Артикул:
21656

Постільна білизна Pierre Cardin Greta

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 233 бали. Ваш кошик буде загальним 233 бали який можна перетворити на ваучер на 233,00 грн.

4 665,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Порадуйте себе і своїх близьких новим красивим комплектом постільної білизни Pierre Cardin Greta, зробленого відомим турецьким виробником ТАС. Гарний зовнішній вигляд в поєднанні з мякою тканиною сатин зробить цей комплект гідною прикрасою вашої спальні, а сон і відпочинок на ньому принесуть вам найкращі емоції і відчуття.

Висока щільність і особлива технологія сплетення ниток надає тканині достатню щільність і стійкість до того, що зімяло, тому білизна з сатину так популярно серед покупців домашнього текстилю від торгової марки ТАС.

Цей чудовий спальний комплект виконаний з мякої і гладкої тканини сатин, на основі стовідсоткового бавовни, що принесе вам приємну мякість і комфорт у час сну і відпочинку на такій білизні. Тканина сатин стійка до зминання і пошкоджень, завдяки високій щільності і особливою технологією сплетення ниток, легко переносить часті прання, тому вироби з сатину дуже популярні серед покупців.

Гарно оформлений малюнок або композиція з квітів приємно радує своєю оригінальністю, такий спальний комплект стане прикрасою вашої спальні на довгі роки. Поєднання синього і білого відтінків виробляє приємний ефект. У виробництві постільної білизни виробництва Туреччина, використовуються тільки натуральні барвники, особлива технологія дозволяє їм глибоко вбиратися в волокна тканини, забезпечуючи насиченість малюнка і яскравість після безлічі прань.

Ви можете придбати постільну білизну постільну білизну Pierre Cardin Greta як оптом , так і в роздріб в інтернет-магазині Sweet Home. У нашому каталозі для вас завжди кращий вибір постільної білизни за доступною ціною. Ми завжди можемо запропонувати нашим покупцям широкий вибір текстилю для дому від відомих турецьких виробників і фабрик

Також про розміри, постільна Pierre Cardin Greta представлено в нашому каталозі в розмірі «Євро» і має стандартну комплектацію:

  • підодіяльник - 200 х 220 см,
  • простирадло - 240 х 260 см,
  • наволочка - 50 х 70 + 5 см - 2 шт.,
  • наволочка - 50 х 70 см - 2 шт.

Ми впевнені, що сон і відпочинок на такому комплекті постільної білизни принесуть вам тільки приємні емоції і повноцінний відпочинок. Розмір постільної білизни «Євро» підійде для будь-якої великому ліжку з матрацом будь-якої висоти.

Рекомендації по догляду за постільною білизною з сатину від виробника, щоб ваш комплект радував вас довгий час:

  • Прати постільна білизна з сатину, краще при температурі води не більше 30 градусів.
  • Використовуйте перевірені якісні порошки, для збереження мякості тканини і насиченості квітів.
  • Прати це постільна білизна бажано в режимі делікатного прання, з щадним віджиманням на рівні 600 - 700 оборотів. Це дозволить і досить віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  • Сушити такий комплект бажано на свіжому повітрі в розправленому вигляді, але також можна і на батареї, якщо вона не сильно гаряча. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  • Гладить постільна білизна з сатину бажано не сильно розжареною праскою. Також ви можете і не гладити його зовсім, від цього він не стане менш привабливим.
  • Зберігати постільна білизна рекомендуємо в добре провітрюваному і сухому приміщенні

Купити комплект постільної білизни Pierre Cardin Greta можна оптом і в роздріб за доступною ціною в нашому магазині. Наявність товару краще уточнити у наших менеджерів.

Ми пропонуємо найкращий турецький текстиль для дому високої якості від найвідоміших виробників вже більше 10 років, і наші покупці завжди повертаються до нас за новими покупками. Ви завжди зможете придбати в нашому каталозі: подушки і ковдри, рушники, халати і інші махрові вироби, покривала і пледи високої якості від відомих турецьких і українських виробників.

Ми здійснюємо доставку по всій Україні, в будь-яке місто і населений пункт будь-якої транспортної компанією, крім Укрпошти.

Деталі товару
21656

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин deluxe
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
Цифрові технології
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Сатин друкований, комплект постільної білизни BV S 0043
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Гарний дизайн і приємні відтінки в новому постільній білизні від турецького виробника, неодмінно прикрасять інтерєр Вашої кімнати, додадуть їй затишку і наповнять відчуттям ще більшого комфорту. Чудовий друкований...
Комплект постільної білизни Love You Едем блакитний
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
2 474,35 грн 2 911,00 грн
Чудове постільна білизна Love You Едем від відомого турецького виробника виконано з кращого сатину. Висока якість тканини і відмінне виконання дозволять Вам прикрасити ліжко і насолодитися незабутньою мякістю під...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти