Артикул:
21100

Постільна білизна TAC normal saten Lucca mint

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Пропонуємо Вам чудове постільна білизна TAC normal saten Lucca mint від відомого турецького виробника. Модель представлена в чудовій забарвленням, красиві квіти на білому тлі прикрашають підодіяльник і наволочки, а простирадло і друга пара наволочок виконані в рожевому кольорі. Даний комплект зроблений з тканини сатин, на основі стовідсоткового бавовни, що забезпечить вам приємну мякість, зручність і комфорт під час сну і відпочинку.

Приємна забарвлення постільного комплекту легко прикрасить інтерєр вашої спальні. Поєднання мятних відтінків, буде виглядати доречно практично в будь-якій спальні, а красивий малюнок акцентує увагу і створює весняно настрій. Також така забарвлення підніме вам настрій, надихне на нові ідеї і подарує тільки найприємніші і красиві сновидіння. Сатинова тканина має легкий ефект шовковистості, це досягається завдяки особливій технології, що надає комплекту красивий перелив. При виробництві даної моделі постільної білизни використовуються натуральні барвники, які глибоко вбираються в волокна тканини, забезпечуючи яскравість і насиченість кольорів на довгі роки.

Постільна білизна TAC normal saten Lucca mint з мякого сатину за доступною ціною, Ви можете легко і просто в нашому спеціалізованому інтернет-магазині Sweet Home. Зручний каталог та форма замовлення, доступна ціна і широкий вибір виробів, дозволять вам заощадити час і гроші, щоб Ви могли порадувати себе і рідних якісним спальним комплектом. Ми завжди можемо запропонувати широкий вибір якісного турецького текстилю для дому від найвідоміших турецьких виробників.

Даний комплект білизни Lucca mint представлений в нашому каталозі в розмірі «Євро», і має стандартну комплектацію:

  • підодіяльник - 200 х 220 см,
  • простирадло - 230 х 260 см,
  • наволочка - 50 х 70 см - 2 шт.

Поширений розмір і комплектація стануть чудовою прикрасою для великому ліжку. Ми впевнені, що сон і відпочинок на такому ліжку принесуть вам тільки найкращі емоції і повноцінний відпочинок.

Рекомендації по догляду за постільною білизною з бавовняної тканини, гранично прості і зручні, вони також вказані на етикетці від виробника:

  1. Перш за все, прати постільну білизну з сатину, краще при температурі води не більше 30 градусів.
  2. Використовуйте перевірені якісні порошки, для збереження мякості тканини і насиченості квітів.
  3. Прати це постільна білизна бажано в режимі делікатного прання, з щадним віджиманням на рівні 600 - 700 оборотів. Це дозволить і досить віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  4. Сушити такий комплект бажано на свіжому повітрі в розправленому вигляді, але також можна в зимовий час і на батареї, якщо вона не сильно гаряча. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  5. Гладить спальний комплект з сатину бажано не сильно гарячою праскою. Також ви можете і не гладити його зовсім, так як сатин через свою щільності досить стійкий до деформації.

Інтернет-магазин Sweet Home пропонує краще постільна білизна турецького виробництва для Вас і ваших близьких. Купити комплект постільної білизни TAC normal saten Lucca mint можна оптом і в роздріб за доступною ціною тільки в нашому онлайн-каталозі.

Також тут Ви завжди зможете придбати подушки, ковдри, рушники для обличчя та банні рушники, покривала і пледи високої якості, представлені відомими турецькими виробниками і торговими марками.

Ми здійснюємо доставку по всій Україні, будь-транспортною компанією. Якщо є питання, тоді наші менеджери можуть допомогти Вам з вибором моделі, розкажуть про умови оплати і підберуть зручну транспортну компанію.

Деталі товару
21100

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постельного белья Love You сатин CR 16077
rating 0 відгуків
3 201,00 грн
Купити комплект постільної білизни від відомого турецького виробника Love You - створити чудовий настрій і затишок у Вашій спальні. Виконано в оливковій кольорі, прикрашена рюшами і бантом. Зроблено з високоякісного...
КПБ First Choice ranforce
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Комплект постільної білизни First Choice ranforce CORAL створений для тих людей, які люблять ніжні і непомітні відтінки тканини. Турецький виробник домашнього текстилю відповідає останнім модним трендам, тому малюнок...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти