Артикул:
21728

Постільна білизна Love You жаккард 2-40

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

товар, доступний з різними опціями 0 од.
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Пропонуємо вашій увазі розкішне постільну білизну Love You жаккард 2-40 від відомого виробника. Виконане на високому рівні якості з найкращої тканини, воно сподобається навіть самим вимогливим покупцям. Оригінальне забарвлення, елегантна вишивка і вишуканий дизайн роблять цю білизну бажаним доповненням будь-якої ліжку. Золотиста тканину легко прикрасить інтерєр вашої спальні, наповнить її відчуттям розкоші і затишку.

У чому секрет і особливість постільної білизни з жаккарда, запитаєте Ви? Секрет даної тканини в її шарах, жаккард це багатошарова тканина. Верхній шар - створюється на спеціальних швейних верстатах за технологією французького винахідника. Переплетення ниток надає приємну текстуру і гладкість тканини, а малюнок створює ефект вишивки. Використання шовкових і бавовняних ниток, надає тканині гарний перламутровий відтінок і гладкість. Для нижньої частини підодіяльника, простирадла і наволочок використовується міцний і мякий сатин. Зворотний бік постільної білизни завжди складається з чистої бавовни, що забезпечує комфорт під час сну і відпочинку.

Така особливість жаккардового постільної білизни давно оцінена по достоїнству, і таке постільна ви зможете зустріти тільки в дорогих готелях. Також треба відзначити довговічність такої тканини. Вона забезпечується завдяки високій стійкості ниток до зовнішнього впливу, наприклад, частого прання. Міцність і чудова мякість такого матеріалу буде радувати вас довгі роки.

Постільна білизна жаккард Love you 2-40 представлено в нашому магазині в розмірі «Євро», і ось його комплектація:

  • Підковдра - 220 х 200 см
  • Простирадло - 245х250 см.
  • Наволочки - 50х70 см. - 2 шт.

постільна білизна Love You жаккард 2-40 ви можете купити в нашому магазині під замовлення. Середній термін очікування від 1 тижня до місяця. Але час очікування варто того. Краса і елегантність даного комплекту досягаються трудомістким процесом виробництва. Інтернет-магазин Sweet Home завжди радий запропонувати ексклюзивне постільна білизна, щоб ви могли радувати себе і близьких комфортними відчуттями від сну і відпочинку.

Тепер ми розповімо про особливості догляду за таким постільною. Практичність жаккардового постільної білизни вище всяких похвал, але потрібно дотримуватися мінімум правил для того, щоб тканина залишалася незмінною, як під час покупки.

  • Прати комплект коштує тільки в делікатному режимі, з використанням якісного порошку або інших засобів для чищення.
  • Намагайтеся віджимати білизну в режимі 700 - 800 оборотів, так як тканина дуже щільна. Враховуйте обмеження по вазі вашої пральної машини.
  • Сушити постільну з жаккарда краще в добре провітрюваному приміщенні, наприклад на балконі. Бажано виворотом назовні, щоб сонячні промені не пошкодили верхній шар. Взимку для сушіння підійде не сильно гаряча батарея і стаціонарна сушка.
  • Зберігати такий спальний комплект можна в коробці від виробника, або ж в шафі, з доступом повітря.

При правильному догляді цей чудовий комплект постільної білизни буде радувати вас протягом довгого часу, і не втратить первісну мякість.

Якщо вам сподобалася ця модель, тоді скористайтеся формою замовлення або кошиком. Купити постільну білизну з жаккарда Love you 2-40 в розмірі євро можна тільки під замовлення, так як це ексклюзивна серія постільної білизни.

Інтернет-магазин Sweet Home пропонує у великому асортименті постільна білизна від відомих виробників з Туреччини і України. Наш каталог постійно поповнюється ексклюзивними новинками, тут також можна підібрати ковдри, подушки, покривала і пледи за доступними цінами з доставкою будь-яке місто України.

Деталі товару
21728

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
жаккард, сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Малюнок
жаккардове переплетення
Упаковка
подарункова від виробника
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-ancora-nakisli
rating 0 відгуків
8 582,00 грн
Чудовий комплект постільної білизни Tivolyo Home ANCORA NAKISLI від відомого турецького виробника. Білосніжна полотно мякою сатиновою тканини прикрашено красивою вишивкою на морську тему, що виглядає оригінально і...
Комплект постільної білизни ARYA сатин Melissa
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Літо, сонце, соковиті букети квітів на ліжку - все для створення чарівної атмосфери в спальній кімнаті. Посміхніться, це море квітів для Вас. З ними прийде відмінний настрій, спокій і безтурботність. Такий сатиновий...
Комплект постільної білизни First Nirvana
rating 0 відгуків
5 503,00 грн
Постільна білизна First Nirvana - внести сильну деталь в інтерєр Вашої спальні. Це постільна білизна доповнено вязаним покривалом і прикрасить будь-яке ліжко при будь-якому освітленні. Комплект постільної білизни...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти