Артикул:
21271

Постільна білизна KRISTAL Alanis kirmizi

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочки - 50 х 70 х 2

Комплект постільної білизни KRISTAL Alanis kirmizi виготовлений з 100% натурального екологічно чистого бавовняного волокна егейського походження. Тканина виконання - ранфорс. Турецький виробник ретельно стежить за кожним етапом виробництва, і славиться високою якістю своєї продукції. Модель пошита з тканин компаньйонів, простирадло виконана в насиченому червоному кольорі. Наволочки і підодіяльник - білосніжні, поверхня прикрашена пишними трояндами червоного і рожевого кольору. Білизна виглядає оригінально і привабливо, здатне оживити інтерєр і привнести нові фарб. Набір акуратно упакований в подарункову упаковку з фірмовим логотипом.

Сон важлива частина життя кожної людини, його якість впливає на здоровя і активність людини. Пропоноване постільна білизна допоможе забезпечити гігієнічні і зручні умови для відпочинку. Рнафорс зявився на ринку текстильної промисловості зовсім недавно і є новітньою розробкою фахівців. Натуральна тканина характеризується високою щільністю і зносостійкістю. Білизна легке і повітряне, з приємною ніжною і гладенькою поверхнею. Для виготовлення матеріалу використовують тонкі довгі бавовняні волокна, які потім сильно скручують в одну нитку.

Склад вироби є повністю безпечним і гіпоалергенним. Білизна не накопичує статичну електрику і має прекрасні експлуатаційними якостями. Текстиль не мнеться під час використання і чудово драпірується. Поверхня має високу гігроскопічність і повітропроникність. Виріб буде освіжати в жарку пору року, і огортати теплом холодною зимою.

Текстиль не вимагає спеціального догляду, прати білизну рекомендується при температурі води 30-40 градусів. Перед першим використанням бажано прополоскати текстиль в холодній воді. Для продовження терміну експлуатації, слід прати виріб вивернувши навиворіт, з використанням неагресивних миючих засобів. Поверхня швидко висихає при природних умовах і легко прасується. Текстиль з ранфорса прослужить довгі роки, зберігши свій новий зовнішній вигляд форму і гладкість поверхні

Купити надійне і красива постільна білизна, можна за доступною ціною в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Комплект стане прекрасним вибором для власного користування і порадує всіх членів сімї. Текстиль обовязково потрібно подарувати родичам і друзям, адже це універсальний презент, який можна піднести з будь-якого приводу і нагоди. Білизна використовується повсякденно і точно в нагоді в кожному будинку.

Деталі товару
21271

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постельного белья Love You сатин CR 16077
rating 0 відгуків
3 201,00 грн
Купити комплект постільної білизни від відомого турецького виробника Love You - створити чудовий настрій і затишок у Вашій спальні. Виконано в оливковій кольорі, прикрашена рюшами і бантом. Зроблено з високоякісного...
Комплект постільної білизни Микрофибра 3D, Чорна перлина
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Гарний обємний 3D-малюнок чорної перлини чудово впишеться в інтерєр Вашої спальні. Мяка мікрофібра здивує своєю якістю, адже в такому комплекті використовується дуже щільне мікроволокно, а також мікрофібра вельми...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти