Артикул:
21092

Постільна білизна TAC Ranforce Dulce

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 113 бали. Ваш кошик буде загальним 113 бали який можна перетворити на ваучер на 113,00 грн.

2 279,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Пропонуємо Вашій увазі оригінальне постільна білизна турецького виробництва, яке стане гідною прикрасою вашої спальні. Зверніть увагу на це чудовий комплект TAC Ranforce Dulce. Виконаний з бавовняної тканини ранфорс, він подарує вам чудовий настрій, приємний сон і комфортний відпочинок.

Даний комплект виконаний в приємних відтінках і прикрашений обємним малюнком з квітів і колосків. Поєднання білого і синього кольорів, дозволить вам створити у вашій спальні абсолютно розслабляючу і затишну обстановку. Малюнок буде легко поєднуватися з будь-обстановкою і інтерєром. Завдяки технології нанесення малюнка, натуральні барвники міцно закріплені в волокнах тканини, що забезпечує стійкість до втрати кольору навіть після двохсотий прання.

Домашній текстиль від TAC, відомий своєю високою якістю, а також красивим оформленням, з яскравих малюнків і фарб, які викликають захват і радість. Також серія білизни, яка виробляється з міцної тканини ранфорс, завжди на 100% основі з лусшего бавовни. Турецький виробник TAC давно здобув популярність і визнання серед покупців за відмінний домашній текстиль і відмінна якість продукції.

Постільна білизна TAC Ranforce Dulce можна оптом і в роздріб за доступною ціною по всій Україні. В інтернет-магазині Sweet Home для вас завжди новинки і кращі моделі білизни, а також величезний вибір і доступні ціни на будь-який товар. Для кожного покупців нашого магазину ми завжди зможемо запропонувати відмінний турецька текстиль для дому від найпопулярніших і відомих брендів і торгових марок. У нас зручні умови оплати і доставку ми здійснюємо в будь-яке місто всіма транспортними компаніями України, крім Укрпошти.

Також, хочемо зазначити, що це постільна білизна має полуторний розмір, і в його комплектацію входить:

  • підодіяльник - 200 х 220 см,
  • простирадло - 240 х 260 см,
  • наволочки 50 х 70 см - 2 шт.

Ми впевнені, що сон і відпочинок на такому ліжку принесуть вашим дітям тільки найкращі емоції і повноцінний відпочинок.

Рекомендації по догляду за постільною білизною з ранфорса. Ми підготували кілька рекомендацій по догляду за постільною білизною, щоб ваш комплект радував вас довгий час:

  • Прати постільну білизну з ранфорса, краще при температурі води не більше 30 градусів.
  • використовуйте перевірені якісні порошки, для збереження мякості тканини і насиченості квітів.
  • Прати постільна білизна з бавовняної тканини бажано в режимі делікатного прання, з щадним віджиманням на рівні 600 - 700 оборотів. Це дозволить і добре віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  • Сушити такий комплект бажано на свіжому повітрі в розправленому вигляді, але також можна і на батареї, якщо вона не сильно гаряча. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  • Гладить постільна з ранфорса бажано не сильно гарячою праскою. Також ви можете і не гладити його зовсім, так як ранфорс стійкий до деформації і не сильно мнеться.

Купити комплект постільної білизни TAC Ranforce Dulce можна оптом і в роздріб за найкращою ціною в Харкові, Києві, Дніпрі, Миколаєві, Одесі - тільки в нашому спеціалізованому магазині.

Інтернет-магазин Sweet Home завжди готовий запропонувати для Вас і ваших близьких краща постільна білизна для приємного і комфортного відпочинку за оптовими і роздрібними цінами.

У нас Ви зможете придбати: подушки і ковдри, рушники та халати, махрові вироби для ванної та кухні, покривала і пледи високої якості від відомих турецьких і українських виробників.

Деталі товару
21092

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
КПБ Love You сатин Клио
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити комплект постільної білизни Love You сатин Кліо - подарувати комфортний і здоровий сон. Таке постільна білизна зробить Вашу спальню ошатною і красивою. Виконано з щільного сатину високої якості, гладке, мяке,...
komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-vivien
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Комплект постільної білизни Tivolyo Home Vivien відмінне придбання для тих, хто не женеться за яскравими фарбами, приглушені відтінки і абстракція легко впишуться в будь-яку спальню. Мяка сатинова тканина подарує...
Комплект постільної білизни Romance жаккард Jordan
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Розкішне і красива постільна білизна Romance жаккард Jordan створить відчуття затишку і прикрасить Вашу спальню. Цей комплект подарує особливий комфорт і відчуття мякості під час відпочинку. Жаккард високої якості...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти