Артикул:
21807

Постільна білизна з стегнами підодіяльником Cotton Box FIONA

Розмір євро:

Простирадло 240 x 260 см - 1 шт
Підковдра (і) 220 x 230 см - 2 шт
Наволочка (і) 50 x 70 - 2 шт

Розмір полуторний: Підковдра 180х230

Простирадло 160х240

Наволочки 50х70,1 шт.

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Комплект постільної білизни з стегнами підодіяльником Cotton Box FIONA від елітної торгової марки родом із сонячної Туреччини. Текстиль на 100% складається з бавовни Егейського походження, тканину виконання - ранфорс. Верх підодіяльника виконаний у вигляді тонкого стьобаного покривала, низ пошитий з цільного полотна, як і простирадло з наволочками. В якості наповнювача використовується екологічно чистий синтепон. Комплект виконаний в ніжних відтінках рожевого і сірого кольорів. По центру білизна прикрашено красивою квітковою композицією з квітучих троянд. Текстиль виглядає дуже ніжно і привабливо, стане прикрасою будь-якого інтерєру. Комплектується в презентабельну упаковку від виробника.

Сон - важлива частина життя кожної людини, постільна білизна допомагає створити гігієнічні і максимально комфортні умови для сну і відпочинку. Крім іншого, дизайнерськи оформлений текстиль послужить самостійною деталлю інтерєру, надавши йому завершеності і наповнивши атмосферу теплом і домашнім затишком. Ранфорс славиться своїми прекрасними властивостями і якостями, за що і користується великим попитом.

Текстиль володіє високою гігроскопічністю, поверхня здатна вбирати до 20 відсотків вологи від власної ваги. При цьому зберігається відчуття сухості і комфорту. Білизна вільно пропускає повітря, що дозволяє шкірі дихати. Виріб не викликає алергії і не накопичує статичну електрику. Не залежно від температури в кімнаті, текстиль подарує приємні тактильні відчуття. У жарку пору білизна НЕ буде парити, а в холодну допоможе зігрітися.

Постільна білизна з ранфорса не вимагає спеціального догляду. Для підтримки чистоти підійде машинна і ручна прання. Рекомендована температура води для прання становить 30-40 градусів. Попередньо білизна рекомендується вивертати навиворіт, перед першим використанням можна прополоскати в холодній воді. Текстиль швидко сохне в природних умовах, зберігає свою форму, кольори і привабливість. У разі необхідності білизну можна пропрасувати зі зворотної сторони, на середній температурі праски.

Запропоновану продукцію можна купити за доступними цінами в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Комплект стане прекрасним придбанням в власний будинок і послужить універсальним подарунком для родичів і друзів. Високоякісна білизна можна подарувати з приводу і нагоди, будь то День народження, Новий рік, Ювілей або День весілля. Текстиль не має термінів давності і не виходить з моди, він нагоді в кожному будинку.

Деталі товару
21807

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
TAC Mako saten Sandy
rating 0 відгуків
3 113,00 грн
Оригінальна постільна білизна Tac Mako saten Sandy з набивної печаткою у вигляді плетеного пледа однозначно прикрасить спальню і додасть в неї затишку. Яскраві кольори веселять і піднімають настрій. Турецький...
Постільна білизна TAC DISNEY CARS 2 MOVIE
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити гарний комплект дитячої постільної білизни із зображенням неймовірних героїв з мультфільму Тачки (Cars) від турецького виробника ТАС - подарувати Вашій дитині відмінний настрій. Комплект зроблений з мякого...
Комплект постільної білизни ARYA шовк однотонний Rose
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Дуже жіночний, в рожевих відтінках комплект постільної білизни ARYA Rose призначений спеціально для дам! Постільна білизна відмінно виглядає в спальній кімнаті і надає чарівні нотки дівочої ліжка. Подібний набір...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти