Артикул:
21285

Білизна постільна дитяча KRISTAL Happy baby pembe

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

товар, доступний з різними опціями 0 од.
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Простирадло 100 х 150

Підковдра 100 х 150

Наволочка 35 х 45 х 1

Наволочка 45 х 45 х 1

Дитяча постільна білизна KRISTAL Happy baby pembe для дівчинки від провідного турецького виробника домашнього текстилю. Торгова марка широко відома на європейському ринку і користується великим попитом. До складу виробу входить 100% натуральне бавовняне волокно. Тканина виконання - ранфорс. Текстиль відповідає встановленим санітарним нормам і високим стандартам якості. Малюнок нанесений набивним (друкованим) способом з використанням безпечних екологічно чистих барвників. Постільна в відтінках рожевого кольору прикрашено кумедними картинками, які захоплять і порадують дитину. У центрі композиції веселий карапуз, який оточений улюбленими дитячими іграшками. Поставляється у фірмовій подарунковій упаковці.

Ранфорс - це новий матеріал з дуже ніжною та мякою поверхнею, при цьому тканина дуже щільна і міцна. Для виготовлення матеріалу використовують спеціально оброблені бавовняні волокна, які скручують для додання їм міцності. Виріб не викликає алергічних реакцій та подразнень, рекомендовано для щоденного використання самими маленькими дітками. Текстиль не мнеться під час використання і рівно лягає на поверхню без складок і заломів.

Постільна білизна з ранфорса здатне підлаштовуватися під навколишнє температуру і підтримувати індивідуальний тепловий баланс. У жарку пору року вони не буде парити і порадує свіжістю, а взимку допоможе зігрітися. Текстиль характеризується добру гігроскопічність та повітропроникністю. Виріб не накопичує статичну електрику.

Білизна не вимагає спеціального догляду, для підтримки чистоти і гігієнічності досить машиною або ручного прання, при температурі води 30-40 градусів. Навіть найскладніші забруднення легко відпираються це дуже актуально, адже маленькі дітки часто брудняться. Для прання бажано використовувати неагресивні миючі засоби, сушити білизну потрібно при природних умовах в провітрюваному місці. При необхідності поверхню можна пропрасувати праскою зі зворотного боку.

Купити чудовий комплект постільної білизни для дитячого ліжечка можна за доступними цінами в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Модель стане прекрасним вибором для своєї дитини, подарує ніжність і затишок. Батьки можуть бути спокійні за безпеку і комфорт свого малюка. Текстиль, це чудовий варіант універсального подарунка, його можна подарувати за будь-що і приводу. Білизна точно стати в нагоді і буде активно використовуватися.

Деталі товару
21285

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Постельное белье Love You сатин лайт FL 29
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Представляємо неймовірно ніжний комплект постільної білизни Love You FL 29 від іменитого виробника текстильної промисловості з Туреччини. Компанія використала для пошиття кращу сатинову тканину, яка чудово підходить...
Комплект постільної білизни Love You квітня
rating 0 відгуків
2 617,00 грн
Постільна білизна Love You квітня виглядає оригінально і свіжо. Обємний малюнок притягує до себе погляд, розкішні тюльпани виглядають чудово. У комплекті використовується сатин високої якості з натуральної бавовни....
Комплект постільної білизни Pierre Cardin Aja gri
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити новий, ексклюзивний і якісно виконаний комплект постільної білизни Pierre Cardin Aja gri від турецького виробника - отримати нові відчуття від сну і відпочинку. Дрібні ланки ланцюжків, леопардовий забарвлення...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти