Артикул:
21651

Постільна білизна TAC DISNEY My Little Pony Sweet Dream

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Для комфортного сну та відпочинку ваших дітей ми хочемо запропонувати чудовий комплект постільної білизни TAC DISNEY My Little Pony Sweet Dream, зробленого одним з кращих турецьких виробників ТАС. Таке постільна обовязково сподобається вашій дитині, своїм яскравим зовнішнім виглядом і героями мультфільму.

Такий спальний комплект, зроблений з мякої і міцної тканини ранфорс, на основі стовідсоткового бавовни, забезпечить вашій дитині максимально приємний і комфортний сон і відпочинок, а це запорука гарного настрою з ранку і заряд енергії на весь день. Спеціальна технологія виробництва тканини ранфорс надає їй високу щільність, мякість і стійкість до зминання при частій пранні і під час експлуатації. Тому дитяче постільна білизна на основі міцного ранфорса, так популярні серед покупців домашнього текстилю для дітей від торгової марки ТАС.

При виробництві таких особливих комплектів використовуються кращі матеріали і фарби. Натуральні барвники, завдяки спеціальній технології нанесення малюнка за допомогою гарячого преса, глибоко вбираються в волокна тканини, забезпечуючи яскравість і насиченість кольорів на довгий час. І навіть після двох сотень прань цей комплект буде радувати вас своїм гарним зовнішнім виглядом.

Постільна білизна TAC DISNEY My Little Pony Sweet Dream за доступною ціною можна оптом і в роздріб з доставкою по всій Україні. Інтернет-магазин Sweet Home готовий радувати вас широким вибором дитячої постільної білизни та іншого текстилю. Наш зручний каталог і доступні ціни не залишать байдужими будь-якого покупця, і ми завжди зможемо зробити для вас вигідну пропозицію, порадувати новинками для будинку, які створені відомими брендами і торговельними марками Туреччини.

Звертаємо вашу увагу на те, що в нашому каталозі модель постільної білизни My Little Pony Sweet Dream представлена в одному розмірі, і нижче можна побачити комплектацію даного комплекту:

  • підодіяльник - 160 х 220см,
  • простирадло на гумці , на матрац - 100 х 200 см,
  • наволочка - 50 х 70 см - 1 шт.

Наші рекомендації по догляду за дитячим постільною білизною з ранфорса, допоможуть Вам зберегти прекрасний зовнішній вигляд комплекту на довгі роки:

  • Прати постільну білизну з ранфорса, краще при температурі води не більше 30 градусів.
  • Використовуйте перевірені якісні порошки, для збереження мякості тканини і насиченості квітів.
  • Прати це постільна білизна бажано в режимі делікатного прання, з щадним віджиманням на рівні 600 - 700 оборотів. Це дозволить і досить віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  • Сушити такий комплект краще на свіжому повітрі в розправленому вигляді, але також можна і на батареї, якщо погода на вулиці не дозволяє. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  • Гладить постільна білизна з сатину бажано не сильно розжареною праскою. Також ви можете і не гладити його зовсім, від цього він не стане менш привабливим.
  • Зберігати постільна білизна рекомендуємо в добре провітрюваному і сухому приміщенні

Купити комплект постільної білизни TAC DISNEY My Little Pony Sweet Dream за доступною ціною в Україні, можна оптом і в роздріб в нашому спеціалізованому магазині.

в асортименті інтернет-магазину Sweet Home кожен покупець може знайти широкий вибір постільної білизна і домашнього текстилю, від відомих турецьких виробників. У нас завжди можна купити подушки, ковдри, рушники, простирадла, наволочки, покривала і пледи високої якості і інший текстиль для дому.

Доставку здійснюємо по всій території України, в будь-яке місто і населений пункт, практично будь-якої транспортної компанією, крім Укрпошти.

Деталі товару
21651

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Постельное белье Cotton Box MODE LİNE MEGAN BEJ
rating 0 відгуків
1 358,00 грн
Пропонуємо Вам порадувати себе і своїх близьких красивим постільною білизною Cotton Box MODE LİNE MEGAN BEJ від турецького виробника. Мяка тканина ранфорс має високу якість, щільність і незабутню мякість. Сон і...
Комплект постільної білизни Bella Dona сатин Клеопатра
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Яскравий і ефектний комплект постільної білизни для створення особливої обстановки в спальні. Якщо Ви бажаєте підкреслити свою індивідуальність, один із способів - створення понад яскравого акценту в інтерєрі. Сатин...
komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-maxwell
rating 0 відгуків
0,00 грн
Красиві квіти і орнамент прикрашають комплект постільної білизни Tivolyo Home Maxwell зроблений відомим турецьким виробником з мякого турецького сатину. Теплий відтінок доповнить інтерєр будь-якої спальні, мякий...
КПБ Laura Bella 3D ranfors bebek
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудові комплекти дитячої постільної білизни Laura Bella 3D bebek з різноманітними сюжетами на будь-який смак. Малюнки з зайчиками, кошенятами, ведмедиками, песик і на новорічну тему не залишать Вашого малюка...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти