Артикул:
21095

Постільна білизна TAC DELUX Bellamy gri

Немає балів за цей товар, оскільки знижка вже є.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Пропонуємо Вам красива постільна білизна Постільна білизна TAC DELUX SATEN Bellamy gri, зроблене відомим турецьким виробником. Комплект білизни виконаний на високому рівні якості, прикрашений оригінальним малюнком і має приємну забарвлення.

Головна причина купити цей комплект, це мяка тканина сатин, виконана на основі стовідсоткового бавовни, що, безсумнівно, подарує вам тільки приємні відчуття і комфорт під час сну і відпочинку. Висока щільність і особлива технологія сплетення ниток надає тканині достатню щільність і стійкість до зминання, тому білизна з сатину так популярно серед покупців домашнього текстилю від торгової марки ТАС.

Гарний малюнок, легко створить приємну атмосферу в спальні і стане гідним елементом декору. При виробництві даного постільної білизни використовуються натуральні барвники, які глибоко вбираються в волокна тканини, і забезпечують насиченість кольорів на тривалий час, залишаючись яскравими навіть після декількох сотень прань.

Постільна білизна TAC DELUX SATEN Bellamy gri можна оптом і в роздріб. В інтернет-магазині Sweet Home для вас завжди кращий вибір постільної білизни за доступною ціною. Для кожного покупців нашого магазину ми завжди можемо запропонувати новинки турецького текстилю для дому з Кталог найвідоміших брендів і торгових марок Туреччини.

Модель TAC DELUX SATEN Bellamy gri представлена в нашому каталозі в розмірі «Євро» і має стандартну комплектацію :

  • Підковдра - 200 х 220 см,
  • Простирадло - 240 х 260 см,
  • Наволочка - 50 х 70 + 5 см - 2 шт .,
  • Наволочка - 50 х 70 см - 2 шт.

Ми впевнені, що сон і відпочинок на такому комплекті постільної білизни принесуть вам тільки приємні емоції і повноцінний відпочинок .

Ми підготували кілька рекомендацій по догляду за постільною білизною з сатину, щоб ваш комплект радував вас довгий час:

  • Прати постільна білизна з сатину, краще при температурі води не більше 30 градусів.
  • Використовуйте перевірені якісні порошки, для збереження мякості тканини і насиченості квітів.
  • Прати це постільна білизна бажано в режимі делікатного прання, з щадним віджиманням на рівні 600 - 700 оборотів. Це дозволить і досить віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  • Сушити такий комплект бажано на свіжому повітрі в розправленому вигляді, але також можна і на батареї, якщо вона не сильно гаряча. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  • Гладить постільна білизна з сатину бажано не сильно розжареною праскою. Також ви можете і не гладити його зовсім, від цього він не стане менш привабливим.

Купити комплект постільної білизни TAC DELUX SATEN Bellamy griмо жно оптом і в роздріб за доступною ціною в нашому магазині. Наявність товару краще уточнити у наших менеджерів.

Інтернет-магазин Sweet Home пропонує своїм покупцям краще постільна білизна для будинку оптом і в роздріб від найвідоміших турецьких виробників. У нас Ви завжди зможете придбати подушки і ковдри, рушники, покривала і пледи високої якості.

Ми здійснюємо доставку по всій Україні, в будь-яке місто і населений пункт будь-якої транспортної компанією, крім Укрпошти.

Деталі товару
21095

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Склад
бавовна
Тканина
сатин deluxe
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Малюнок
набивний (друкований)
Упаковка
картонна упаковка від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Постельное белье Cotton Box ROYAL SATEN PİBA KAHVE
rating 0 відгуків
2 949,00 грн
Постільна білизна Cotton Box ROYAL SATEN DİBA KAHVE радує своїм розкішним зовнішнім виглядом, і приємним поєднанням фарб. Постільна зроблено з мякої сатиновою тканини, має євро розмір і чотири наволочки розміром 50x70...
Постельное белье Love You сатин лайт
rating 0 відгуків
2 048,00 грн
Цей комплект постільної білизни від турецького виробника Love You відмінно виглядатиме на Вашому ліжку. Ніжні білі візерунки на сірому тлі створюють прекрасне враження. В наявності різні комплектації і розміри,...
Комплект постільної білизни HOBBY сатин Othello
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Якщо Ви шукайте оригінальне рішення для своєї спальні, то купити постільна білизна HOBBY сатин Othello це саме те що треба. Сатин високої якості і яскраві кольори обовязково Вам сподобаються. Абстракція і смужки...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти