Артикул:
21287

Білизна постільна дитяча KRISTAL Hug me mavi

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 33 бали. Ваш кошик буде загальним 33 бали який можна перетворити на ваучер на 33,00 грн.

672,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Простирадло 100 х 150

Підковдра 100 х 150

Наволочка 35 х 45 х 1

Наволочка 45 х 45 х 1

Комплект дитячої постільної білизни KRISTAL Hug me mavi для хлопчика, від надійного турецького виробника. Виріб на 100% складається з високоякісного Егейського бавовни. Тканина виконання - ранфорс, малюнок нанесений набивним способом. Гарний дизайн білизни припаде до душі малюкам та їхнім батькам. Основними в оформленні, є білий і синій колір. Поверхня прикрашена веселим карапузом і улюбленими дитячими іграшками. Забавні картинки захоплять дитини і будуть стимулювати розвиток його уяви. Текстиль стане справжньою окрасою дитячої кімнати. Поставляється у фірмовій подарунковій упаковці.

Немовлята більшу частину часу спить або не спить лежачи в своєму ліжечку. Важливо створити максимально комфортні умови для приємного проведення часу і спокійного сну. Пропоноване постільна білизна відповідає високим критеріям якості та безпеки, здатне задовольнити найвимогливіших покупців.

Ранфорс - це новий різновид бавовняної тканини з високою щільністю переплетення сильно скручених ниток. Завдяки такому способу виробництва, тканина набуває свої дивовижні властивості. Матеріал міцний і зносостійкий, при цьому поверхня мяка і ніжна на дотик. Текстиль красиво лягати на ліжко і не мнеться під час використання.

Пориста структура бавовни вільно пропускає повітря, шкіра насичується киснем, це сприяє правильної регенерації клітин. Виключається поява парникового ефекту. Поверхня швидко вбирає вологу і відводить її назовні, при цьому зберігається відчуття сухості. Текстиль анти статичний і не викликає алергічних реакцій та подразнень на шкірі. Білизна з ранфорса підійде для всесезонного використання, в холодну пору року виріб огорне теплом, а в спеку подарує свіжість.

Виріб можна прати в пральній машині при температурі води 30-40 градусів. Рекомендується використовувати неагресивні миючі засоби. Текстиль швидко сохне в природних умовах і не боїться сонячних променів. При необхідності поверхню можна пропрасувати зі зворотної сторони.

Купити чудовий комплект постільної білизни для хлопчика можна оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Модель стане прекрасним вибором для власної дитини і послужить універсальним подарунком для дітей родичів і друзів. Презент завжди актуальний і точно в нагоді в побуті. Високоякісна білизна принесе тільки позитивні емоції і приємні відчуття.

Деталі товару
21287

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постельного белья TAC DISNEY CARS RACING
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Яскравий і веселий дитячий комплект постільної білизни Tac Disney Cars Racing підніме настрій Вам і Вашій дитині. Захоплюючий малюнок диснеївських персонажів мультфільму "Машинки" сподобається хлопчикові. Комплект...
Комплект в дитяче ліжечко Bella Donna
rating 0 відгуків
3 654,00 грн
Ще один чудовий комплект в дитяче ліжечко від турецької торгової марки Bella Donna. Комплект відмінно виконаний з якісного мякого бавовняного волокна, щоб Ваша дитина насолоджувався спокійним і ніжним сном. Постільна...
Постельное белье Cotton Box MODE LİNE SPRİNG FUSYA
rating 0 відгуків
1 358,00 грн
Постільна білизна Cotton Box MODE LİNE SPRİNG FUSYA виглядає легким і по весняному свіжим, то що потрібно для гарного настрою на весь день. У цьому комплекті поєднуються гарний дизайн і чудова мякість ранфорса, що...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти