Артикул:
21366

Постільна білизна Cotton Box Candy Rita mint

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис
Комплектація розміру "Євро"
Простирадло 240 x 260 см - 1 шт
Підковдра (і) 200 x 220 см - 1 шт
Наволочка (і) 50 x 70 2 шт

Комплект постільної білизни Cotton Box Candy Rita mint від популярного турецького виробника, який користується великим попитом на європейському ринку. До складу продукції входить натуральний 100% бавовна Егейського походження. Тканина виконання - ранфорс. Дизайн білизни оформлений в стилі модерн, простирадло і наволочки сірого кольору, а підодіяльник модного ментолової кольору, прикрашений пензликами по краю . Текстиль органічно впишеться в будь-який інтерєр і стане його гармонійним доповненням. Поставляється в подарунковій коробці від виробника.

Натуральне постільна білизна здатна забезпечити максимально комфортні умови для сну і відпочинку. Текстиль відповідає міжнародний стандартам якості і безпеки. Ранфорс - є поліпшеним варіантом бязі, тканину дуже щільна і міцна. Поверхня характеризується мякістю і ніжністю, білизна легке і повітряне, при цьому зносостійке. Виріб не мнеться під час використання і красиво драпірується. Постіль завжди буде мати бездоганний зовнішній вигляд.

Натуральний склад без сторонніх домішок і добавок гарантує гіпоалергенність, текстиль не викликає подразнень, навіть на чутливій шкірі. Білизна має високу гігроскопічність, поверхня здатна швидко поглинати і виводити вологу. Пориста структура бавовни добре пропускає повітря, дозволяючи шкірі в повній мірі насичуватися киснем. Ранфорс славиться своєю здатністю підлаштовуватися під навколишнє середовище. У спеку білизна порадує приємною прохолодою, а взимку допоможе зігрітися. Виріб не накопичує статичну електрику і пил, що благотворно впливає на серцево - судинну систему і весь організм в цілому.

Текстиль простий в побуті і не вимагає спеціального догляду. Для підтримки чистоти і гігієнічності досить машинного чи ручного прання, при температурі води 30-40 градусів. Рекомендується використовувати неагресивні миючі засоби, що не містять відбілювачів і барвників. Сушити білизну потрібно при природних умовах в провітрюваному місці, попередньо розпрямивши поверхню. Виріб можна гладити праскою зі зворотного боку.

Придбати чудовий текстиль високої якості за доступними цінами, можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Комплект постільної білизни послужить універсальним подарунком для друзів і родичів. Виріб не виходить з моди і завжди актуально, білизну можна піднести з будь-якого приводу і нагоди: будь то День народження, Новий рік або Ювілей.

Деталі товару
21366

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни Hobby Bamboo Diamond Stripe 200 * 220/4 * 50 * 70
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудове постільна білизна з бамбукового волокна від турецького виробника торгової марки Hobby Diamond Stripe - чудовий подарунок, як для себе улюбленої, так і для своїх близьких і рідних. Чудовий сатин порадує вас...
komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-emma-rose
rating 0 відгуків
4 871,00 грн
Комплект постільної білизни Tivolyo Home EMMA ROSE зроблений з красивого рожевого сатину і прикрашений великими яскравими квітами, що безсумнівно подарує Вам гарний настрій. Якісний сатин має приємну мякість і...
Комплект постельного белья + покрывало Gelin Home  EBRU BEJ
rating 0 відгуків
23 701,00 грн
КПБ + покривало Gelin Home EBRU BEJ зроблений зі стовідсоткового бавовни. Технологія тканини - сатин і велюр високої щільності. У комплект входить підодіяльник, простирадло, наволочка з мереживом, покривало велюр,...
Комплект постільної білизни Love You сатин "Чері"
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Набір постільної білизни Love You сатин "Чері" стане чудовою прикрасою Вашої спальні! Комплект виконаний в червоно-білих тонах, прикрашений фотозображенням стиглої вишні, падаючої в воду. Зворотний бік...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти