Артикул:
21800

Постільна білизна з стегнами підодіяльником Cotton Box LIDA

Розмір євро:

Простирадло 240 x 260 см - 1 шт
Підковдра (і) 220 x 230 см - 2 шт
Наволочка (і) 50 x 70 - 2 шт

Розмір полуторний: Підковдра 180х230

Простирадло 160х240

Наволочки 50х70,1 шт.

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Постільна білизна з стегнами підодіяльником Cotton Box LIDA з натурального 100% бавовни, тканина виконання - ранфорс. Турецький виробник давно зарекомендував себе як надійний виробник високоякісного домашнього текстилю. Продукція відповідає високим європейським стандартам якості і безпеки. Комплект має гарне дизайнерське оформлення у відтінках рожевого і сірого кольорів. Поверхня витончено орнаментована рослинним візерунком. Верх підодіяльника виконаний у вигляді стьобаного покривала, в якості наповнювача використовується синтепон. Поставляється текстиль у фірмовій подарунковій упаковці.

Постільна білизна з нового матеріалу - ранфорс, володіє прекрасними експлуатаційними властивостями. Щільність тканини становить 40-50 ниток на квадратний сантиметр, що в рази вище, ніж щільність бязі і льону. Поверхня полотна гладенька і ніжна, добре драпірується і не мнеться під час використання. Для виробництва використовують особливі кручені бавовняні нитки. Білизна можна використовувати без декоративного покривала, це дуже зручно і практично.

Білизна має високу гігроскопічність, вся біологічна рідина швидко вбирається і ліквідується. Шкіра в повній мірі насичується киснем, завдяки повітропроникності матеріалу. Текстиль не накопичує статичну електрику і не іскрить. Екологічно чистий склад не викликає подразнень і алергічних реакцій на самій ніжній шкірі. Головним достоїнством ранфорса вважається його здатність підлаштовуватися під температуру в кімнаті. У жаркий період білизна приємно охолодить, а в холодну пору зігріє і подарує затишок.

Текстиль простий в догляді і не вимагає спеціального догляду. Будь-які забруднення легко відпираються при температурі води 30-40 градусів. Бажано використовувати мякі миючі засоби без відбілювача. Сушити текстиль слід в провітрюваному місці або на відкритому повітрі. При необхідності білизну можна пропрасувати зі зворотної сторони. Комплект прослужить довгі роки найактивнішою експлуатації, зберігши свій привабливий новий зовнішній вигляд.

Запропоновану продукцію можна купити в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Текстиль прекрасно поєднує в собі високу якість і демократичну вартість. Модель стане чудовим вибором в власний будинок, яка прикрасить будь-який інтерєр. Комплект постільної білизни - це чудовий подарунок для родичів і друзів. Презент можна подарувати з приводу, будь то День народження або Новий рік. Текстиль завжди актуальний і стати в нагоді в кожному будинку.

Деталі товару
21800

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Сатин друкований, комплект постільної білизни BV S 0027
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудове постільна білизна з сатину прикрашене візерунками в східному стилі, стане для Вас приємним придбанням. Таке постільна білизна прикрасить Вашу спальню, доповнивши її оригінальною деталлю, а сон і відпочинок на...
Love You КПБ  Огни города
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Пропонуємо вам відмінне постільна білизна з нової колекції відомого виробника Love You . Постільна зроблено якісно і прикрашено реалістичним видом нічного міста. Яскраві люмінесцентні вогні ліхтарів і нічне небо...
Постільна білизна Tac Delux Saten Galya Gri
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудове 3D постільна білизна від турецької торгової марки Tac Delux Saten Galya Gri приємно здивує Вас своїм оригінальним зовнішнім виглядом і неймовірною мякістю сатиновою тканини. Таким комплектом Ви безсумнівно...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти