Артикул:
21808

Постільна білизна з стегнами підодіяльником Cotton Box IRIS

Розмір євро:

Простирадло 240 x 260 см - 1 шт
Підковдра (і) 220 x 230 см - 2 шт
Наволочка (і) 50 x 70 - 2 шт

Розмір полуторний: Підковдра 180х230

Простирадло 160х240

Наволочки 50х70,1 шт.

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Комплект постільної білизни з стегнами підодіяльником Cotton Box IRIS від преміального турецького виробника домашнього текстилю. До складу виробу водить 100% натуральне бавовняне волокно вищого сорту, тканину виконання - ранфорс. Верх підодіяльника виконаний у вигляді стьобаного покривала, в якості наповнювача використовується синтепон. Білизна пошито з тканин компаньйонів, основними в оформленні є білий і рожевий кольори. Простирадло і низ підодіяльника виконані в пастельному рожевому відтінку, наволочки і зовнішня частина підодіяльника - білі, прикрашені красивою квітковою композицією з прекрасних лілій. Комплект виглядає дуже ошатно, гармонійно впишеться в будь-який інтерєр спальні. Поставляється в красивій коробці від виробника.

Пропоноване постільна білизна пройшло ретельний контроль якості. Натуральний екологічно чистий склад не викликає алергії і подразнень. Білизна рекомендовано для щоденного використання і є повністю безпечним. Ранфорс - це матеріал високої щільності, при цьому поверхня ніжна і мяка. При виробництві використовують тонкі кручені бавовняні нитки, це підвищує міцність і зносостійкість готового виробу.

Білизна з ранфорса володіє високою гігроскопічністю і повітропроникністю. Текстиль не накопичує статичну електрику і має прекрасний властивістю терморегуляції. Таким чином, забезпечується максимальний комфорт і зручність під час сну і відпочинку незалежно від температури в кімнаті.

Текстиль не вимагає спеціального догляду, білизну можна прати в пральній машині при температурі води 30 -40 градусів. Для продовження терміну експлуатації рекомендується вивертати виріб навиворіт, і використовувати мякі миючі засоби. Перед першим використанням текстиль бажано прополоскати в холодній воді. Сушити білизну слід в добре распрямления вигляді при природних умовах. Поверхня легко прасується і не мнеться під час використання. Навіть після 250 циклів прання комплект збереже свою яскравість, форму і фізичні властивості.

Дивно красивий комплект постільної білизни можна купити оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Білизна прослужить довгі роки найактивнішою експлуатації, ставши вигідним капіталовкладенням в сімейний бюджет. Постільна білизна завжди актуальний і затребуваний подарунок, з будь-якого приводу і нагоди. Текстиль обовязково стати в нагоді і буде з задоволенням використовуватися, приносячи радість і нагадуючи своєму власникові про турботу і добрий смак свого дарувальника. Такий презент відрізняється своєю універсальністю, його можна піднести абсолютно всім, як друзям, так і родичам.

Деталі товару
21808

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Постельное белье Cotton Box JUNIOR PLAME MAVİ
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Красиве постільна білизна Cotton Box JUNIOR PLAME MAVİ ідеально підійде для спальні хлопчиків. Зроблено постільна з мякої тканини ранфорс високої якості. Сон і відпочинок на цей постільний подарує вашим дітям приємні...
Комплект постільної білизни ARYA жаккард Gemma
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Ще один прекрасний постільна білизна з жаккарда і з чудовим гаптуванням від турецького виробника торгової марки Arya. Комплект постільної білизни прикрашений великими і красивими квітами як намальованими, так і...
Love You Комплект постільної білизни "Близькість"
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
З дивовижним комплектом постільної білизни Love You " Близькість " Ваша спальня перетвориться відчуттями ніжності і легкості . Романтичний малюнок і приємна , ніжна текстура...
Комплект постільної білизни ARYA знак зодіаку LEO - Лев
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
2 275,45 грн 2 677,00 грн
Представляємо Вам якісну постільну білизну з полірованого сатину від відомого турецького виробника Arya. Постільна білизна зроблено з турботою про Ваше приємному сні і відпочинку. Мякий і міцний сатин прикрашений...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти