Артикул:
21806

Постільна білизна з стегнами підодіяльником Cotton Box SOLE

Розмір євро:

Простирадло 240 x 260 см - 1 шт
Підковдра (і) 220 x 230 см - 2 шт
Наволочка (і) 50 x 70 - 2 шт

Розмір полуторний: Підковдра 180х230

Простирадло 160х240

Наволочки 50х70,1 шт.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 113 бали. Ваш кошик буде загальним 113 бали який можна перетворити на ваучер на 113,00 грн.

2 266,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Постільна білизна з стегнами підодіяльником Cotton Box SOLE від преміального виробника турецького походження. Продукція відповідає міжнародним критеріям якості та безпеки. Тканина виконання - ранфорс, до складу входить високоякісний 100% бавовна. Комплект має оригінальне дизайнерське оформлення. Постільна виконано у відтінках блакитного кольору, поверхня прикрашена спокійним геометричним орнаментом. Текстиль прекрасно впишеться в будь-який інтерєр, будь то сучасна квартира або заміський будинок. Верх підодіяльника виконаний у вигляді стьобаного покривала, в якості наповнювача виступає - синтепон. Комплектується в презентабельну упаковку з фірмовим логотипом.

Постільна білизна створює гігієнічні і комфортні умови для сну. Сучасний текстиль виконує ще й декоративну функцію. Запропоновану модель можна використовувати без зовнішнього покривала, постіль завжди буде виглядати красиво і акуратно. Це дуже практично і зручно. Ранфорс - це новий різновид бавовняної тканини, яка, по суті, є поліпшеним варіантом бязі. При виробництві використовую спеціально оброблені скорочення бавовняні волокна. Білизна характеризується високою міцністю і довговічністю. Поверхня виробу гладенька і красива, ніжна і мяка на дотик.

Текстиль рівно лягати на поверхню і не мнеться під час використання. Виріб не накопичує пил і статичну електрику, не викликає алергії і подразнень. Головною особливістю ранфорса вважається його здатність підлаштовуватися під температуру в кімнаті. У жаркий період поверхню порадує приємною прохолодою, а в зимовий зігріє і утримає тепло. Натуральний текстиль володіє високою гігроскопічністю і повітропроникністю, зайва волога швидко абсорбується, і виводитися на поверхню.

Ранфорс не вибагливий у догляді, білизна легко піддається пранню і не вимагає спеціального догляду. Для підтримки чистоти підійде машинна і ручна прання при температурі води 30-40 градусів. Рекомендується використовувати неагресивні миючі засоби і вивертати білизна попередньо навиворіт. Сушити текстиль варто в добре распрямления вигляді при природних умовах в провітрюваному місці. При необхідності поверхню можна пропрасувати на середній температурі праски.

Купити чудовий комплект постільної білизни з стегнами підодіяльником можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Модель стане прекрасним вибором для власного користування і як дорого подарунка для друзів і родичів. Такий презент відрізняється універсальністю та актуальністю, білизну можна подарувати з будь-якого урочистої нагоди і приводу.

Деталі товару
21806

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни First Choice 3 D TRAVEL
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Постільна білизна First Choice 3 D виконано з сатиновою тканини високої якості. Обємне 3D зображення виглядає дуже реалістично. Таким постільною комплектом ви зможете порадувати і себе і своїх близьких, а будь-який...
TAC BEBEK CARS BABY
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Ще один цікавий комплект дитячої постільної білизни з ранфорса від турецької торгової марки ТАС. Для Ваших діток виробник пропонує чудову мякість тканини ранфорс з кращого турецького бавовни. Сон і відпочинок на...
TAC DISNEY RNF. SPONGE BOB MOVIE
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Постільна білизна TAC DISNEY SPONGE BOB MOVIE виготовлено з великим принтом Спанч Боба. Тканина виготовлена з ранфорса, стовідсоткового бавовни високої щільності. Комплект складається з простирадла, наволочки і...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти