоно - чорних кольорах і прикрашений...
TAC SATEN  VISTA  GOLD
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити комплект постільної білизни TAC SATEN VISTA GOLD - порадувати себе і своїх близьких. Чудовий золотистий сатин прикрашений яскравим і оригінальним візерунком. Турецький виробник ТАС використовував щільний сатин...
Постельное белье Cotton Box FLORAL 3 D MERİ TURKUAZ
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Порадуйте себе і своїх близьких відмінним постільною білизною Cotton Box FLORAL 3 D MERİ TURKUAZ з ефектом 3д від турецького виробника. Постільна прикрашено красивим обємним малюнком з квітів, а поєднання білого і...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти