Артикул:
21653

Постільна білизна Pierre Cardin Jadine

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Для вашого доброго настрою і комфорту під час сну і відпочинку ми хочемо запропонувати чудовий комплект постільної білизни Pierre Cardin Jadine, зробленого одним з кращих турецьких виробників. Комплект притягує увагу своїм оригінальним великим малюнком від якого просто віє весняним настроєм.

Зроблений з мякої тканини сатин, на основі стовідсоткового бавовни, цей спальний комплект подарує вам тільки приємний сон і відпочинок, стане запорукою гарного настрою з ранку. Спеціальна технологія переплетення ниток надає сатин високу щільність і стійкість до зминання, а також надає йому Легу ефект блиску і шовковистості. При частій пранні і під час експлуатації, такий комплект не втратить ні в якості, ні в красі. Тому вироби з сатину, особливо постільна білизна, так популярні серед покупців домашнього текстилю від торгової марки Pierre Cardin.

При виробництві цього спального комплекту використовуються кращі матеріали і фарби. Натуральні барвники, завдяки спеціальній технології нанесення малюнка за допомогою гарячого преса, глибоко вбираються в волокна тканини, забезпечують насиченість кольорів на довгий час, і витримують безліч циклів прання. І навіть після 5 років такої комплект буде радувати вас своїм гарним зовнішнім виглядом.

Постільна білизна Pierre Cardin Jadine за доступною ціною можна оптом і в роздріб. Інтернет-магазин Sweet Home завжди готовий радувати вас широким вибором постільної білизни і домашнього текстилю. У нас зручний каталог і доступні ціни на будь-який товар, які не залишать байдужими будь-якого покупця, і ми завжди зможемо зробити вигідну пропозицію, порадувати новинками для будинку створених відомими турецькими брендами.

В нашому каталозі модель постільної білизни Pierre Cardin Jadine представлена в одному розмірі, і нижче можна побачити комплектацію:

Підковдра - 200 х 220см,

Простиня- 240 х 260 см,

Наволочка- 50 х 70 + 5 см - 2 шт.,

Наволочка- 50 х 70 см - 2 шт.

Наші рекомендації по догляду за постільною білизною з тканини сатин, допоможуть Вам зберегти гарний зовнішній вигляд комплекту на довгі роки, вони також вказані на етикетці:

  • Прати постільна білизна з сатину, краще при температурі води не більше 30 градусів.
  • Використовуйте перевірені якісні порошки, для збереження мякості тканини і насиченості квітів.
  • Прати це постільна білизна бажано в режимі делікатного прання, з щадним віджиманням на рівні 600 - 700 про боротов. Це дозволить і досить віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  • Сушити такий комплект краще на свіжому повітрі в розправленому вигляді, але також можна і на батареї, якщо погода на вулиці не дозволяє. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  • Гладить постільна білизна з сатину бажано не сильно розжареною праскою. Також ви можете і не гладити його зовсім, від цього він не стане менш привабливим, адже сатин стійкий до зминання.
  • Зберігати постільна білизна рекомендуємо в добре провітрюваному і сухому приміщенні

В асортименті інтернет-магазину Sweet Home кожен покупець може знайти широкий вибір постільної білизна і домашнього текстилю, від відомих турецьких виробників. У нас завжди можна купити подушки, ковдри, рушники, простирадла, наволочки, покривала і пледи високої якості, і інший текстиль для дому.

Купити комплект постільної білизни Pierre Cardin Jadine за доступною ціною в Україні, можна оптом і в роздріб в нашому спеціалізованому магазині.

Доставку здійснюємо по всій території України, в будь-яке місто і населений пункт, практично будь-якої транспортної компанією, крім Укрпошти.

Деталі товару
21653

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин deluxe
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
Цифрові технології
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни First Choice Ayda
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Інтернет магазин Sweet Home представляє нову серію постільної білизни від турецького виробника First Choice Ayda . Дані комплекти виконані з сатину за певною технологією, завдяки чому сатин виходить мякий і...
TAC jakar  Violette
rating 0 відгуків
3 950,00 грн
Біле постільна білизна Tac jakar Violette відрізняється витонченими візерунками і якісним пошиттям. Турецький виробник постарався, щоб Ваш сон був гарантовано затишним і комфортним з таким постільною. Тканина...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти