Артикул:
21534

Постільна білизна Cotton Box Candy Rita gri

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис
Комплектація розміру "Євро"
Простирадло 240 x 260 см - 1 шт
Підковдра (і) 200 x 220 см - 1 шт
Наволочка (і) 50 x 70 2 шт

Комплект постільної білизни Cotton Box Candy Rita gri від відомої турецької торгової марки, яка широко популярна на європейському ринку. Текстиль відповідає міжнародним стандартам якості і безпеки. До складу продукції входить 100% натуральна бавовна, тканина виконання - ранфорс. Білизна пошито з тканин компаньйонів в відтінках сірого кольору. Постинь і наволочки виконані в одному стилі, підодіяльник сірий, прикрашений кумедними китицями. Незвичайна обробка надає виробу неповторний шарм і пікантність. Текстиль стане прикрасою будь-якого інтерєру. Комплектується в подарункову коробку з картону від виробника.

Поряд з іншими постільними речами постільна білизна грає важливу роль в створенні зручних умов для міцного і здорового сну. Пропонований текстиль виготовлений з нового матеріалу - ранфорс, який має прекрасні споживчими властивостями. Натуральний склад білизни не викликає алергії і подразнень, це дуже важливо, адже білизна має прямий тривалий контакт зі шкірою. Текстиль не накопичує статичну електрику - це дає серцево - судинної і нервової системи розслабитися під час сну.

Щільність ранфорса в рази перевищує щільність бязі і льону, при цьому поверхня дивно мяка і ніжна на дотик. Такий ефект досягається завдяки використанню скручених бавовняних ниток у виробництві. Білизна красиво драпірується і не мнеться. Текстиль володіє високою гігроскопічністю і повітропроникністю. Не залежно від температури навколишнього середовища, білизна сприятиме правильній терморегуляції. У жарку пору року поверхня порадує легкої прохолодою, а зимової ночі допоможе зігрітися і утримати тепло.

Тканина характеризується зносостійкістю і міцністю, легко піддається пранню. Навіть після 300 циклів машинного прання виріб збереже свій привабливий зовнішній вигляд, форму і корисні якості. Рекомендується використовувати неагресивні миючі засоби, температура води повинна становити 30-40 градусів. Текстиль швидко сохне в природних умовах і легко прасується.

Купити чудовий комплект можна за доступними цінами в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Модель стане прекрасним вибором для власного користування і послужить дорогим подарунком для друзів і родичів. Такий презент відрізняється своєю універсальністю і затребуваністю, його можна піднести з будь-якого приводу і нагоди. Текстиль в нагоді в кожному будинку і буде активно використовуватися, нагадуючи своєму власникові про турботу і чудовому смаку свого дарувальника.

Деталі товару
21534

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Love You  Страйп  Т.ФИОЛЕТ 28
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити яскравий комплект постільної білизни Love You Страйп фіолетового кольору - принести радість і комфортний сон на довгі роки. Зроблений з міцного і мякого сатину, прикрашений витонченими жакардовими смугами,...
Комплект постельного белья HOBBY ранфорс Mirage
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити комплект постільної білизни HOBBY ранфорс Destina - перетворити Вашу спальню, створити теплу і затишну атмосферу. Виконано в червоному кольору з натуральної бавовняної тканини, мякою, ніжною і міцною. Витримує...
Комплект постельного белья жаккард с кружевной каймой,TF B 0014
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
До вашої уваги пропонуємо гарний комплект постільної білизни від турецького виробника, який, безсумнівно, стане кращим доповненням інтерєру вашої спальні. Зроблений з сатину він подарує вам найприємніші відчуття від...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти