Артикул:
21539

Постільна білизна Cotton Box MASCULINE PABLO

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 72 бали. Ваш кошик буде загальним 72 бали який можна перетворити на ваучер на 72,00 грн.

1 448,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Розмір євро:

Простирадло 240 x 260 см - 1 шт
Підковдра (і) 200 x 220 см - 1 шт
Наволочка (і) 50 x 70 - 2 шт

Розмір полуторний: Підковдра 160х220

Простирадло 160х240

Наволочки 50х70,1 шт.

Комплект постільної білизни Cotton Box MASCULINE PABLO від іменитого турецького виробника з високою репутацією. Білизна пошито з ранфорса, до складу якого входить 100% бавовна. Текстиль виготовляється на новітньому обладнанні з використанням останніх розробок і відповідає високим стандартам європейської якості. Оригінальний дизайн білизни припаде до душі активним і сучасним людям. Текстиль органічно поєднує в собі принт у вигляді великої клітини, рослинний візерунок і імітацію джинсового поверхні. Переважним в оформленні є синій колір. Комплектується в подарунковій упаковці від виробника.

Ранфорс - це нова розробка фахівців текстильної промисловості. Бавовняна тканина володіє поліпшеними експлуатаційними характеристиками і здатна задовольнити найвибагливіших покупців. Тканина високої щільності отримують шляхом переплетення скручених бавовняних ниток. Завдяки такому способу обробки волокон, поверхня білизни виходить мякою і ніжною при цьому текстиль міцний і зносостійкий.

Виріб є повністю безпечним і гіпоалергенним, не викликає подразнень навіть на самій чутливій шкірі. Головною особливістю ранфорса вважається його здатність підтримувати оптимальний тепловий баланс. У жарку пору року поверхня порадує приємною прохолодою, а взимку огорне теплом і подарує затишок. Текстиль володіє високою гігроскопічністю і повітропроникністю. Білизна не накопичує статичну електрику, що позитивно відбивається на всьому організмі.

Виріб легко стирається і не завдасть особливого клопоту в догляді. Для прання рекомендується вода температурою 30 - 40 градусів, бажано використовувати неагресивні миючі засоби без відбілювачів і барвників. Текстиль швидко сохне в природних умовах, зберігаючи свою форму, колір і привабливість. Поверхня залишається рівною і рідко потребує прасування, що значно спрощує домашня праця домогосподаркам.

Чудовий комплект можна купити в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб за демократичними цінами. Це прекрасний вибір в власний будинок і хороший варіант подарунка для друзів і родичів. Текстиль не має термінів придатності і завжди стане в нагоді в побуті. Презент можна піднести абсолютно всім і з будь-якого приводу, будь то Ювілей Новий рік або День народження. Виріб буде довгі роки радувати високою якістю і своєю практичністю.

Деталі товару
21539

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Постільна білизна Tac saten Carmen
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
2 935,22 грн 3 026,00 грн
Постільна білизна "Кармен" - відмінний вибір для атмосфери любові і романтики! Шикарна забарвлення для активних, сильних і пристрасних натур. Підодіяльник прикрашений бутонами троянд, однотонна простирадло без...
Комплект постільної білизни VALERON CROCODILE
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Шикарний комплект постільної білизни VALERON CROCODILE з сатину чудової якості сподобається найвибагливішим покупцям. Виконано з натурального 100% єгипетської бавовни, міцного, мякого, повітряного, з приголомшливим...
Постельное белье Cotton Box Brode Lace
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудовий білий комплект постільної білизни з мякого сатину, прикрашений чудовим мереживом і зроблений відомим турецьким виробника. Мяка бавовняна основа дозволить Вам отримати незабутнє задоволення від сну і відпочинку...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти