Артикул:
21098

Постільна білизна TAC normal saten Lucca pudra

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 155 бали. Ваш кошик буде загальним 155 бали який можна перетворити на ваучер на 155,00 грн.

3 113,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Порадуйте себе і своїх близьких чудовим комплектом постільної білизни TAC normal saten Lucca pudra, зробленого відомим турецьким виробником ТАС. Гарний орнамент на рожевому тлі в поєднанні з мякою тканиною, роблять цей комплект гідною прикрасою інтерєру будь-якої спальні, а сон і відпочинок на ньому принесуть своєму власникові найкращі емоції і відчуття.

Комплект зроблений з мякої і міцної тканини сатин, на основі стовідсоткового бавовни, а сон і відпочинок на ньому, безсумнівно, подарують вам гарний настрій з ранку і заряд бадьорості на цілий день. Висока щільність тканини і спеціальна технологія переплетення ниток надає сатин достатню стійкість до зминання і частого прання. Тому вироби і постільну білизну на основі щільного і гладкого сатину, так популярні серед покупців домашнього текстилю від торгової марки ТАС.

Насичені кольори і красивий малюнок у спальних комплектах такої високої якості тримаються дуже довго. При виробництві використовуються натуральні барвники, які завдяки спеціальній технології нанесення малюнка під гарячі пресом, глибоко вбираються в волокна тканини, забезпечуючи яскравість і насиченість кольорів на довгий час навіть після двох сотень прань. Ми впевнені, що такий комплект білизни буде радувати вас довгий час.

Постільна білизна TAC normal saten Lucca pudra за доступною ціною можна оптом і в роздріб по всій Україні. Для кожного покупців нашого інтернет-магазину ми завжди зможемо зробити вигідну пропозицію, підібрати відмінний турецька текстиль для дому, вироблений відомими брендами і торговельними марками. В інтернет-магазині Sweet Home для вас завжди широкий вибір і кращі моделі спальних комплектів, а також зручний каталог і доступні ціни на будь-який товар.

В нашому каталозі модель постільної білизни TAC Lucca pudra представлена в декількох розмірах, і нижче можна побачити комплектацію і розміри:

  • підодіяльник - 200 х 220 см,
  • простирадло - 230 х 260 см,
  • наволочка - 50 х 70 см - 2 шт.

Рекомендації від виробника по догляду за постільною білизною з тканини сатин, допоможуть Вам зберегти гарний зовнішній вигляд комплекту на довгі роки:

  1. Прати постільна білизна з сатину, краще при температурі води не більше 30 градусів.
  2. Використовуйте перевірені якісні порошки, для збереження мякості тканини і насиченості квітів.
  3. Прати це постільна білизна бажано в режимі делікатного прання , з щадним віджиманням на рівні 600 - 700 оборотів. Це дозволить і досить віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  4. Сушити такий комплект краще на свіжому повітрі в розправленому вигляді, але також можна і на батареї, якщо погода на вулиці не дозволяє. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  5. Гладить постільна білизна з сатину бажано не сильно розжареною праскою. Також ви можете і не гладити його зовсім, від цього він не стане менш привабливим, адже сатин стійкий до зминання.

Інтернет-магазин Sweet Home може запропонувати своїм покупцям широкий вибір постільної білизна і домашнього текстилю , від відомих турецьких виробників. У нас Ви завжди зможете придбати подушки, ковдри, рушники, простирадла, наволочки, покривала і пледи високої якості і інший текстиль для дому.

Ви можете купити комплект постільної білизни TAC normal saten Lucca pudra оптом і в роздріб за доступною ціною в нашому магазині, перебуваючи в будь-якій точці України.

Доставку здійснюємо по всій території України, в будь-яке місто і населений пункт, практично будь-якої транспортної компанією, крім Укрпошти.

Деталі товару
21098

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
КПБ First Choice ranforce
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Давно шукайте і хочете купити постільна білизна з відмінною якістю? Тоді комплект постільної білизни First Choice ranforce WAVE створений для Вас. Красиві хвилі підійдуть до спальної кімнати в класичному стилі і стилі...
КПБ  Laura  Bella  bamboo 3D
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Комплект постільної білизни і дивовижно красивим обємним малюнком Laura Bella bamboo 3D Вам сподобається. Ніжний і струмує сатин приємний на дотик. На такій постільній білизні відпочивати одне задоволення. У...
komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-javier
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Комплект постільної білизни Tivolyo Home JAVIER має цікавий малюнок, висока якість виконання і незабутню мякість сатиновою тканини. Турецький виробник зробив багато, щоб ви могли насолоджуватися незабутнім сном і...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти