Артикул:
21052

Постільна білизна TAC DIGITAL saten Octavia

Немає балів за цей товар, оскільки знижка вже є.

Встигни купити за знижкою
5 529,00 грн 5 700,00 грн -3%
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

З радістю пропонуємо Вам чудове постільна білизна TAC DIGITAL saten Octavia від відомого турецького виробника. Модель представлена в красивій забарвленням і виконана з сатину, на основі стовідсоткового бавовни, що забезпечить вам приємну мякість і комфорт під час сну і відпочинку. Тканина сатин має високу стійкість до зминання і пошкоджень, що робить вироби з неї дуже популярними серед покупців домашнього текстилю.

Це постільна білизна безумовно заслуговує вашої уваги. Його основа це мяка тканина сатин Діджитал, на основі стовідсоткового бавовни, що безсумнівно, подарує вам тільки приємні відчуття і комфорт під час сну і відпочинку. Висока щільність і особлива технологія сплетення ниток надає тканині достатню стійкість до зминання і утворення катишек, саме за це цінуються вироби на основі сатину, і тому так популярні серед покупців домашнього текстилю від торгової марки ТАС.

Ефектна темно-рожева забарвлення цього комплекту легко прикрасить інтерєр вашої спальні. Елегантний орнамент, легко створює потрібну атмосферу в спальні і стає гідним доповненням декору. При виробництві цього постільної білизни використовуються натуральні барвники, які глибоко вбираються в волокна тканини, що забезпечує яскравість і насиченість кольорів навіть після декількох сотень прань. Це білизна прослужить Вам дуже довго.

Постільна білизна TAC DIGITAL saten Octavia з мякого сатину, Ви можете в нашому спеціалізованому інтернет-магазині Sweet Home. Наш магазин спеціалізується на продажі якісного текстилю для дому, і ми завжди готові запропонувати Вам краще постільна білизна для вашого затишку і комфорту. Для наших покупців ми пропонуємо широкий вибір якісного турецького текстилю від найвідоміших турецьких брендів і виробників.

Ця модель постільної білизни представлена в нашому каталозі в розмірі «Євро» і «Сімейний», і має стандартну комплектацію:

Євро:

  • Підковдра - 200 х 220 см,
  • Простирадло - 240 х 260 см,
  • Наволочка - 50 х 70 + 5 см - 2 шт.,
  • Наволочка - 50 х 70 см - 2 шт.

Сімейний:

  • Підковдра - 160 х 220 см - 2 шт.,
  • Простирадло - 240 х 260
  • Наволочка - 50 х 70 + 5 см - 2 шт,
  • Наволочка - 50 х 70 см - 2 шт.

Ми впевнені, що сон і відпочинок на такому комплекті постільної білизни принесуть вам тільки приємні емоції і повноцінний відпочинок.

Рекомендації від виробника по догляду за постільною білизною з тканини сатин, зазначені на етикетці, дуже прості і зручні:

  • Прати постільна білизна з сатину, краще при температурі води не більше 30 градусів.
  • Вик Ользен перевірені якісні порошки, для збереження мякості тканини і насиченості квітів.
  • Прати це постільна білизна бажано в режимі делікатного прання, з щадним віджиманням на рівні 600 - 700 оборотів. Це дозволить і досить віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  • Сушити такий комплект бажано на свіжому повітрі в розправленому вигляді, але також можна і на батареї, якщо вона не сильно гаряча. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  • Гладить постільна білизна з сатину бажано не сильно розжареною праскою. Також ви можете і не гладити його зовсім, від цього він не стане менш привабливим.

Купити комплект постільної білизни TAC DIGITAL saten Octavia можна оптом і в роздріб за доступною ціною в нашому магазині.

Наш інтернет-магазин Sweet Home Завжди готовий запропонувати краще постільна білизна для вашого будинку. Також Ви завжди зможете придбати подушки і ковдри, рушники та інші махрові вироби, покривала і пледи від найвідоміших турецьких і українських виробників в нашому зручному каталозі.

Ми здійснюємо доставку по всій Україні, будь-транспортною компанією. Наші менеджери можуть допомогти Вам з вибором моделі, розкажуть про умови оплати і підберуть зручну транспортну компанію.

Деталі товару
21052

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Склад
бавовна
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
Цифрові технології
Малюнок
набивний (друкований)
Упаковка
картонна упаковка від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Постільна білизна Tac Ranforce Felicia Kahve
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Постільна білизна Tac Ranforce Felicia Kahve виглядає дуже цікаво і оригінально. Дизайн комплекту не примхливий, і тому такий комплект впишеться в інтерєр будь-якої спальні. А приємний і мякий ранфорс зробить його...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти