Артикул:
21537

Постільна білизна Cotton Box MASCULINE RAMOS

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 72 бали. Ваш кошик буде загальним 72 бали який можна перетворити на ваучер на 72,00 грн.

1 448,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Розмір євро:

Простирадло 240 x 260 см - 1 шт
Підковдра (і) 200 x 220 см - 1 шт
Наволочка (і) 50 x 70 - 2 шт

Розмір полуторний: Підковдра 160х220

Простирадло 160х240

Наволочки 50х70,1 шт.

Постільна білизна Cotton Box MASCULINE RAMOS характеризується високою якістю і доступною ціною. Турецький виробник широко відомий на європейському ринку і користується великою популярністю. До складу продукції входить 100% бавовна Егейського походження, тканину виконання - ранфорс. Дизайн білизни виконаний в сучасному кежуал стилі. Білизна в сіро - білій колірній гамі пошито з тканин компаньйонів. Простирадло однотонна з сірого матеріалу, а підодіяльник і наволочки в велику чорно - білу клітинку. Текстиль виглядає дуже органічно і привабливо. Чи стане справжнім фарбуванням інтерєру спальні і ідеально підійде для активних людей. Поставляється в подарунковій упаковці від виробника.

Комфортний і здоровий сон - це запорука бадьорості і гарного самопочуття. Пропоноване постільна білизна допоможе створити максимально комфортні умови для відпочинку. Натуральний текстиль не викликає подразнень і алергічних реакцій. Білизна не накопичує статичну електрику. Поверхня має високу гігроскопічність і повітропроникність. Що виділяється тілом волога швидко абсорбується і виводиться назовні. Шкіра вільно дихає і насичується киснем, підтримується оптимальний температурний баланс. Не залежно від пори року, білизна подарує максимально приємні відчуття. У жарку пору року поверхня порадує легкої прохолодою, а взимку допоможе зігрітися.

По суті ранфорс є поліпшеним варіантом бязі, його відмінною рисою є більш щільне переплетення спеціально оброблених бавовняних волокон. Тонкі нитки скручують між собою для додання їм міцності. Таким чином, міцність тканини підвищується, при цьому поверхня стає більш мякою і ніжною. Постільна білизна з ранфорса красиво драпірується і не мнеться під час використання. Постіль завжди буде мати бездоганний вигляд.

Текстиль з ранфорса можна прати в пральній машині при температурі води 30-40 градусів. Бажано використовувати мякі миючі засоби без відбілювачів і барвників. Сушити виріб слід при природних умовах, попередньо добре розпрямивши поверхню. Білизна характеризується високою зносостійкістю і довговічністю. Текстиль зберігає свою привабливість форму і колір протягом довгих років експлуатації. Поверхня залишається рівною і гладенькою, на ній не зявляються катишки.

Гарний і практичний комплект постільної білизни можна купити оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Текстиль стане прекрасним вибором для людей, цінують зручність і комфорт в повсякденному житті. Виріб можна піднести як подарунок для друзів і родичів. Презент як постільної білизни відрізняється своєю універсальністю і затребуваністю. Текстиль знадобиться в кожному будинку і порадує своєю високою якістю.

Деталі товару
21537

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни ARYA друкований сатин 3D Exclusive Katie Natural
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Ексклюзивний комплект постільної білизни ARYA 3D Exclusive Katie Natural призначений для тих людей, які хочуть відчути зєднання з природою навіть у себе в будинку. Він виготовлений з якісного і міцного сатину....
Комплект постільної білизни Arya Сатин Fashıon Anacleto
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Модний і оригінальний комплект постільної білизни від турецького виробника Arya прикрасить стильну спальню. Купити таке постільна білизна - подарувати комфортний відпочинок взимку і влітку. Сатин міцний, приємний на...
Комплект постельного белья TAC PERCALE  SIMONE
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Дивовижний постільний комплект з перкаля турецького виробництва Tac Percale Simone приємно дивує. Різнобарвний асиметричний малюнок відмінно виглядатиме у Вашій спальній кімнаті. Мяка сяюча тканина відрізняється...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти