Артикул:
21122

Постільна білизна TAC DIGITAL SATEN Lotus

Немає балів за цей товар, оскільки знижка вже є.

Встигни купити за знижкою
3 831,50 грн 3 950,00 грн -3%
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Пропонуємо Вашій увазі чудове постільна білизна TAC DIGITAL SATEN Lotus від відомого турецького виробника TAC. Модель представлена в красивій лілового забарвлення і прикрашена великими квітами з красивим орнаментом оп контуру.

Цей чудовий спальний комплект виконаний з мякої і гладкої тканини сатин, на основі стовідсоткового бавовни, що принесе вам приємну мякість і комфорт під час сну і відпочинку на такій білизні. Тканина сатин стійка до зминання і пошкоджень, легко переносить часті прання, тому вироби з сатину дуже популярними серед покупців домашнього текстилю.

Гарно оформлений малюнок або композиція з різних квітів приємно радує своєю оригінальністю, безсумнівно, таке постільна стане прикрасою вашої спальні. Поєднання лілового, сірого і білого відтінків надає приємний ефект, викликаючи бажання прилягти і заснути після насиченого дня. У виробництві постільної білизни TAC використовуються тільки натуральні барвники, особлива технологія дозволяє їм глибоко вбиратися в волокна тканини, забезпечуючи насиченість малюнка і яскравість після безлічі прань.

Ви можете придбати постільну білизну TAC DIGITAL SATEN Lotus, в нашому спеціалізованому інтернет -магазин, за доступною ціною, як оптом, так і в роздріб. Ми завжди можемо запропонувати нашим покупцям широкий вибір текстилю для дому від відомих турецьких виробників і фабрик.

Зверніть увагу на розмір даної моделі, вона представлена в нашому каталозі в таких розмірах і комплектації:

полуторний

Підковдра - 160 х 220 см,

Простиня- 180 х 260 см,

Наволочка- 50 х 70 см - 2 шт.

ЄВРО

Підковдра - 200 х 220 см,

Простиня- 240 х 260 см,

Наволочка - 50 х 70 + 5 см - 2 шт .

Наволочка- 50 х 70 см - 2 шт.

СІМЕЙНИЙ

Підковдра - 160 х 220 см - 2 шт.

Простиня- 240 х 260 см,

Наволочка - 50 х 70 + 5 см - 2 шт.

Наволочка- 50 х 70 см - 2 шт.

ми впевнені, що сон і відпочинок на такому чудовому комплекті принесуть вам тільки хороші емоції і повноцінний відпочинок.

що стосується прання і прасування постільної білизни з сатину, то тут все просто. Дотримуйтеся рекомендацій виробника зазначених на етикетці.

  • Прати постільна білизна з сатину і інших бавовняних тканин, краще при температурі води не більше 30 градусів.
  • Використовуйте перевірені якісні порошки, для збереження мякості тканини і насиченості квітів.
  • Прати постільну білизну бажано в режимі делікатного прання, з щадним віджиманням на рівні 600 - 700 оборотів. Це дозволить і досить віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  • Сушити такий комплект бажано на свіжому повітрі в розправленому вигляді, але також можна і на батареї, якщо вона не сильно гаряча. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  • Гладить постільна з сатину бажано не сильно гарячою праскою. Також така білизна можна і не гладити зовсім, так як сатин вельми щільна тканина, тому стійка до деформації.
  • Зберігати постільна білизна рекомендуємо в добре провітрюваному і сухому приміщенні

Інтернет -магазин Sweet Home завжди готовий запропонувати для Вас і ваших близьких краща постільна білизна для приємного і комфортного відпочинку. Купити постільний комплект TAC DIGITAL SATEN Lotus можна оптом і в роздріб за найкращою і доступною ціною.

Ви завжди зможете придбати в нашому каталозі: подушки і ковдри, рушники, халати і інші махрові вироби, покривала і пледи високого якості від найвідоміших турецьких і українських виробників.

Наші менеджери готові допомогти з вибором моделі, розкажуть про умови оплати і підберуть зручну транспортну компанію, щоб ви якомога швидше могли отримати ваше замовлення.

Деталі товару
21122

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Склад
бавовна
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
Цифрові технології
Малюнок
набивний (друкований)
Упаковка
картонна упаковка від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни Love You сатин "Шипшина"
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Даний комплект стане чудовою прикрасою Вашої спальні! На лицьовій стороні підодіяльника на блідо - зеленому тлі зображено квіти шипшини. Зворотний бік підодіяльника і простирадло блідо - зеленого кольору з...
Постельное белье TAC  DISNEY Finding Dory movie
rating 0 відгуків
1 809,00 грн
Веселий дитячий постільний комплект від турецької фірми TAC Disney Finding Dory movie сподобається Вашій дитині. Яскравий привабливий друкованим малюнком з мульт- героїнею, рибкою Дорі, стане улюбленим предметом в...
Постельное белье TAC Delux saten LORCA
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
4 570,64 грн 4 712,00 грн
Чудовий комплект постільної білизни з сатину TAC DELUX SATEN LORCA від турецького виробника створить в спальні затишну та комфортну атмосферу. Зроблений в різних колірних варіантах з сатину високої якості він стане...
Комплект постельного белья TAC Ranforce ISTANBUL
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Представляємо Вам комплект постільної білизни Tac Ranforce Istanbul від відомої турецької марки. Постільна білизна з натуральної бавовни забезпечить для Вас приємний комфортний відпочинок і прекрасні сни. У наборі...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти