Артикул:
21846

Постільна білизна Love You сатин лайт TL сто вісімдесят одна тисяча пятсот шістьдесят дві

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 105 бали. Ваш кошик буде загальним 105 бали який можна перетворити на ваучер на 105,00 грн.

2 100,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис
Комплектація розміру "Півтора"
Простирадло 180 x 230 см - 1 шт
Підковдра (і) 160 x 220 см - 1 шт
Наволочка (і) 70 x 50 см - 2 шт
Комплектація розміру "Євро"
Простирадло 220 x 230 см - 1 шт
Підковдра (і) 200 x 220 см - 1 шт
Наволочка (і) 50 x 70 см - 2 шт
Комплектація розміру "Сімейний"
Простирадло 220 x 230 см - 1 шт
Підковдра (і) 160 x 220 см - 2 шт
Наволочка (і) 50 x 70 см - 2 шт

Постільна білизна Love You сатин лайт TL сто вісімдесят одна тисяча пятсот шістьдесят-два турецького походження, виробник представленої моделі займає першість в текстильному виробництві, завдяки високій якості і чарівному дизайну свого товару. Також вся продукція сертифікована за європейськими канонами. Пропонований комплект постільної білизни складається з 100% бавовни, тканина виконання - сатин. Має чудовий зовнішній вигляд, представлено в комбінуванні двох відтінків, ніжно зеленого і димчасто-білого кольору. На постільній виконаний візерунок у вигляді гілочок з листям, а також непомітні весняні квіти - дзвіночки, між якими пурхають маленькі метелики. Простирадло пошита однотонної, зі збереженням основного малюнка, підодіяльник ж - двосторонній, з зовнішньої сторони основним кольором є білий, а з внутрішньої приглушений зелений. Оформлений комплект постільної білизни в фірмову коробку від виробника.

Часом найдрібніші деталі в нашому житті задають повсякденний тон і настрій, а що ми бачимо і відчуваємо, як тільки прокидаємося, звичайно ж постільна білизна. Спати на мякому, комфортному білизна, та ще й з чудовим дизайном, що наповнює спальну кімнату по справжньому весняним настроєм і свіжістю, це справжнє задоволення. Тим більше, що завдяки його чудовим якостям, сон був міцний і спокійний.

Таким і є пропонований комплект постільної білизни, що пошитий з сатину, який володіє безліччю позитивних якостей. Сатинове білизна виключно натуральне, екологічно чисте і безпечне. Ці властивості гарантують гипоаллергенность, що дозволяє використовувати текстиль всім членам сімї, адже появи будь-якого дискомфорту на шкірі виключено.

За своєю структурою тканину дуже міцна і щільна, роки активної експлуатації їй не страшні, підвищена зносостійкість дозволяє збережуть первозданний вигляд тривалий час. При цьому матеріал на дотик шовковистий і гладкий, дуже приємний, з тильного боку - злегка шорсткий, для кращої фіксації на матраці.

Гигроскопичность і аерація абсорбують і виводять зайву вологу назовні, дозволяють тілу "дихати", виключають пітливість. А функція терморегуляції, забезпечує збереження природного теплового балансу. Все це і створює комфортні умови для сну.

Доглядати за текстилем просто. Передбачена чистка в пральній машині з миючими засобами, при температурному режимі - 30-40 градусів. Сушка рекомендується в природних умовах, в распрямления вигляді. Трудносмінаемость тканини дозволяє відмовитися від постійної прасування. Після чистячих процедур білизна залишається в колишньому вигляді, не піддається деформації і вицвітання.

Купити такий комплект постільної білизни можна в нашому інтернет-магазині, як оптом, так і в роздріб. Нижче цін годі й шукати. Від цього процес покупки ще приємніше. Порадуйте себе і своїх близьких чудовим комплектом якісного текстилю.

Деталі товару
21846

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни Tivolyo Home Ranforce LUNA
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Пропонуємо вам гарне постільна білизна Tivolyo Home Ranforce LUNA з мякого турецького ранфорса. Постільна зроблено якісно, з турботою про ваш приємному сні і комфортний відпочинок. Мякий ранфорс має високу...
Сатин друкований, комплект постільної білизни BV S 0033
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Мечтаете об віддихе на солнечно острови , який окружен лазурними водомі i белими пляжами ? Це постільно бельё як raz для таких мечтателей . Приватна текстура і рисунок...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти