Артикул:
21533

Постільна білизна Cotton Box Candy Rita pudra

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис
Комплектація розміру "Євро"
Простирадло 240 x 260 см - 1 шт
Підковдра (і) 200 x 220 см - 1 шт
Наволочка (і) 50 x 70 2 шт

Комплект постільної білизни Cotton Box Candy Rita pudra від популярної торгової марки родом з Туреччини. Продукція славиться високою якістю і користується великою популярністю на європейському ринку. До складу виробу входить 100% натуральне бавовняне волокно. Тканина виконання - ранфорс. Спокійний і лаконічний дизайн білизни підійде всім спальнях, простирадло і наволочки з абстрактним ніжним малюнком в біло сірій кольоровій гамі. Підодіяльник однотонний рожевого кольору з обробкою у вигляді акуратних пензликів. Текстиль виглядає дуже оригінально і вишукано, стане гармонійним доповненням будь-якого інтерєру. Комплектується в красиву подарункову коробку з картону від виробника.

Сон значущий для життєдіяльності кожної людини, важливо забезпечити максимально комфортні умови для відпочинку. Натуральне постільна білизна з нового матеріалу - ранфор, здатне задовольнити найвимогливіших покупців. Матеріал характеризується високою щільністю переплетення скручених бавовняних ниток. Текстиль міцний і зносостійкий, при цьому поверхня мяка і ніжна на дотик, подарує тільки приємні тактильні відчуття. Виріб не викликає алергічних реакцій і не накопичує статичну електрику, що позитивно відбивається на всьому організмі.

Текстиль володіє високою гігроскопічністю, що виділяється тілом волога швидко вбирається і виводиться назовні. Поверхня вільно пропускає повітря, дозволяючи шкірі дихати і насичуватися киснем. Білизна з ранфорса славиться своєю здатністю підлаштовуватися під навколишнє середовище. У спеку виріб порадує приємною прохолодою, а в холод допоможе зігрітися.

Постільна легко переносить часті машинні прання, зберігаючи свою привабливість і фізичні характеристики. Для прання рекомендується використовувати неагресивні миючі засоби, які не містять відбілювачів і барвників. Температура води повинна становити 30-40 градусів. Сушити виріб слід при природних умовах в добре провітрюваному місці , попередньо розпрямивши поверхню. Виріб легко прасується і не мнеться під час використання.

Купити прекрасне постільна білизна за доступними цінами можна оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Текстиль стане прекрасним вибором і вигідною покупкою в власний будинок. Слід сказати, що це універсальний і затребуваний подарунок. Виріб можна подарувати друзям і родичам по будь-якого приводу і нагоди, будь то День народження, Новий рік або Ювілей. Комплект постільної білизни в нагоді в кожному будинку і точно буде активно використовуватися, даруючи комфорт і радість.

Деталі товару
21533

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Love You Детский-ясли  cr 481
rating 0 відгуків
1 291,00 грн
Ніжно-рожевий комплект постільної білизни від відомого виробника домашнього текстилю Love You з Туреччини створений спеціально для самих маленьких дітей. Малюки оцінять не лише гарні ілюстрації, але і мякість...
КПБ Tirotex прошва бязь
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Постільна білизна Tirotex в асортименті виконано з високоякісного бавовняного матеріалу - бязі понесе Вас в країну снів в комфорті і теплі. Комплект постільної білизни декорований прошва по окантовці. Вишивка...
Микрофибра 3D, КПБ   Акцент BV M 0064 Eu
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Прекрасний комплект постільної білизни Ранок із зображенням пари, що спостерігає світанок Вам сподобається. Мяка і ніжна мікрофібра з 3D ефектом надає малюнку з квітів глибини і реалістичності. Виробник подбав про...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти