Артикул:
21655

Постільна білизна Pierre Cardin Tricia

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Пропонуємо Вам красива постільна білизна Pierre Cardin Tricia від відомого турецького виробника. Це постільна легко подарує відчуття весни і легке настрій, а сон і відпочинок на такому постільній білизні, принесуть вам гарний настрій. Комплект білизни виконаний якісно і прикрашений оригінальним малюнком з яскравим забарвленням.

Основна причина купити цей комплект, це мяка тканина сатин, виконана на основі стовідсоткового бавовни, що, безсумнівно, подарує вам приємні відчуття під час сну і відпочинку на такій постільній. Висока щільність тканини надає комплекту достатню стійкість до зминання, тому білизна з мякого і щільного сатину так популярно серед покупців домашнього текстилю від турецьких виробників.

Гарний малюнок, виглядає оригінально і цікаво. Насичені кольори і великі квіти, подарують вам гарний настрій і енергію для нових досягнень кожен день. Даний комплект не боїться частих прань, так як при виробництві даного постільної білизни використовуються натуральні барвники, які глибоко вбираються в волокна тканини, і забезпечують насиченість кольорів на тривалий час.

Постільна білизна Pierre Cardin Tricia Ви можете за доступною ціною в нашому інтернет-магазині Sweet Home. Для вас завжди широкий асортимент, ввічливі менеджери і кращий вибір постільної білизни за найкращою ціною. Для кожного покупців нашого магазину ми також пропонуємо ознайомитися з новинками текстилю для будинку зі свіжих каталогів найвідоміших брендів і торгових марок Туреччини. Також ви можете до цього комплекту купити ковдру або подушки. Ми завжди раді запропонувати широкий асортимент домашнього текстилю.

Комплект білизни Pierre Cardin Tricia представлений в нашому інтернет-магазині в розмірі «Євро», і має стандартну комплектацію:

  • підодіяльник - 200 х 220 см,
  • простирадло - 240 х 260 см,
  • наволочка - 50 х 70 + 5 см - 2 шт.,
  • наволочка - 50 х 70 см - 2 шт.

Це постільна білизна створено, для вашого комфортного сну і відпочинку, які, безсумнівно, принесуть вам тільки приємні емоції і повноцінний відпочинок. Подарункова упаковка, виконана з щільного картону, що дозволить вам подарувати цей комплект вашим близьким і рідним на будь-яке свято.

Наші рекомендації по догляду за постільною білизною з сатину, щоб ваш новенький комплект радував вас довгий час:

  1. Прати постільна білизна з сатину, краще при температурі води не більше 30 градусів.
  2. Використовуйте перевірені якісні порошки, для збереження мякості тканини і насиченості квітів.
  3. прати це постільна білизна бажано в режимі делікатного прання, з щадним віджиманням на рівні 600 - 700 оборотів. Це дозволить і досить віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  4. Сушити такий комплект бажано на свіжому повітрі в розправленому вигляді, але також можна і на батареї, якщо вона не сильно гаряча. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  5. Гладить постільна білизна з сатину бажано не сильно розжареною праскою. Також ви можете і не гладити його зовсім, від цього він не стане менш привабливим.
  6. Зберігати постільна білизна рекомендуємо в добре провітрюваному і сухому приміщенні

Купити комплект білизни Pierre Cardin Tricia можна будь-яким зручним для вас способом в нашому інтернет-магазині sweet-home.com.ua. Також ви можете до цього комплекту купити ковдру або подушки. Ми завжди раді запропонувати широкий асортимент домашнього текстилю.

Інтернет-магазин Sweet Home завжди може запропонувати своїм покупцям краще постільна білизна для будинку оптом і в роздріб від відомих турецьких виробників. У нас Ви зможете придбати подушки і ковдри, рушники, покривала і пледи високої якості.

Ми здійснюємо доставку по всій Україні, в будь-яке місто і населений пункт будь-якої транспортної компанією, крім Укрпошти.

Деталі товару
21655

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин deluxe
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
Цифрові технології
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-derin
rating 0 відгуків
4 871,00 грн
З радістю пропонуємо Вам гарний комплект постільної білизни Tivolyo Home Derin від турецького виробника, зроблений з мякої тканини сатин-люкс. Завдяки чудовій мякості і щільності тканини - це постільна білизна...
Комплект постільної білизни Love You сатин "Чарівність"
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Оригінальний дизайн цього постільної білизни зачарує Вас! На світло-зеленому тлі з ажурними візерунками зображені біло - рожеві троянди. Зворотний бік підодіяльника і простирадло бежево - зеленого кольору з ажурним...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти