Артикул:
21288

Білизна постільна дитяча KRISTAL Hug me kirmizi

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 33 бали. Ваш кошик буде загальним 33 бали який можна перетворити на ваучер на 33,00 грн.

672,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Простирадло 100 х 150

Підковдра 100 х 150

Наволочка 35 х 45 х 1

Наволочка 45 х 45 х 1

Комплект постільної білизни в дитяче ліжечко KRISTAL Hug me kirmizi з натурального 100% бавовни, ідеально поєднує в собі доступність і висока якість. Тканина виконання - ранфорс, малюнок нанесений набивним способом за допомогою цифрових технологій. Турецький виробник дорожить своєю репутацією і ретельно контролює весь процес виробництва. Постільна рожевого кольору прикрашено кумедними малюнками улюблених дитячих іграшок і веселого карапуза в центрі. Текстиль сприятиме розвитку мислення і фантазії у дитини, стане справжньою окрасою дитячої. Поставляється в подарунковій упаковці з фірмовим логотипом.

Мяке і ніжна постільна білизна з ранфорса допоможе створити максимально комфортні умови для дитячого сну і відпочинку. Текстиль характеризується високою гігроскопічністю і повітропроникністю. Що виділяється тілом волога швидко вбирається і виводиться назовні. Шкіра вільно дихає насичуючись киснем, це виключає виникнення парникового ефекту. Поверхня антистатична і гіпоалергенна, вони не волає подразнень на ніжній дитячій шкірі. Завдяки правильній терморегуляції, взимку білизна допоможе зігрітися і утримати тепло, а спекотним літом порадує приємною прохолодою.

Ранфорс по щільності в рази перевищує бязь і льон, матеріал дуже міцний і довговічний. При цьому тканина легка і повітряна, по відчуттях більше нагадує поплін. Такий ефект досягається завдяки використанню у виробництві сильно скручені бавовняні нитки. Білизна красиво драпірується і не мнеться під час використання. Постіль завжди буде виглядати охайно і свіжо.

Текстиль простий у використанні і добре переносить часті машинні прання, що особливо актуально, адже маленькі дітки часто брудняться. Навіть після 300 прань білизна збереже свій привабливий зовнішній вигляд і корисні якості. Рекомендована температура води становить 30-40 градусів, краще використовувати мякі миючі засоби. Виріб швидко сохне в природних умовах, не боїться сонячного світла. При необхідності білизну можна пропрасувати зі зворотної сторони.

Дитяча постільна білизна, за демократичними цінами, можна купити оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Текстиль відповідає високим європейським стандартам якості і безпеки. Це прекрасний вибір для власної дитини і відмінний варіант в якості подарунка. Презент відрізняється своєю універсальністю, його можна піднести з будь-якого приводу молодим батькам і їх малюкові. Текстиль точно стане в нагоді і буде приносити приємні відчуття і емоції дитині.

Деталі товару
21288

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постельного белья Altinbasak
SALE
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
1 323,70 грн 1 891,00 грн
Розкішні комплекти постільної білизни з ранфорса Altinbasak , з унікальним дизайном і благородними, природними квітами, подарують неймовірну мякість під час відпочинку. Постільна білизна з ранфорса міцне, гладке,...
Комплект постільної білизни Bella Dona сатин 3D B 0055
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Ще одне чудове 3D постільна білизна Bella Dona від турецького виробника, яке прикрашає яскравий рожевий квітка орхідеї, що додає йому більшої привабливості. Комплект виконаний з сатину високої якості, що неодмінно...
Комплект постільної білизни Tivolyo Home Mimosa Lila
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Ще один цікавий комплект постільної білизни Tivolyo Home Mimosa Lila від турецького виробника. Зроблено комплект з мякою і міцною тканини ранфорс, що забезпечує максимально приємні відчуття від сну і відпочинку....
Комплект постільної білизни Arya Сатин Angel White
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Романтичне постільна білизна Arya Angel White з букетами троянд на білому тлі прекрасно підійде в якості подарунка для молодої пари або молодят. Найвища якість сатину забезпечить комфортний сон і затишний...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти