Артикул:
21706

Постільна білизна Tivolyo Home GENESIS BEJ KRINKLE

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Чудове постільна білизна Tivolyo Home GENESIS BEJ KRINKLE від відомого турецького виробника. Комплект виконаний з декількох видів тканин, нижня сторона підодіяльника, простирадло і наволочки зроблені з сатину на основі стовідсоткового бавовни, що забезпечить вам приємну мякість і комфорт під час сну і відпочинку. Верхня сторона підодіяльника зроблена з жатого шовку, що надає гарний блиск і оригінальність. Тканина сатин має високу стійкість до зминання і пошкоджень, що робить вироби з неї дуже довговічними.

Такий комплект постільної білизни буде радувати ваш погляд чудовим поєднанням красивого малюнка з переливами різних кольорів. Таке забарвлення заворожує. При виробництві цього постільної білизни використовуються тільки натуральні барвники, які глибоко вбираються в волокна тканини, що забезпечує яскравість і насиченість кольорів і малюнка на довгий час, і навіть після безлічі прань такий комплект буде радувати вас своєю красою і мякістю.

постільна білизна Tivolyo Home GENESIS BEJ KRINKLE, Ви можете в нашому зручному інтернет-магазині, за найкращою ціною. Зручний каталог та доступна ціна, дозволять вам заощадити час і гроші, при покупці даного комплекту. Для наших покупців ми завжди можемо запропонувати широкий вибір якісного турецького текстилю для дому від найвідоміших турецьких брендів і торгових марок. Наші менеджери завжди допоможуть зробити правильний вибір моделі і розміру.

Тепер про розміри, дана модель представлена в нашому каталозі в розмірі «Євро», і має стандартну комплектацію:

  • підодіяльник - 200 х 220 см,
  • простирадло - 240 х 260 см,
  • наволочка - 50 х 70 + 5 см - 2 шт.,
  • наволочка - 50 х 70 см - 2 шт

Комплектація відмінно підходить для великому ліжку і просторої спальні. Безсумнівно, сон і відпочинок на такому ліжку принесуть вам тільки найкращі емоції і повноцінний відпочинок.

Догляд за постільною білизною з бавовняної тканини, гранично простий і зручний.

  • Прати постільна білизна з сатину, краще при температурі води не більше 30 градусів.
  • Використовуйте перевірені якісні порошки, для збереження мякості тканини і насиченості квітів.
  • Прати це постільна білизна бажано в режимі делікатного прання, з щадним віджиманням на рівні 600 - 700 оборотів. Це дозволить і досить віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  • Сушити такий комплект бажано на свіжому повітрі в розправленому вигляді, але також можна і на батареї якщо вона не сильно гаряча. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  • Гладить постільна з сатину бажано не сильно гарячою праскою. Також ви можете і не гладити його зовсім, так як сатин досить стійкий до деформації.
  • Зберігати постільна білизна рекомендуємо в добре провітрюваному і сухому приміщенні

Наш інтернет-магазин Sweet Home Завжди готовий запропонувати краще постільна білизна для вашого будинку. Купити цей постільний комплект Tivolyo Home GENESIS BEJ KRINKLE можна як оптом, так і в роздріб за найкращою і доступною ціною.

Також Ви завжди зможете придбати подушки і ковдри, рушники та інші махрові вироби, покривала і пледи від найвідоміших турецьких і українських виробників в нашому зручному каталозі.

Ми здійснюємо доставку по всій Україні, будь-транспортною компанією. Наші менеджери можуть допомогти Вам з вибором моделі, розкажуть про умови оплати і підберуть зручну транспортну компанію.

Деталі товару
21706

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин, жатий шовк
наволочки
50 * 70
склад тканини
низ- бавовна; верх- шовк
Спосіб забарвлення
Цифрові технології
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни Love You сатин "Трояндочки"
rating 0 відгуків
3 843,00 грн
Незрівнянно красиві ці милі трояндочки, що прикрашають Ваш постільний комплект. Вони просто чарівні. Будь-яка кімната стане миліше, якщо її прикрасити такої позитивної моделлю, а відпочинок спокійніше і приємніше. Це...
Постельное белье Cotton Box MODE LİNE TANYA GRİ
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Пропонуємо вам гарний комплект постільної білизни Cotton Box MODE LİNE TANYA GRİ, який відмінно доповнить інтерєр спальні вашого заміського будинку, так як його оригінальний малюнок ідеально буде поєднуватися з...
TAC Ranforce Alice pembe
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Набивний малюнок сердечок, оточених символікою любові - хіба це не мило? Постільний комплект Tac Ranforce Alice pembe відразу підкорює серця. Турецький виробник з любовю подбав про високу якість матеріалів для...
КПБ  Arya Ранфорс Zen Kahve
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
1 607,35 грн 1 891,00 грн
Ще один чудовий комплект постільної білизни від турецького виробника Arya Zen Kahve . Мякий ранфорс, приємні теплі відтінки і красивий малюнок бамбукового гаю стануть приємним доповненням Вашої спальні і прикрасою...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти