Артикул:
21538

Постільна білизна Cotton Box MASCULINE SILVIO

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 72 бали. Ваш кошик буде загальним 72 бали який можна перетворити на ваучер на 72,00 грн.

1 448,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Розмір євро:

Простирадло 240 x 260 см - 1 шт
Підковдра (і) 200 x 220 см - 1 шт
Наволочка (і) 50 x 70 - 2 шт

Розмір полуторний: Підковдра 160х220

Простирадло 160х240

Наволочки 50х70,1 шт.

Комплект постільної білизни Cotton Box MASCULINE SILVIO з 100% натуральної бавовни. Турецький виробник славиться високою якістю своєї продукції і модними дизайнерськими рішеннями в оформленні. Пропонований текстиль пошитий з нової тканини - ранфорс. Малюнок нанесений з використанням високоякісних екологічно чистих барвників. Білизна пошито з тканин компаньйонів, простирадло однотонна бежевого кольору. Підодіяльник і наволочки виконані в синьому кольорі. Принт в крупну клітку поєднується з традиційним східним орнаментом. Виріб виглядає дуже оригінально і незвично, стане яскравою прикрасою інтерєру спальні і підкреслить індивідуальність свого власника. Білизна акуратно складено в презентабельну упаковку.

Високоякісний текстиль з натуральних матеріалів забезпечить максимально комфортні умови для приємного проведення часу. Ранфорс - це новий різновид бавовняної тканини, яка характеризується високою щільністю і міцністю. На дотик білизна мякенька і гладеньке, такий ефект досягається завдяки використанню у виробництві спеціально оброблених бавовняних волокон. Бавовна додатково очищається, а потім тонкі нитки скручую між собою для додання їм міцності. Продукція гіпоалергенна й безпечна для щоденного використання.

Поверхность володіє високою гігроскопічністю, що виділяється тілом волога буде швидко вбиратися і виводиться назовні. Пориста структура бавовни вільно пропускає повітря, таким чином, підтримує оптимальний тепловий баланс, а шкіра в повній мірі насичується киснем. Взимку текстиль огорне турботою і подарує тепло, а влітку порадує свіжістю і легкої прохолодою. Благотворно позначається на роботі серцево - судинної і нервової системи то, що текстиль не накопичує статичну електрику.

Постільна білизна з ранфорса славиться своєю міцністю і зносостійкістю, навіть після 300 циклів машинного прання виріб збереже свій колір, форму і корисні властивості. Рекомендована температура води для прання становить 30-40 градусів, сушити виріб слід в распрямления вигляді при природних умовах. Текстиль швидко сохне і не боїться впливу сонячного світла. Поверхня постільної легко прасується і не мнеться під час використання.

Придбати практичне і красива постільна білизна можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Демократичні ціни приємно порадують і зроблять покупку ще більш вигідною. Пропонована модель ідеально підійде для власного користування, а так само послужить прекрасним варіантом подарунка для родичів і друзів. Комплект білизни можна піднести на будь-яке свято або урочистий випадок, такий презент відрізняється своєю універсальністю і затребуваністю.

Деталі товару
21538

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
КПБ Love You сатин
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Гарний білий кошеня в білосніжних квітках фруктового дерева прикрасить Вашу ліжко і наповнить інтерєр спальні яскравими фарбами. Мяка сатинова тканина подарує Вам чудовий сон і відпочинок, чудова якість постільної...
Комплект постільної білизни Cestepe bamboo
Встигни купити за знижкою
3 781,65 грн 4 449,00 грн
Чудове постільна білизна високої щільності на основі бамбукового волокна подарує Вам чудову мякість тканини і прикрасить інтерєр Вашої спальні оригінальними дизайнерськими рішеннями. Турецький виробник Cestepe подбав...
КПБ Love You сатин
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити красиву постільну білизну з мякого сатину - подарувати чудовий настрій близьким і наповнити Вашу спальню романтикою. Білий і чорний колір в поєднанні з червоними трояндами створюють незабутнє враження, а мяка...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти